347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar öncelikle hep aklımdaydınız bilin gelemsemde hep koşturmacalarımda hazırlıklar ne alemdedir die düşündm geçmişi okuyamadım

hümüm işemi girdin sen canım ben seni tebrik ediyorum çok sevindim ki :)

ece canım yaaaa bak demiyormuydum sana değmicek gözünden akan yaşa taktığına değmicek belki sana öğüt verirken bende bu senin gibi yaşıcam biliyorum yaşıcaklarımın öngörüsünü yapabiliyorum aynı sorunlar bendede olucak gibi inşalllah olmaz ama

ben düğün istemediğime karar verdim ama karşı taraf düğün istiyor o yüzden düğünde hiç bişeye karışmıcam herkes hayatımda gördüğüm en detaycı kızsın nasıl çeneni tutcan desede cıks kınamı düğün gibi yapıcam milllet düğün görsün hatta nişan fikrinden bile vazgeçmek üzereyim strese giremem

benimde istediğim tarz mobilyaları hem uyguna hemde kaliteli yapan bir yer buldu evlenecek arkadaşım hemen hemen aynı tarzız o yüzden içim rahat sadece erkek tarafı koltuk takımı yemek masası ünite sandalye alcak başka oda için onlara bişi demicem durumları var yok değil ama karıştırmıcam ailemde yatak odasını alıcak bu kadar

ben onları böyle düşünürken inşallah onlarda beni düşünür diyorum çünkü ben oğullarına çok değer verdim oğullarıda bana umarım kızlar haftaya güzel bir adım atılır ve ben mutlu olurum

tebrik eden herkese çok teşekkürler hemen arkanızdan sizi takipteyim siz bu günleri atlattınız ben ise yeni başlıyorum evlenen arkadaşlardan ilerki dönemlerde koltuk rengi kumaşı vs hakkında bilgi alıcam unutmayınız bu gülerinizi

herşey hızlanınca korkmayada başladım ben 2014 gelini olmaya karar verdim vee hazırlıklar o şekilde gidicek bu sene evlenmeyi düşünmüyorum ve onun ailesi bu sene evlenmemizi isteyebilir ki evlenince çocuk konusunda benimkiyle anlaşma sağlayamadık o çocuklara ölüyor bende ölüyorum ama zora gelince yemek yapmak zorunda kalan bir kız bebek konusunda annelik konusunda ne kadar iyi olabilir hayatında cam silmemiş bir insan hemen hamile kalmalımı yani ben ev idaresi bilmem bu neyin olayı kafası ben sevdiceğimle bunu halledemedim her bebek görüşümüzde bizim bebişlerimiz olsa diyor

he bide evlenip borç batağına girince ben görcem onu

incicecği zaman hızlı geçiyor diyince kızardım çok ama cidden geçiyor bak kavuşmana az kaldı kavuştuğunda evlilik için son telaşlarını yaşıcaksın o yüzden ha gayret biraz sabır daha hasretliğin biticek

Herkese mutlu pazarlar. Bizim bu hafta 19:30 mesaileri başlıyor ne yazıkki o yüzden çok mutsuzum. Birazdan aşk bize gelecek ve her pazar olduğu gibi onunla en tatlı kahvaltımızı yapacağız. Tabi ben yerimden kıpırdanıp masayı hazırlayabilirsem.

Giz'im hiç üzme sıkma kendini o dönemler geldiğinde değmiyor çünkü. Allah bir şeyleri önümüze çıkartırken bir bildiği var. Bak benim düğünüm olmuyor ama çok kaliteli bir yerde düğün yemeğim oluyor. İzmir ayaklarımızın altında, denizin üzerinde püfür püfür. 100 belki 150 kişi ağırlayacağız, düğün tadında belki daha bile güzel geçecek. Beyaz eşya konusunda da ben ne beğendiysem onu aldılar. Tv'unun bile markasını kodunu verdim o alındı. Mobilyalarımı yine ben seçtim ve hiçte ucuza almadık. Bir koltuk takımı aldım o fiyata yemekli düğün yapılır. Yemek odası herşey benim istediğim oldu. Düğün yapmayınca eşyalarıma ağırlık verdik. Belki düğün yapsaydım bu kadar gönlümce eşyamı alamayacaktım, kısmak zorunda kalacaktık ama şimdi herşeyin en kalitelisini fiyatına bakmadan alabildim. İçime siniyor herşey. Mükemmel bir evim olacak allah nasip kısmet ederse. Herşey tamam Ağustos'u bekliyorum artık.

ece sizin tv bizim istediğimizden hemde sevgilimde dedi en iyisini araştırmışsın die ama zaman belli değil die almıyoruz yoksa teknosada felan inmişti yani baktıklarımız içinde en iyisi orta sınıfa hitaben :)))))))

canım demiştim sana herşey istediğin gibi olucak die biz sevdicekle konuştuk ben dedim bir düğün 5 bini geçiyo ne 5 bin giz 10 15 bin tutar dedi o kadar fiyatlar uçtumu dedim ben kesinliklen düğün istemiyorum bir nikah bir yemek olsun gerekirse çok kalabalık olucak ben kimseyle uğraşamam ki

şimdi hafaya gelecekler annemelr dün birkaç eksik tamamlamaya gittiler bende mayısta olucak söz için kavanoz sipariş verdim kavanoza şeker koyucam etiket bastırcam bide şeker hamuru kurabiyeleri yaptırcam minik karton poşetler alıp bu iki hediyeliğimi koyucam karton poşetede sticker bastırcam çok detaycıyım

hattaha babam dedi bide sepet yaparım çok güsel olur die

annemlede anlaşamıyoruz o böle detay sevmiyor ben detaylarda boğuluyorum anlattıkça annem suratını ekşitiyor ama bunlar bitince değicek çok güzel olucak herşey Allahında izniyle

sıkıntılı günler bizden uzak olsun bir bir atlatalım inşalllah

Canım biz televizyonumuzu çok araştırarak seçtik inanki. Samsung zaten sınıfıının lideri durumda 7000 ve 8000 serileri mükemmel. 8000 ile arasında sadece çerçeve farkı 200 tl oynuyordu o yüzden 7000 seçtik. El sallayınca açılıyor, elle ve sesle komut veriliyor. Çok çok beğendik. Ev bir yerleşse hepsini çekip çekip koyacağım inş.

İsteme için çok detaya gerek yok ki benden detaycı olmasın bir insan. Sadece türk kahvesinin yanına koyacağın lokumu unutma o gün. Annen hazırlığını güzelce yapsın ama sen çokta bir şey yapma dünden razı gibi olmasın sonuçta isteme çok ciddi bir olay. Nişanda nişan şekerlerini, nişan yastığını falan yaptırırsın en güzelinden.

Bu arada senin fiyatlardan haberin yokmuş gerçekten Giz'im biz nişanımda 60-70 kişiye 5 binin üzerinde para harcadık. 200 kişilik kokteyl yapacağımız düğün 9.500 tl tutuyordu şimdi o düğün parasını ben (içinde tv falan olmadan) sadece evimin salonuna harcadım. Sonuçta düğünde herkesi memnun etmek zor ve unutulup gidiyor ama eşyalar bizim, bizle. İyi ki de böyle oluyor şuan hiç üzülmüyorum. Herşey ağız tadıyla gitsin gerisi boş.

Kızlar bu arada arkadaşlık isteklerinizi görüyorum ama kabul etmiyorum çünkü yeni bir nickle katılacağım aranıza yakın bir zamanda.

ece biz 7000 serisi ve 8000 arasında ne fark die baktık herşeyleri aynı benimki hattqa 8000 için bişiyi fazla olsa bile bütün gerekli şeler aynı 8000 isim sadece dedi doğru demiş o zaman :)samsung alıcaz bizde kesinliklen çok beğendik vallla çek ve koy senin evini merak ediyorum canım

inanamıyorum yaaa türk kahvesi ve lokum ben lokumu unutmuşum eminönnde hacı bekir var en olmadı oraya giderim anneme geçen hafta içime doğmuş gibi senin aldığın kahve yanı su bardaklarından aldım 12 tane sen demi,ştin ya 6 6 paylaşırsın 12 tane çeyizine koyma die bende öle etttim

ece canım bişi sorcam şimdi tanışma için çikolota almama gerek varmı benim hani onlar bişi getirse bile ben almalıyımı , paşabahçenin manolya yada ıhlamur kolonyalarını çok seviyorum ondanda alıcam hani kolonya dökerim die abartı değil demi :)

lokumu sölediğin için ayrıca teşekkürler unutturdum kesin ben sağol canım

evet fiyatlardan ciddi haberim yok düğün sebebimde boş yere düğüne masraf olmasın en iyisi evim yapılsın isteiği herhalde nişan içinde napsam die kafa patlatıyorum onunda ne olucağı belli değil çok abartı olsun istemiyorum aslında bende bir eksiğim kapansın onun yerine

düğünde ciddi anlamda herkesi memnun edemezsin canım imkansızdır zaten herkes herşeyi beğenmez yani offf aman atlatsak şu zamanları ben daha yeni başlıyorum ama en başından bunaldım

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................34 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................72 :123:

İnciçiçeği35: Şafak...................77

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 137
:123:

Tripliii: 7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................152 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 160 :123:

Canım 7000 ile 8000 arasında dediğim gibi özellik farkı yok sadece çerçeve farkı var. 8000'de parlak bir çerçeve vardı yanılmıyorsam o yüzden 200 tl oynuyordu. Ben 200 tl'ya başka bir şey alırım dedim o yüzden 8000 almadık.

Çikolata falan almana gerek yok. Onlar gelirken ilk defa evinize geliyorlar boş gelmezler zaten ya bir çiçek yaptırırlar ya çikolata ya tatlı mutlaka ki bir şey alacaklardır sende ne çikolatası Giz'im ama lokum alabilirsin ben kahvenin yanında lokum çok severim özelikle gül lokumu muhteşem gidiyor. Bizde gündüz annesi ve halası gelmişti sadece tanışmaya ve isteme için gün belirlemiştik bayan bayana 2 hafta sonra da istemeye gelmişlerdi kalabalık bir şekilde.

Kahveyanı su bardakları yerine ben senin yerinde olsam tabaklı kristal bardaklar var. Tabağın içine de dantel koyuluyor. Ben senin yerinde olsam öyle servis ederdim ki öyle de servis ettim babaannemize. Çok şık bir sunum oldu. Hatta söylediler de... O bardakları herkese kullanma, büyüklere dediğim gibi sunum yap inan çok daha güzel oluyor. Su tabaksız verilmez bizde.

Sen hiç telaş etme hepsi olur biter. Kafana takılan bir şey olursa sor yardımcı oluruz hepimiz.

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr
gizcim hayırlı olsun başladı telaşınn çok sevindiimm
topiğimiz hareketlendii :)
tripliim sana birşey sorucam kahve yanı su bardakların 6sı ne kadara almıştın 10.99 mu?
bir de kızlar o can&canan kaşıkları çay çaşığımı aldınız nescafe mi hangisine kullanışlı olur??

aşk'sız 200 gün geçip gitmiş

çok yoruldum onsuzluktan, beklemekten, çok özledim çok

Canım az kaldıı az bak 70ler göz açıp kapayıncaya kadar geçicekkk.Kavusunca tam kavusucaksın kısa süre sonra nikahh masasına oturtucaksın :)Öyle düşünn moralin yuksek olsunn.

Alde çeyizin mi depreşti canım benimm :)

Kuzum inan hatırlamıyorum ama aldığım siteden bakayım hemen yazıyordur herhalde.

9.99'a almışım kuzum.

Can&Canan'ın ise çay bardakları için olanını aldım ben daha çok kullanılır. Nescafe alma derim o yüzden. Zaten kaç kişi nescafe içecek ki 10 kişinin bir arada hiç nescafe içtiğini görmedim ben. Bir iki arkadaş bir araya gelince anca onda da çay kaşıklarını atıverirsin ikisinede kullanırsın.

Son düzenleme:
aşk'sız 200 gün geçip gitmiş

çok yoruldum onsuzluktan, beklemekten, çok özledim çok

Canım valla az kaldı sana öyle gelmesede bugünlere gelmek bile çok büyük bir şey hepimiz anlamını iyi biliriz. Az daha sabret gelince temelli kavuşacaksınız düğünede ne kaldı ki gelir gelmez çocuğu nikah masasına oturtacaksın, biz daha şafak sayacağız.

Aldeciğimde bir atak yapacak bence çay kaşıkları falan sorduğuna göre var bir durumlar... Yoksa seni de istemeye geliyorlarda kahva yanı su bardaklarını misafire, kaşıkları da misafire mi kullanacaksın onun hazırlığı mı bu bilemedim ama inşallah öyledir.

Son düzenleme:
Bu arada Nena nerelerde kızlar onda hazırlıklar ne alemde acaba şaka maka ben 4. aya girdim. 4 aydan geri sayım yapacağım artık.

haha çeyizim depreşti canım evet aslında depreştircek bi durum yok ama geldiler bana
tamam kuzucum haklısın bende çay kaşıklarını alıcam su bardaklarıda 10.99 evim.nette alayım diyorum ondanda

Canım az kaldıı az bak 70ler göz açıp kapayıncaya kadar geçicekkk.Kavusunca tam kavusucaksın kısa süre sonra nikahh masasına oturtucaksın :)Öyle düşünn moralin yuksek olsunn.

kavuşalım artık yaaa 3 senedir nişanlıyım deyince milletin gözleri böyle oluyo

çocuk daha ne olduğunu anlayamadan kendini nikah masasında bulacak garibim benm çok güldüm bak şimdi

yok kuzucum ya hiç öyle bi durum yok iş olayını halletmeden kalkışamayız öyle işlere, nerdeee
Buarada nena benimde aklımda nerelere kayboldu telaşı çok herhaldee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…