bütün gece panjura vuran yağmur tıpırtısından uyuyamadım hala daha yağıyo, kapkaranlık bi hava iç karartıcı
ewt aynen öyle iç karartıcı ve ben işe gidicem
hiç değilse işte vakit geçiyor canım öyle düşün, ev daha sıkıcı
yok canım uykum var çok uyuyaym dye öyle söyledimm nerdeeee sevdiceğim gelmesii ooosevdiceğin mi gelecek canım
herşeyden sıkıldımmmmmmmmmm.......... tatilllllllll istiyorummmmmmmmm
selamlarr :)) bende 349 olarak bi bakayım dedim sizlere, kavuşma hikayelerini okuyup heyecanlı heyecanlı hazırlık yapmanızı okuyorum arada. inşallah bizimde bir an önce mayıs ayı gelir de çatarr okudukça moral buluyorum kızlarEki Görüntüle 616838
selam canımm
bizde hemencik kavuşalım inşallah yazalım kavuşma hikayelerimizi
bu arada sevdiğin usta birliğne gitti mi ?
inşallah canım gerçekten çok düşünüyorum o günün geldiğini :):):) gitti üç gündür orda 4 5 gün ktmlerde geçti şimdi usta da görevinin verilmesini bekliyor
hadi gözünaydın canım sağsağlim gitmiş
inşallah rahat bir görev verirler
inşallah canım ya yerden dolayı çok tedirgindim inşallah hiçbişi olmadan sağ salim gelecek canım
evet görevi belli olsa en azından 4 metre kar küremekten kurtulsa
inşallah canım. kısa zamanda belli olur heralde
hoşgeldin canm nerelerdeydiiinnSelamm kızlaaarrrr geri döndümmmmmm:)))))))))))))))))
hoşgeldin canm nerelerdeydiiinn
problemler hep vr şekerm biz burdayız gitmeee dahaaproblemler vardı canım yaa...ama sanırım artık geçiyor...:)
problemler hep vr şekerm biz burdayız gitmeee dahaahadi bakalmm geçsin sorunlar problem çözülsün inşaallaaahhh:13:
inşallaah canm çok güzel olsun herşeey hepimiz mutlu olalım problemler aşılıyo herhalde dimiisıkıntılar vardı canım bir süre görüşmedik şimdi geldi sanırım yavaş yavaş düzeliyor... artık herseyin güzel olmasını istiyorum..
Selamm kızlaaarrrr geri döndümmmmmm:)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?