347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gülüosun yazdıklarıma öylemi bende kendi yazdıklarıma gülüorum askerlik çarptı beni ondan hep saçmaladım artık saçmalamam ama herkesin kafasını şişirdim burda

allah kavustrsn inş. senide

inşallah hepmizin. ne kafa şişrmesi ya bence cok tatlı sohbetlerdı hepsi...dogal insanları sevıyorum burdakıler de hep öle o yuzden bu kadar takıldım galıba buraya=)

inşallah hepmizin. ne kafa şişrmesi ya bence cok tatlı sohbetlerdı hepsi...dogal insanları sevıyorum burdakıler de hep öle o yuzden bu kadar takıldım galıba buraya=)

Sende katılsaydın güzel olurdu neyse bundan böyle gelirsin artık Asker topiği ama gitmeye niyetimiz yok pek cankuzularımı bırakamam ben sevgilisi misin nişanlı mi evli mi

Hoşgeldin hakkında binbir türlü senaryolar yazdıgım zıyaretçi:)
İşin şakası da hoşgeldin lolamys.

yooo gidiyorum hala :))) istanbul a gidince 10 gün ara vermek zorunda kaldım da geldikten sonra tekrar başladı tempo düğüne kadar 5 kilo vermem lazım :124::124::124::124::124::124::124:

verirsin veririsn o azimi görüyorum sende=) tabı sporla olmuyo bıtek az yemek yemek cok önemlı özellikle abur cuburdan uzak durmak lazım maalesef bu arada evet mesursunz burada benm gbı daha vardır bence okuyan burayı herkes kendın de bır seyler buluyor çünkü..

Teşekkürlerrrrr bende azim var da çeneyi tutamıyorummm yawww.... hem konuşup hem yeme özelliğim çok gelişmiştier

evet burada gercekten cok samimi dostluklar kuruldu öyle cok kalabalıkta değil burada sürekli gördüğün en fazla 12-13 kişi oluoruz dertleştk bol bol keyfliydi ve devam da edeceğiz

Hoşgeldin hakkında binbir türlü senaryolar yazdıgım zıyaretçi:)
İşin şakası da hoşgeldin lolamys.

hosbulduk tesekkur ederim. inşallah hayrlısıyla kavusursun bazı sıkıntılar var galıba ama ınan 2 gune bıse kalmıcak bu kadar üzüldügüne degmicek...bılıorum elınde deıl ama gecıcek canım dualarımız onlarla hepsi hayrlısıyla dönerler inşallah butun askerlerimiz..

evet burada gercekten cok samimi dostluklar kuruldu öyle cok kalabalıkta değil burada sürekli gördüğün en fazla 12-13 kişi oluoruz dertleştk bol bol keyfliydi ve devam da edeceğiz

kızzzz enişteye çikolata falan alcan mı sen Benimki meyve istiyor soyup götüreceğim kendi ellerimle yedireceğim

evet bende burda olmak isterim bakalım =) takıp edıcem mutlaka neler olucak hepınızı merak edıyorum dizi film gbi

İnşallah canım evet sıkıntılar var 2 güne bitecek inşallahh.Evet degmeyecek ama ben stresı sıkınıtıyı çekiyorum işte.
Bu arada hepimizi biliyosun :)Keşke gelseymişsin önceden.
Olsun ama.Bundan sonraki süreçte bol bol aramızda olursun.Burasının hiç boş kalmayacagını bılıyorum çünkü

eveeett daha paylaşıcak çok şeyimiiz vaaaaarrr

hahahah dizileri kategorize etsene bi kaç aydır izliyorsun bizi hangimizin ki askiyon hangimizin ki gerilim romantik diye

hahah tamam=) bi kere herkesin romantık o bı gercek=) trıplıı chelzy en cok sıkıntıyı ceken olumsz seyler oldu baya bı ekşın yaşadılar maalesef ama mutlu sonla bıtecek =)
hüm,giz08,aldebaran ve nena heycanlı evllık hazırlıkları fln ay yapamadım ya dimi

daha ayrıntılı daha ayrıntılıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…