347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inşallaah canm çok güzel olsun herşeey hepimiz mutlu olalım problemler aşılıyo herhalde dimii

Aşılmaya çalısılıyor diyebilirim canım.... herşeye ragmen vazgecmedikk...görünce yanyana gelince meger bütün sıkıntılar kızgınlıklar unutuluyormuşş... ya da ben dayanamadımm bilmiyorum:)

aaaa nedense evlisin gibi kalmış aklımda canım kusura bakma yaa sabır canım çok zor biliyorum bizim sallanmamızın nedeni de sabırlı olamayısımızdı zaten..geçecekkk...

önemli değil canım yaaa

sabır taşı oldum çıktım zaten. bi ara geliyolar bana bunalıyorum ama öylede böyle de geçiyor şükür bizimkide bitecek

musss87 seni gördüm sanki sendee ne vr ne yok

Canım kusura bakma yeni gördüm yazdığını. Benim asker 2 ay kala bitirmişti, ameliyat oldu, hava değişimi kullandı. Biz uzakta olduğumuz için hiç kavuşmuş gibi değiliz. 5 senedir durum böyle ama askerden sonra daha bir koydu ayrılık. Kavuştuk ama hala uzağız. 2 ay oldu askerliği biteli 2 kere gördüm sevgilimi. 1 Şubatta iş başı yapacak sonra görüşmemiz daha da zorlaşacak.
Bakalım işe bir girsin bizde baharda girişcez söz nişan olaylarına. Sen neler yapıyorsun?

Bugün dershaneden sonra eşimle sinemaya gittik, Cemil ile Ceren'e gittik ben bu zamana kadar Şahan'ın filmine gitmeyi bırakın sonradan bile evde filmlerini izlemezdim. Eşim gülsün askerlik psikolojisinden kurtulsun diye o filmi seçtim. Eşim tepine tepine güldü, ben gülmedim hatta filme sinir oldum bayanları cinsel obje olarak göstermeleri, baya esprilerle dünya para kazanmalarına sinir oluyorum. Tek beğendiğim yeri puzzle'mın en önemli parçasısın demesiydi kıza

Eve geldik Tv'de aşk tesadüfleri sever var, biz onu sinemada izlemiştik ben ne ağlamıştım. Film dediğin böyle olur

Yine bir hafta sonu klasiği ve yine topic de kimse yok ve yine ben burdayım

napayım canım yaa değişik hiç bişey yokk. boş boş takılıyorum resmen

sende ne va nr yok?

benimde sınavlar yaklaştı, yarın erken kalkıp ders çalışıyım diyorum artık bu kararım da ne kadar başarılı olursam

Son düzenleme:
eline aldı tv kumandasını sn de bir kanal değiştiriyor yeter artık dur bir yerde diye bağırmam için çok mu erken biraz daha mı masum takılıyım

benimde sınavlar yaklaştı, yarın erken kalkıp ders çalışıp ders çalışıyım diyorum artık bu kararım da ne kadar başarılı olursam

yavaştan başla. bütün zorluk masanın başına oturana kadar gerisi kendiliğinden geliyo
eline aldı tv kumandasını sn de bir kanal değiştiriyor yeter artık dur bir yerde diye bağırmam için çok mu erken biraz daha mı masum takılıyım

özlemiştir kumandayı zaping yapmayı falan sen biraz daha masum masum takıl ses etme

yavaştan başla. bütün zorluk masanın başına oturana kadar gerisi kendiliğinden geliyo

özlemiştir kumandayı zaping yapmayı falan sen biraz daha masum masum takıl ses etme

gördün mü bugün nişanlını kameradan? Ya şafak sayacını koymadın göremiyoruz kaç kaldığını:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…