347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydın kızlar.
Tatile girdim gireli pek yazamıyorum buralara.
Gizzim merak etmiş tatildeyim canım benimm.Sende maşallah gezmelerde tozmalardasın :)
İncim o siteyi bilmiyorum ama ben olsam yaparım nette alışveriş konusunda şu gözümün karalığı geçmiyor hatta birazdan bakayım siteye gözüme kestirdiğim bişey varsa alırım.
Dün madame cocodan baya bişey aldım.Haberınız olsun % 50 indirimde herşey battaniye 68 liraya geldi bana.bi gidin ugrayın isterseniz.

Hiç duymadım canım

Ben duydum canım bu sitenin ismini ama hiç alışveriş yapmadım o yüzden bilemicem.

teşekkürler kızlar. bi arkadaşım rica etti hediye alıcakmış kartı yokmuşta seninkinden geçirsek olur mu die. bende siteyi hiç duymadığım için size sorayım dedim. arkadaşımıda kıramadım zaten okey dedim.

selam kızlar nasılsınız ben malesef muazzam yogun çalışıyorum dünde şirket pc m değişti programlar vs yüklendi hiç kullanmaadım bugünde keza öyle cok yogunum işler birikti tlfnlarım susmuyor buradaki gelişmeleri takip edemedim 3-4 gündür neler yapıyorsunuz önemli gelişmler varmı bilmem gereken bakalım???:26::26::26:

Kızlar zara'da hediye çekim vardı hiç para vermeden şunu almaya karar verdim.

2-2.5 yaş arası.

Nasıl sizce?

hmm çok güzelmiş hazır bedavaya da gelicek al derim... ama pazar günü YKM ve Boyner e girdim ordada muhteşem şeyler var bebekler için minik minik fiyatlar uçuktu inmiş olmalarına ragmen ateş pahasıydı valla

Evet ya ateş pahası bebek kıyafetleri. Bana da 2 gündür alıştırma oldu. Chicco, kanz, carters, mothercare, zara kids ve marks and spenser çocuk bölümlerini arşınlayıp duruyorum. Aklıma hediye çekim geldi, zara da bir tek bu kalmış hemde 1 tane akşama satılmazsa aşk gelecek onunla alacağım bunu. Zaten Zara'dan kendime bir şey beğenemiyorum bari elimdeki çek işe yarasın.

Hüm aşkıyla 6. yılı bitirdi

Haydin kızlar hareketlenin biraz

[video=youtube;eh8eb_ACLl8]http://www.youtube.com/watch?v=eh8eb_ACLl8[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…