347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

dantel kol mu oolsa iyi.. dirseklere kadar kapalı olcakmışş lafa bak .. istemiyorum dedim ben öyle

canım senin iki düğünün olcaktı yanlış hatırlamıyosam dimi? ilkinde açık olsan ikincisi için bi bolero falan ayarlasan şöyle dantel falan

canım senin iki düğünün olcaktı yanlış hatırlamıyosam dimi? ilkinde açık olsan ikincisi için bi bolero falan ayarlasan şöyle dantel falan

ben boleroya karşıyım istemiyorum canım.. hayatta kimse için yaşamıyorum .. kaldıki akrabalarının düğünün gördüm gayette açık giymişler. bu pislik yapıyor allahım ağzımı bozuyor..

üzülme canım böyle istiyorum ben de eli mahkum kabul edicek ozaman

şu an bir film izliyoruz "zaman yolcusunun karısı" diye film severlere tavsiye edilir.

dygu canım ben gelinliğimi eşim ben eşimin anne babası beğendik 2. provaya kendi annemle gittik annem açık dedi kollarıma dantel eklettim. yani herşeyin kendi istediğimiz gibi olması bazen zor oluyor ne yazıkki.

günaydın yarenlerimm , mutlu pazarlaarrr

nasılsınızz ? ben bugün bekar takılıyorum , herifim ava gitti sabah sabah , bende evde takılıyorum , o bi yerlere gidince sanki askerdeymiş hissine kapılıyorum çoğu zaman , ruhum darlanıyor

Rabbim kimseyi sevdiğinden ,sevdiklerinden ayırmasın inşAllahh

Kızlar evlilik hazrliklari baslamis masaallah kolay gelsin hepinize:) icinizde tesettrlu olupta gelinlik modelini ve kinada gyecegi modeli secmis olan varsa bende modellere bakiyrm ama dikimmi hazrmi nerelerde daha rahat bulablrz yardimci olursanz sevinirim.. Simdiden teskrlerr:)

Selam kızlar nasılsınız? Okudum geldim tabi eskisi gibi zor olmadı. Bir arkadaş sormuş hemen cevap vereyim. Biz düşündüğümüzün üzerine çıkıyoruz biraz canım. Normalde 30 bin civarı çekilecekti ama düğünüm kokteyl menü olunca 12 milyara falan gelecek yetmez düşüncesiyle 5-10 milyar fazla çekilecek sadece erkek tarafının yapacağı harcama 35-40 arası olacak canım. Daha bizde perdeydi halıydı, yatak odası takımıydı alacağız, beyaz eşyaların yoksa onları da eklersen rahat 50-60 bini buluyor toplam harcama ama siz daha kısarakta yapabilirsiniz. Alacaklarınıza göre değişiyor inanki bütçe çok takılmayın.

Bizimkilerde şuan banka araştırıyorlar hangisi en uygun faizli veriyor diye bir kaç hafta içinde hallolmuş olur herhalde. Hepimize kolay gelsin.

Amin canım, eşin ne avlamaya gitti Akşama ziyafet mi var

dygu canım ben gelinliğimi eşim ben eşimin anne babası beğendik 2. provaya kendi annemle gittik annem açık dedi kollarıma dantel eklettim. yani herşeyin kendi istediğimiz gibi olması bazen zor oluyor ne yazıkki.

hayır canım ya bu dirseklere kadar kollu olsun diyor ben sonuçta açığım öyle istemiyorum.. bende straptez giymiycem dantellden askı düşünmüştüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…