ohh maşallahCanım sizinkini de ben unutmam bizim yıl dönümümüz. Bu sene 5 sene dolucak.
kızlar gelinlik denedim bugünnç... çok beğendimm
Hangi model canım nasıl birşey???kızlar gelinlik denedim bugünnç... çok beğendimm
geçen sene.evlenen kuzenimle Bi hesap yaptık 30000 lazım dedikızlar merhabalar sizi takıp edıyorum guzel haberlerınıze sevınıyorum. size bırsey danısmak istıyorum erkek tarafı evlılık ıcın ne kadar butce ayrmalı ev dösemesı için mesela trıplının sevgılınısn aılesı kredı cekecektı ne kadar cekmeyı dusunuyolar?cvp verırsenz sevınırım kendınıze iyi bakın
fotoğraf yok mu:44:
çok tatlı canım yaaa.... benimkine benziyor.etekleri.. ama üst kısmı.full dantel.olsa o ön tarafi daha mi güzel??? ben teldeyim de tam.olarak.inceleyemedim resmi
çok tatlı canım yaaa.... benimkine benziyor.etekleri.. ama üst kısmı.full dantel.olsa o ön tarafi daha mi güzel??? ben teldeyim de tam.olarak.inceleyemedim resmi
Hadi.bakalım canımolabilir tabi üstünün tamamı dantel olabilir.. bakalım sipariş verince düşünücem
Hadi.bakalım canımdikilecek yani hazır almıyorsun
kızlar merhabalar sizi takıp edıyorum guzel haberlerınıze sevınıyorum. size bırsey danısmak istıyorum erkek tarafı evlılık ıcın ne kadar butce ayrmalı ev dösemesı için mesela trıplının sevgılınısn aılesı kredı cekecektı ne kadar cekmeyı dusunuyolar?cvp verırsenz sevınırım kendınıze iyi bakın
Himm zaten dikim de beden diye birşey yok ki.milim milim.ölçü alıyor kadın.ona göre tam cuk üstüne oturtuyortabi canım dikilicek.. zaten hazır gelinlik yok modellerden var işte deniyorsun bedenime göre dikilecek.. ben 44 dendim başka gelinlik yoktu çünkü hepsi büyük beden ama kadın sana 38 dikilecek dedi bedenine göre olunca daha güzel durucak dedi
hepimiz aynı tarz şeyleri begeniyoruz farkındaysanizcanım valla en ufak bişey bile masraf oluyo evlenirken o yüzden hümeyra nın da dediği gibi 30bin gibi bi miktar lazım.
duyguuu bayıldımm gelinliğine çok sade ve çok şık
Himm zaten dikim de beden diye birşey yok ki.milim milim.ölçü alıyor kadın.ona göre tam cuk üstüne oturtuyor
siparişini ver sen 1 hafta sonra falan ilk.astar provan olacakne bilim canım doğrudur ... :=))
siparişini ver sen 1 hafta sonra falan ilk.astar provan olacak
mart sonunda verebilicem canım..
Himm.hadi bakalım çok geç kalmayın damart sonunda verebilicem canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?