347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çabucak geçsin zaman da senin hikayeni de dinleyelim burda , sende offfffff amma çok anlatıyo bu çocuk asker anılarını de seninki bide 12 ay anlat anlat bitmezzzz

sanmam benimki öle anlatmayı pek sevmez
orda olan orda kalır der susar kesin benide merakta bırakır herzamanki gibi

kızlar yaaa şimdi konuya çok alakasız olucak ama dolanırken bu bardakları gördüm çok hoşuma gitti acaba kendileride güzelmidir ki :44::44:
gördünüz mü hiç canlısını yakından

Selam kızlar keyifler nasıl
Sevdiceğine kısa dönemlerden kavuşmayan kalmadı dimi ?
Stanki gözün aydın sende kavuştun sonunda.

canım hangi marka bunlar ben korkuyorum renklı bardaklardan bıkac yıkamadan sonra renklerı atıyo cogunun
Selam kızlar keyifler nasıl
Sevdiceğine kısa dönemlerden kavuşmayan kalmadı dimi ?
Stanki gözün aydın sende kavuştun sonunda.

yok canım bıldıgım kadarıyla kavusmayan kalmadı

canım hangi marka bunlar ben korkuyorum renklı bardaklardan bıkac yıkamadan sonra renklerı atıyo cogunun

gürallar canım. bende o yüzden tereddüt ettim. saba tümerde görmüştüm böyle renkli renkli baya hoşuma gitmişti ama bu onlar gibi kaliteli gözükmüyo galiba

Herkes kavuştuysa ne güzel.
Bi tek yedek subay yapanlar kaldı onlarda yaza inşallah kavuşacaklar.

Ben heyecanla şubat ayının girmesini bekliyorum.
Nişan planları devreye girecek o ay

gürallar canım. bende o yüzden tereddüt ettim. saba tümerde görmüştüm böyle renkli renkli baya hoşuma gitmişti ama bu onlar gibi kaliteli gözükmüyo galiba
yinede hoşuna gittiyse alınabilir renkleri kaçana kadar kullanırsın
Herkes kavuştuysa ne güzel.
Bi tek yedek subay yapanlar kaldı onlarda yaza inşallah kavuşacaklar.

Ben heyecanla şubat ayının girmesini bekliyorum.
Nişan planları devreye girecek o ay

çok sevindim canım ne güzel mutlu haberler geliyo herkesden yavaş yavaş

bütün gece panjura vuran yağmur tıpırtısından uyuyamadım hala daha yağıyo, kapkaranlık bi hava iç karartıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…