Kızlar ben mothercare mağazasında bir mont beğendim. İçi peluş rengide taba gibi. Bu perşembe nişanlımın kuzeninin bebeğinin 1. yaş doğum günü var. Doğduğunda da çok güzel bir şey almıştım yine güzel bir şey almak istiyorum. 112 tl'dan 79 tl'ya sonrada 56 tl'ya düşmüş. El kadar monta yine uygun değil ama sanki kışın bitmesine az kaldı mont 12-18 aylık acaba ben seneye kış için 24 aylığını mı alayım yoksa şimdi alayım 1-2 ay giysin mi? Sanki seneye daha uzun kullanır gibi geliyor. Verdiğim paraya değsin yani. Çok çabuk büyüyorlar. Siz ne dersiniz?
24 aylık daha iyi olucaktır canım fiyatıda baya düşmüş buaradaa ben olsam bende öyle bir hediye seçerdim bana yakışck hediye olsun dyeeKızlar ben mothercare mağazasında bir mont beğendim. İçi peluş rengide taba gibi. Bu perşembe nişanlımın kuzeninin bebeğinin 1. yaş doğum günü var. Doğduğunda da çok güzel bir şey almıştım yine güzel bir şey almak istiyorum. 112 tl'dan 79 tl'ya sonrada 56 tl'ya düşmüş. El kadar monta yine uygun değil ama sanki kışın bitmesine az kaldı mont 12-18 aylık acaba ben seneye kış için 24 aylığını mı alayım yoksa şimdi alayım 1-2 ay giysin mi? Sanki seneye daha uzun kullanır gibi geliyor. Verdiğim paraya değsin yani. Çok çabuk büyüyorlar. Siz ne dersiniz?
canım bende mothercarede baktım bizde pembe ve beyaz kaz tüyü içi peluş olanı beğendik fiyatı bana çok uygun gelmişti 60 tl felandı hemen hemen sennkiyle aynı ama seneye giymesi için büyük bşi alman daha mantıklı olur çabuk büyüyolar bizde minik giz için bakıyoruz bütün bebek mağazalarınba ve fiyatlar hep bu şekilde şu andada indirimin oldğnu düşünürsek al canım :)
24 aylık daha iyi olucaktır canım fiyatıda baya düşmüş buaradaa ben olsam bende öyle bir hediye seçerdim bana yakışck hediye olsun dyee
Kız için çok tatlı şeyler var gerçi artık erkekler içinde çok güzel şeyler üretiyorlar ama ben erkek diye girdim bugün, kızlara kaydı hep gözüm.
Anneme telefon açtım şimdi seneye giymesi için al zaten İzmir'de kış ne kadar sürüyor ki kaldı ki bitmesine 1 ay hadi bilemedin 2 ay kaldı ama seneye alırsan daha uzun giyer insanlar bir de seneye mont almak zorunda kalmazlar dedi. Bende senin ve annem gibi düşünmeye başladım. 2-2.5 yaş arası bakacağım. Bu sene almışlardır zaten 2-3 kere giymesi için o kadar para vermeyim.
aynı canım bu konuda aynı fikirdeyiz bende çok öenm veririrm ki hediye aldığımın bi anlamı olsun hediye almak için almam yaniiCanım ben daha önce ilk doğduğunda 7 günlüktü daha evlerine görmeye gitmiştim kayınvalidemle o zamanda Carter's'tan almıştım böyle ayaklarında kafasında kulakları olan şu 3'lü takımlardan. Önlüğü, şapkası ve tulumu çok tatlı bir şeydi ve bayağı beğeni toplamıştı, çokta kalabalıktı. Yine öyle güzel bir şey almak istiyorum çünkü ben hediyeye çok önem veriyorum. Aldığım şeyin kulanılabilir ve ihtiyacı karşılamasına çok özen gösteriyorum. Hani derler ya çok makbule geçti işte o zaman acayip mutlu oluyorum.
inşallah hayırlısıyla olur iş bu yerde canım beniimm ve hızlı bi şekilde başlarsınıızzKızlar bugün aşkım iş görüşmesine gitti hani şu cts yemeğe gideceğiz diye bugüne aldığı yere dua edin olur mu burayı ben çok istiyorum olması için. Kadrolu olacak olursa. Bizim için dua edin lütfennn.
aynı canım bu konuda aynı fikirdeyiz bende çok öenm veririrm ki hediye aldığımın bi anlamı olsun hediye almak için almam yanii
inşallah hayırlısıyla olur iş bu yerde canım beniimm ve hızlı bi şekilde başlarsınıızz
Kızlar bugün aşkım iş görüşmesine gitti hani şu cts yemeğe gideceğiz diye bugüne aldığı yere dua edin olur mu burayı ben çok istiyorum olması için. Kadrolu olacak olursa. Bizim için dua edin lütfennn.
canım benim hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah buraya
bu arada montun bende 24 aylık olanının daha iyi olacağını düşünüyorum ki zaten sende öyle karar vermişsin sanırım. iyi günlerde giysin bebiş inşallah.
kızlar günaydınlar giremiyorum hep dışarlardayız sevgilicikle geziyoruz sürekli ama ben artık çok yoruldum buda avr bide hep dışarda yemekten bünyem çökücek bunada çare lazım 1 haftada gizmos pert :))))
gelellim kızlarmıza cecime kocaman maşalllah yaaa ben seni çok beğeniyorum çok güzelsin birisine benzetiyorum bir oyuncuya ama kimmmm :)maşalllah tekrardan
stanki kocişine kavuşmuş allah ayrılık vermesin birdaha
merveeee chelzy dieğr öğretmen kızlarımız tatile çıktılar artık bol bol gezerler chelzy memeleketne gittimi yazdıda benmi görmedim
mervecim uludağda yer bulablrsnz ama herkes şu sıra oraya gidiyor hangi otele bakıyorsun canım
Hayırlı mı bilmiyorum haberler şimdilik beklemede olduğumuz. 20 dakika görüşmüşler, bizimki olumlu bakıyor güzel geçmiş. Zaten abisi de orada çalışıyor abisinden memnunlarmış, bizimki daha girişimci, daha konuşkan yükselebilir, pozisyon değiştirebilir çok daha memnun kalırlar ondan eminim. Adam güzel bir yer ayarlamaya çalışacağım demiş ama 10-15 gün beklememiz gerekmiş. Haber bekleyeceğiz diyor ömrüm beklemekle geçti çok sıkıldım artık.
Bu arada montun 24 aylık olanını alacağım canım karar verdim. Teşekkür ederim.
Hayırlı mı bilmiyorum haberler şimdilik beklemede olduğumuz. 20 dakika görüşmüşler, bizimki olumlu bakıyor güzel geçmiş. Zaten abisi de orada çalışıyor abisinden memnunlarmış, bizimki daha girişimci, daha konuşkan yükselebilir, pozisyon değiştirebilir çok daha memnun kalırlar ondan eminim. Adam güzel bir yer ayarlamaya çalışacağım demiş ama 10-15 gün beklememiz gerekmiş. Haber bekleyeceğiz diyor ömrüm beklemekle geçti çok sıkıldım artık.
Bu arada montun 24 aylık olanını alacağım canım karar verdim. Teşekkür ederim.
varla yok arası olan var
kızlarrr hediyedenizi die bi site varmış arkadaşım sordu kredi kartıyla alışveriş yapılır mı ki ben hiç duymadım güvenilir mi acaba ?
kızlarrr hediyedenizi die bi site varmış arkadaşım sordu kredi kartıyla alışveriş yapılır mı ki ben hiç duymadım güvenilir mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?