Hiç duymadım canım
Ben duydum canım bu sitenin ismini ama hiç alışveriş yapmadım o yüzden bilemicem.
Gunaydın kızlar.
Tatile girdim gireli pek yazamıyorum buralara.
Gizzim merak etmiş tatildeyim canım benimm.Sende maşallah gezmelerde tozmalardasın :)
İncim o siteyi bilmiyorum ama ben olsam yaparım nette alışveriş konusunda şu gözümün karalığı geçmiyor hatta birazdan bakayım siteye gözüme kestirdiğim bişey varsa alırım.
Dün madame cocodan baya bişey aldım.Haberınız olsun % 50 indirimde herşey battaniye 68 liraya geldi bana.bi gidin ugrayın isterseniz.
Kızlar zara'da hediye çekim vardı hiç para vermeden şunu almaya karar verdim.
2-2.5 yaş arası.
Nasıl sizce?
hmm çok güzelmiş hazır bedavaya da gelicek al derim... ama pazar günü YKM ve Boyner e girdim ordada muhteşem şeyler var bebekler için minik minik fiyatlar uçuktu inmiş olmalarına ragmen ateş pahasıydı valla
Hüm aşkıyla 6. yılı bitirdiselam kızlar nasılsınız ben malesef muazzam yogun çalışıyorum dünde şirket pc m değişti programlar vs yüklendi hiç kullanmaadım bugünde keza öyle cok yogunum işler birikti tlfnlarım susmuyor buradaki gelişmeleri takip edemedim 3-4 gündür neler yapıyorsunuz önemli gelişmler varmı bilmem gereken bakalım???:26::26::26:
Hüm aşkıyla 6. yılı bitirdi
Hüm aşkıyla 6. yılı bitirdi
nice 6' lı 66' lı yıllara canım mutluluklar
teşekkürler canlar aminnnnnne güzel...... allah daim etsin inşallah
Kızlar lar lar huhu
ne var ne yok
ne var ne yok
Valla artık sayfaya herkes ceee yapıp gidiyor.. girip bakıyorum bişey yazmak gelmiyor içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?