347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben tesettürlüyüm canım evet modelimi seçtim.. benim.kınam.bayan bayana olacak o yüzden abiye giyeceğim basım açık olacak erkek girme görme.ihtimali olmayan bi yer tuttuk . gelinlik de açık begendim ona kol yapılacak bi de beden tabi ki

evdeki halıların hepsini halı yıkamacıya verdik yerler bomboş kaldı

ben geldim kızlar çok fenayım çok zor geçiyor hamileliğim bulantı ve baş dönmesi öldürdü beni mutfağa giremiyorum gözünüz orkmasın herkeste olcak diye bir şey yok şu an yazarken bilem zorlanıyorum ama olsun bebeğim sağlıklı olsun sabrederim ben yemekleri eşim yapıyo sanırım biraz annemde kalabilirim canıı meyve almaya gönderdim sadece onu yiyebiliyorum dua edin bana çok ihtiyacım var cuma günü kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inşallah umarım herşey yolundadır dualarınızı bekliyorum

Ne güzel canım, herşey yolunda gitmiş maşallah

Bizi habersiz bırakma her gelişmeyi yaz. Bu aradı bebişi istedin galiba 3 haftalıkken hemen öğrenmişsin

elimden geldiği kadar yazarım canım bebişi istedik rabbim hemen nasip etti allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah dua edin bana

kızlar kılzarr

bellonadan geliyorum anfora yatak odası takımını çok beğenmiştim yakından daha da güzelmiş bazalı takıma 3750 diyo taksitli fiyatı. kampanyadayken alayım demiştim ama stok sınırı varmış takımda ve yarına kadar karar vermem gerekiyormuş. ay sonuna kadar kampanya die sallanıp duruyodum. adam bunu sana satmış gibi kabul ediyorum yarına kadar kararını ver bu takım için gelmişsin fikrin değişmez artık çok gelin gördüm aklında ilk ne varsa onu aldı gitti dedi. nişanlımı aradım sen bilirsin ama biraz daha mı bekleseydik ki dedi. aslında netten oda takımı çok beğenmişti. annemde alalım ödensin şimdiden nasılsa alınacak dedi. nişanlım öyle deyince moralimde bozuldu çokta beğendim ama yaza kalırsak o takımı bulamayabilirim de napayım erken mi şimdi alayaım mı bi fikir verin bana :44::44::44::44:

duygu sen geçen henna gelinlik deyince sitesine bakmıştım bende bu gelinliği çok beğendim muhteşem görünüyo

canım çok beğendiysen al dicem ama ya daha güzelleri çıkarsa yaza kadar onları daha çok beğenip pişman olursan nolucak yine de sen bilirsin tatlım fiyatı da uygunmuş

Allah yardımcın olsun canım umarım çok çabuk geçer bulantıların

Mügem bende bursa ınegöl mobilya dan begendim 5900 dedi peşin 4500 e bıraktı.bakalım eğer ankara da güzel begendigim çıkmazsa ınegölden alacağız çok güzel.şeyler varyaa burda....

Allah yardımcın olsun canım, bebek ikiz mi tek mi kalp atışları ilk seferde duyulamıyo olabiliyor, bu arada şu sayaç var ya bebeğimin doğmasına şu kadar kaldı diye onu eklede canım bizde takip edelim ne kadarlık olduğunu

Mügem bende bursa ınegöl mobilya dan begendim 5900 dedi peşin 4500 e bıraktı.bakalım eğer ankara da güzel begendigim çıkmazsa ınegölden alacağız çok güzel.şeyler varyaa burda....

canım çok beğendiysen al dicem ama ya daha güzelleri çıkarsa yaza kadar onları daha çok beğenip pişman olursan nolucak yine de sen bilirsin tatlım fiyatı da uygunmuş

aslında 1 senedir bu takımı beğeniyorum nette gördüm hiç yakından görmemiştim. arkadaşlarımla falan dışarı çıktığımda fikir olsun diye bakıyoduk mobilya ama hep aklım bundaydı büyük ihtimal alıcam heralde başka modele gözüm gitmiyo çünkü kararımı değiştirirsem yazın değişimde yapabiliriz dediler
bide çok fazla veremeyiz fiyatıda uygun geldi. bazasıda 160-200 uygun olur heralde demi

Son düzenleme:
evet tabi.canım.herkesin bütçesine göre tabi.istek de önemli.hangisini.beğendiysen inşallah olur

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr derslerin hepsinden geçmişim 3 Tane AA 2 tane BA

Yarın size bir iyi haber daha veririm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…