347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ah ahh ben de bugün bebek kıyafetlerine baktım iç geçirdim. Eşim askerden gelmeden önce bana iş teklifinde bulunmuşlardı, benim müdürümle iş ilişkisi bulunan bir şirket benim müdürüme konuyu açmışlar kendi müdürüm gitmemi istememiş ilk söylediklerinde ikna edememişler, beni tam o zamandan bu zamana ikna ediceklerine dair bekletiyorlar. Diyorumki artık olumlu olumsuz neticeye kavuşturun bugün olucak yarın olacak diyorlar. O işin şartları bu işime göre daha iyi ama o iş olursa 1 yıl çocuk olayını ertelemem gerekecek şu an içimden o iş olmasa mı diye bile geçiriyorum. Olmuyor deseler hemen çocuk yapıcam artık gerçekten anne olmaya hazır hissediyorum kendimi.

bende geçen gün rüyamda küçücük bi erkek bebek gördüm kucağımdaydı. sabah kalktım acil evlenmem lazım artık benim diye düşündüm

23 nisan işleriyle uğraşıyorum şu gün bi geçsin rahatlıcam valla ya işler güçler hiç bitmiyo, yazdıklarınızı okuyorum arada bir gelip ama yazmaya fırsat olmuyo

ayyyyy evet çok güzel yaaaa yabancı çocuk geliyor mu okulunuza???? Ben çocuğum olsun yabancı çocuk alacağım okuluna gelirse o kadar istedim ki ben almayı ama onu ilgilenmek gezdirmek lazımdı bizimkiler uğraşamayız demişlerdi zamanında bende çocuğuma alacağım inşallah

çocuğuna mı alcan , oyuncak bebek gibi söyledin kız yok bizim okula gelmiyo öyle çocuk falan anaokuluyuz biz daha anneler babalar çocuklarına zor bakıyolar

sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, kadınlar günü, yılbaşı ve resmi tatillerden sonra 23 Nisanı da ticarete alet etmişler, bir film gelmiş vizyone 21 nisanda çocuğunuzu da alıp gidip diye reklam yapmışlar tv de.

hayat ne zor dimi hangi kararın geleceğimiz için hayırlısı olduğunu göremiyoruz çoğu zaman ama hep bir karar vermek zroundayız

bir alışveriş merkezinde yemek yerken yan masada 2 çocuk anne babaları verdı, çocukların biri zenci biri sarışındı babalarına baktık adam beyazdı kadına baktık oda beyazdı en son eşimle birbirimize bakıp gülmüştük, kadının 1. eşinden di galiba

kız belki komşunun çocuğuydu nerden biliyorsun çocuğu oldujlarını

hayat ne zor dimi hangi kararın geleceğimiz için hayırlısı olduğunu göremiyoruz çoğu zaman ama hep bir karar vermek zroundayız

aynen canım, çok zor bir durum. O zaman benden söz aldılar, müdürüm izin verirse geçerim dedi. Şimdi içimden olmamasını bile istiyorum. Ama hep hayırlısı için dua ediyorum. Eşim askerdeyken hayatımın en zor şeyinin asker yolu gözlemek olduğunu düşünüyordum, oysa hayat zorluklar sinsilesi. Arada yaşamaya değer olsun diye sevinçler mutluluklar veriyor.

Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah canım,bende hep öyle dua ediyorum.bazen çok iyi olacak dediğimiz şeylerden kötü sonuçlar doğabiliyor ya da tam tersi.

zenci kadına anne diyordu, bir kulağım onların masasındaydı araştırmacı gazeteci gibi

belki evlatlık almışlardır birini, ya da 7 kuşak önceden biri vardır zenci gen çekmiştir öyle olabiliyormuş ya

Ne kadan da iyi niyetlisiniz yahu. İçinize melek kaçmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…