duygu henna mı dikicek gelinliğini yoksa başka bi terziye mi diktiriceksin bu modeli
Himm.hadi bakalım çok geç kalmayın da
kalırsak kalalım zaten siirimi bozuyor canım hemde çok çok çok
kim bozuyor canım??? erkeklerin rahatligi.mi yoksakalırsak kalalım zaten siirimi bozuyor canım hemde çok çok çok
başladı mı hazırlık stresleri
yok gelinlik açıkmışş da laflara bak sinirlerim bozuldu ya...
canım seviyo seni ondan kıskanıyodur. azıcık şirinlik yaparsan kabul eder muhtemelen. ya da üstüne dantel kol falan ekleyebilirler belki
dantel kol mu oolsa iyi.. dirseklere kadar kapalı olcakmışş lafa bak .. istemiyorum dedim ben öyle
canım senin iki düğünün olcaktı yanlış hatırlamıyosam dimi? ilkinde açık olsan ikincisi için bi bolero falan ayarlasan şöyle dantel falan
ben boleroya karşıyım istemiyorum canım.. hayatta kimse için yaşamıyorum .. kaldıki akrabalarının düğünün gördüm gayette açık giymişler. bu pislik yapıyor allahım ağzımı bozuyor..
nasıl kapalı yani benim.giyeceğim gibi bildiğin kapalı.mi.giy diyor??? kimse için yapma zaten canım sen nasıl.istiyorsan öyle yap.. zaten dekolte falan gibi şeyleri sen kendin de giymezsinyok gelinlik açıkmışş da laflara bak sinirlerim bozuldu ya...
Ben canıma göstermiyorumdygu canım ben gelinliğimi eşim ben eşimin anne babası beğendik 2. provaya kendi annemle gittik annem açık dedi kollarıma dantel eklettim. yani herşeyin kendi istediğimiz gibi olması bazen zor oluyor ne yazıkki.
günaydın yarenlerimm , mutlu pazarlaarrr
nasılsınızz ? ben bugün bekar takılıyorum , herifim ava gitti sabah sabah , bende evde takılıyorum , o bi yerlere gidince sanki askerdeymiş hissine kapılıyorum çoğu zaman , ruhum darlanıyor
Rabbim kimseyi sevdiğinden ,sevdiklerinden ayırmasın inşAllahh
dygu canım ben gelinliğimi eşim ben eşimin anne babası beğendik 2. provaya kendi annemle gittik annem açık dedi kollarıma dantel eklettim. yani herşeyin kendi istediğimiz gibi olması bazen zor oluyor ne yazıkki.
nasıl kapalı yani benim.giyeceğim gibi bildiğin kapalı.mi.giy diyor??? kimse için yapma zaten canım sen nasıl.istiyorsan öyle yap.. zaten dekolte falan gibi şeyleri sen kendin de giymezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?