selam kızlarrr
önümüzdeki haftasonu için uludağ da yer bulabilirmiyim acaba kalmış mıdır yaen iyisi kendimi yarın bi acenteye atıp sorayım. aşkıma süpriz yapmak istiyorum bide biraz vakit geçirmek istiyorum başbaşa sanırım hakettik bunu
İnciçiçeğim sende bardak sormuşsun. Benim bardaklarımda paşabahçe hemen hemen su bardaklarımın hepsi renkli. Aklında olsun camın kendisi renkli ise hiç bir şey olmaz. Eğer boyama ise o zaman renkleri soyuluyor, çıkıyor. Yani senin dikkat etmen gereken camın kendinden renkli olup olmadığı.
aynı durumdayız canım 5 yıldır aynı siz gibiyiz söz nişan işi yok bizde o hariç ama çok daha zorlaştırıyo ilişkiyi uzaklık mesafeleri hiç sevmiyorumCanım kusura bakma yeni gördüm yazdığını. Benim asker 2 ay kala bitirmişti, ameliyat oldu, hava değişimi kullandı. Biz uzakta olduğumuz için hiç kavuşmuş gibi değiliz. 5 senedir durum böyle ama askerden sonra daha bir koydu ayrılık. Kavuştuk ama hala uzağız. 2 ay oldu askerliği biteli 2 kere gördüm sevgilimi. 1 Şubatta iş başı yapacak sonra görüşmemiz daha da zorlaşacak.
Bakalım işe bir girsin bizde baharda girişcez söz nişan olaylarına. Sen neler yapıyorsun?
aynı durumdayız canım 5 yıldır aynı siz gibiyiz söz nişan işi yok bizde o hariç ama çok daha zorlaştırıyo ilişkiyi uzaklık mesafeleri hiç sevmiyorum
aynı durumdayız canım 5 yıldır aynı siz gibiyiz söz nişan işi yok bizde o hariç ama çok daha zorlaştırıyo ilişkiyi uzaklık mesafeleri hiç sevmiyorum
Musss87 nin askeri neden 2 ay once gelmis bilgisi olan varmi benim askerimde rahatsizlandi 1 ay verirler belki dedi ama bellide degil
İyi geceler kızlar bugün yine amcamlardaydık imam nikahı kıyıldı darısı hepimizin başına inşallah
Ececim maşallah çok tatlı çıkmışsınız... Nazar değmesinAllah tamamına erdirsin inşallah
Bu arada Sabah da kına yerimi tuttuk 18 mayıs akşamına
kızlar günaydınlar giremiyorum hep dışarlardayız sevgilicikle geziyoruz sürekli ama ben artık çok yoruldum buda avr bide hep dışarda yemekten bünyem çökücek bunada çare lazım 1 haftada gizmos pert :))))
gelellim kızlarmıza ececime kocaman maşalllah yaaa ben seni çok beğeniyorum çok güzelsin birisine benzetiyorum bir oyuncuya ama kimmmm :)maşalllah tekrardan
stanki kocişine kavuşmuş allah ayrılık vermesin birdaha
merveeee chelzy dieğr öğretmen kızlarımız tatile çıktılar artık bol bol gezerler chelzy memeleketne gittimi yazdıda benmi görmedim
mervecim uludağda yer bulablrsnz ama herkes şu sıra oraya gidiyor hangi otele bakıyorsun canım
Canım benim çok teşekkür ederim. Ayy kime benzetiyorsun acaba herkes birilerine benzetiyor. Sende çıkartırsan ismini yaz bakalım kimmiş.
Bir İstanbul Masalı'nda oynayan Ahu Türkpençe olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?