347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar 14 Eylül'de evleniyorum. Sadece 17:30 boştu. Vee ben evlilik işlemlerimin hepsini tamamlayarak bu defteri kapattım.

Ne stresli işmiş bu. Bugün başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Pernicketygirlcüm son kez benim evlilik tarihimi değiştirmeni rica edicem.

Duyduk duymadık kalmasın 14.09.2013 allah bir aksilik vermezse saat 17:30'da eveeeet diyeceğiz.

Hadi hayırlı olsun şekeriimmm kesin tarih belirlendii Allahın izniyle o gün çok güzel bir gelin olucaksın

Hadi hayırlı olsun şekeriimmm kesin tarih belirlendii Allahın izniyle o gün çok güzel bir gelin olucaksın

Canım benim inşallah.

Aslında ben 15 rakamını çok sevdiğim için 15'i olsun istiyordum ama 14'ünü sormadan edemedim orda. Bayan baktı dolu dedi. Sonra baktı 17:30 var bir tek düşünürseniz dedi. Balıklama atladım bende bize çok uygun bir saatti çünkü. 18:30 gibi ordan çıksak 19:00'da yemekte olacaktık. Tamamdır dedim aldım. Zaten başından beri söylediğim herkes pazar mııı diyordu. Şimdi bitti artık değiştirme falan yok. Bütün işlemler tamamlandı. Belediyeye para yattı, fotoğrafçıyla anlaşıldı.

gözünaydın canım sonunda

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................37 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................75 :123:

İnciçiçeği35: Şafak...................80

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 140

Tripliii: 7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................155 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 163 :123:

Son düzenleme:
Kızlar nikah tarihimizde netliğe kavuştuğuna göre sizce facebookta etkinlik açmak için erken mi?

Diğer ay mı açayım yoksa bir sonraki ay mı bilemedim.

Hahahahah süper olmuş bu Tripliii'nin kesin günü.

Aldık artık böyle bildiğiniz tükenmez kalemle yazıldı. Onlar allah korusun bizim tarihimizi yanlış girmedikleri sürece problem yok.

canım benimmm kesinleşmiş tarihin artık gözünaydın hayırlı uğurlu olsun

Hayırlı olsun canım, zor zamanları atlattınız bundan sonra herşey gönlünüzce olsun. Evin tutulsun ceyizlerin evine gitsin işte o zaman evlendiğine inanacaksın

gözün aydın canım çok sevindim,inşallah her şey gönlüne göre çok güzel olacak benim doğumgünümden bir gün sonra evleniyorsunuz

kızlar siz evleniyonuz benim içim pır pır ediyo, sevindirik oluyom hepinizin adına

mercimle de bu sevinçleri yaşıycaz inşallah. Nasıl inciçiçeğine bu günleri göreceğimizi söyleyip görüyorsak, mercimlede evlilik için şafak sayacağız.

hamişlerimiz nerde çok boşluyorlar buraları hadi tahminde bulunalım bence cağlasam mının kızı olacak, szn80'nin oğlu

ben hamile olduğumda hiç bir yere kaybolmayın nazımı çekeceniz teyze olmak kolay değil.

bugün işyerinde çok sinirlerim bozuldu ağladım, çıkışta alışverişe gittim ayakkabıyla çanta almaya gittim ikisinide almayıp pantolon aldım geldim

haydin gelin konuşasım var iki lafın belini kıralım.

inşallah canım benim yaa d&r a gittim iki tane gelin dergisi aldım çıktım ne işime yarıcaksa

canım seni buralarda görmek ne güzel, enişte iş buldu mu?

bu aralar sınavlar,ödevler derken boşladım burayı canım,ama özledim sohbetleri:)
malesef bulamadı kafasıda çok karışık kendi işimi mi kursam ne yapsam diyor hiç bilmiyorum ne olacak kısmet bakalım.
şu an bir yandan onunla msn de konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…