347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gözünaydın canım tebrik ederim

hadi gözünaydın canım sunumunda iyi geçer inşallah

bende 351 lerin sayfasını okudumda gözlerim yaşardı aylar öncesine geri döndüm (

teşekkür ederim canımm

valla kafa kaldıracak hal kalmıyor artık çok az zaman kalınca işler yoğun.. evin boyası bitti işte bugün temizlik var sırada

ne güzel ya çok yoruluyorsunuzdur eminim ama sonu çok güzel olacak bunu bilmek çok güzel, temizliği de halledip yavaş yavaş eşyaları koymaya başladınız mı daha iyi anlarsınız burası bizim evimiz dersiniz :)

hadi gözünaydın canım sunumunda iyi geçer inşallah

bende 351 lerin sayfasını okudumda gözlerim yaşardı aylar öncesine geri döndüm (

teşekkür ederim canımm

sağol canım,inşallahh...izne gelmeyi düşünmüyor mu?

akşam yemeğine misafirliğe gittiğimiz kişiler yemek sırasında ailecek hastaneye gitmek zorunda kaldılar ailecek, eşimle ikimiz kaldık sofrayı topladık bulaşıkları yıkadık dolaptaki pastayı yedik kapıyı kitledik çıktık, çok garip bir akşamdı.

yok canım izin konusu konuşulmuyor bu ara

az kaldı sayılır artık gelmesin zaten erkenden temelli gelsin daha iyi

ayyy noldu da gittiler ki canım

o kadar bulaşık yıkamışınız pastayı hakettinz tabi

Evin babannesinde zona çıkmış ağrıdan duramıyordu, daha doğrusu onlar ne olduğunu bilmiyordu ben zona olduğunu söyledim. Babam çekmişti doktorlar anlayamadı en son bir doktor bilmişti o kadar kötü ağrısı oluyorki. o hastalığın

aa ne oldu ki hepsi birden gitti, gerçekten değişik bir akşam olmuş.

yok canım izin konusu konuşulmuyor bu ara

az kaldı sayılır artık gelmesin zaten erkenden temelli gelsin daha iyi

tabi siz daha iyi bilirsiniz ama bencede o kadar dayandınız biraz daha sabretmeye çalışın şimdi gelse tekrar göndermek çok zor olur

çok geçmiş olsun canım hastalığın her türlüsü zor ya

Şimdi aradık, zona çıkmış.

Kızlar hepinize iyi geceler uyuyım güzelleşeyim

oyyy biliyorum çok ağrılı oluyomuş yengemden ve büyük teyzeden duymuştum geçmiş olsun

aa ne oldu ki hepsi birden gitti, gerçekten değişik bir akşam olmuş.

tabi siz daha iyi bilirsiniz ama bencede o kadar dayandınız biraz daha sabretmeye çalışın şimdi gelse tekrar göndermek çok zor olur

aynen canım çoğu gitti azı kaldı bundan sonra izin kullanıp gitmesi bana da ona da zor gelir sabrediyoruz artık yapacak bişey yok

çok geçmiş olsun ya... iyi ettin canım eve geldiklerinde iş kalmamış onlara

Kızlar selamlar. Biz bugün nikah işlemlerimizi tamamlıyoruz. İnşalah bizim için hayırlı uğurlu olur.

Stanki zona mı demiş ayyy çok fena o hastalık kayınvalidemin alt komşusu oldu. 2 ay oldu nerdeyse hala ağrıyor diyor. Uzun sürüyormuş ağrılar zamanla azalıyormuş ama şiddeti öyle büyük başlıyorki tabi azalsada bayağı hissediliyor demek. İnciçiçeğim senle şafak sayayım bende bari. Senin şafak bittiğinde benimde evim tutulacak.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................37 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................75 :123:

İnciçiçeği35: Şafak...................80

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 140

Tripliii: 7 Eylül 2013 Kına

15 Eylül 2013 Düğün..........................156 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 165 :123:

hayırlı olsun canım

sayalım beraber hayatım az kaldı az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…