347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selam kızlarrr
önümüzdeki haftasonu için uludağ da yer bulabilirmiyim acaba kalmış mıdır ya en iyisi kendimi yarın bi acenteye atıp sorayım. aşkıma süpriz yapmak istiyorum bide biraz vakit geçirmek istiyorum başbaşa sanırım hakettik bunu

Kızlar bizde bugün kalktık kahvatımızı yaptık sonra da dışarı çıktık bol bol beyaz eşya ve koltuk takımı falan baktık. Şubatta başlayacağız inşallah alışverişe. Bugün medyamarkt'ta deli bir kalabalık vardı, herşey o kadar indirimdeydi ki siemens, bosch buzdolaplarına baktık ama ben arçelik'i daha çok beğendim, daha kullanışlı, daha güzel geldi gözüme.

İnciçiçeğim sende bardak sormuşsun. Benim bardaklarımda paşabahçe hemen hemen su bardaklarımın hepsi renkli. Aklında olsun camın kendisi renkli ise hiç bir şey olmaz. Eğer boyama ise o zaman renkleri soyuluyor, çıkıyor. Yani senin dikkat etmen gereken camın kendinden renkli olup olmadığı.

Tripli bayıldım size. Yakından ilk defa görüyorum maşallahhhh
Güzel vakit geçirmenize sevindim çok yakışmışsınız Allah bozmasın.

Selam canım benim. Dün biz Uludağa çıktık misafirlerimiz vardı gezdirmek için. Çok çok kalabalıktı sömestr tatili de girdi ya çoluk çocuk doluydu her taraf. Ama otellerin durumunu bilemem tabiki. Umarım bulursun yer en iyisi sen acenteye sor değişiklik olur size de. Fırsatın varsa durma gidin mutlaka. Ben evden izin alabilsem durmam bir dakika.

anladım canım sağol bilgi için.

bu arada çok güzel çıkmışsınız maşallah canım nazar değmesin

İlk ve son aşk diye bir film izledik bugün, askere gitmeden önce ayrılacağız diye sarılıp ağlardık film izlerken . Bugünkü film de duygusaldı o günleri hatırladık. Çok şükür bu günlere

İyi geceler kızlar bugün yine amcamlardaydık imam nikahı kıyıldı darısı hepimizin başına inşallah

Ececim
maşallah çok tatlı çıkmışsınız... Nazar değmesin Allah tamamına erdirsin inşallah

Bu arada Sabah da kına yerimi tuttuk 18 mayıs akşamına

aynı durumdayız canım 5 yıldır aynı siz gibiyiz söz nişan işi yok bizde o hariç ama çok daha zorlaştırıyo ilişkiyi uzaklık mesafeleri hiç sevmiyorum

aynı durumdayız canım 5 yıldır aynı siz gibiyiz söz nişan işi yok bizde o hariç ama çok daha zorlaştırıyo ilişkiyi uzaklık mesafeleri hiç sevmiyorum

Musss87 nin askeri neden 2 ay once gelmis bilgisi olan varmi benim askerimde rahatsizlandi 1 ay verirler belki dedi ama bellide degil

Şehirler arası aşk yaşamak gerçekten zor canım. Daha birlikte yapamadığımız paylaşamadığımız o kadar çok şey var ki. Güzel günler bizim olsun artık biz de kavuşalım bir an önce.

Musss87 nin askeri neden 2 ay once gelmis bilgisi olan varmi benim askerimde rahatsizlandi 1 ay verirler belki dedi ama bellide degil

Benim askerim 2 ay önce geldi çünkü varis problemi vardı. Askerliğini yaptığı ildeki askeri hastaneye sevk edildi, ordan da İstanbul Kasımpaşaya. Doktor ameliyat için 1 hafta sonraya gün verdi. O da 1 hafta iznini kullandı. Ameliyattan sonrada 1 ay hava değişimi aldı. Sonrasında da askerliğinin bitmesine 10 günden az kaldığı için ikamet ettiği yerdeki askerlik şubesi 9 gün boyunca askerlik şubesine gidip imza atmasının yeterli olduğunu söyledi. Ocak 31e kadar imza atıyor hergün gidip. Rahatsızlığı nedir? Çünkü her şikayete verilen hava değişimi farklı oluyor.

Son düzenleme:
kızlar günaydınlar giremiyorum hep dışarlardayız sevgilicikle geziyoruz sürekli ama ben artık çok yoruldum buda avr bide hep dışarda yemekten bünyem çökücek bunada çare lazım 1 haftada gizmos pert :))))

gelellim kızlarmıza cecime kocaman maşalllah yaaa ben seni çok beğeniyorum çok güzelsin birisine benzetiyorum bir oyuncuya ama kimmmm :)maşalllah tekrardan

stanki kocişine kavuşmuş allah ayrılık vermesin birdaha

merveeee chelzy dieğr öğretmen kızlarımız tatile çıktılar artık bol bol gezerler chelzy memeleketne gittimi yazdıda benmi görmedim

mervecim uludağda yer bulablrsnz ama herkes şu sıra oraya gidiyor hangi otele bakıyorsun canım

Allah mutlu etsin canım. duanada aminn diyorum

kına yerinde hayırlı uğurlu olsun

Canım benim çok teşekkür ederim. Ayy kime benzetiyorsun acaba herkes birilerine benzetiyor. Sende çıkartırsan ismini yaz bakalım kimmiş.

Bir İstanbul Masalı'nda oynayan Ahu Türkpençe olabilir mi acaba?

Canım benim çok teşekkür ederim. Ayy kime benzetiyorsun acaba herkes birilerine benzetiyor. Sende çıkartırsan ismini yaz bakalım kimmiş.

Bir İstanbul Masalı'nda oynayan Ahu Türkpençe olabilir mi acaba?

canım ben sanırsam yabancı bir dizideki bir hatuna benzettim seni ama hangi dizi ve hatunu getiremyorm aklıma pofff şimdi kafayı yerim kesin düşünrsem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…