ece sizin tv bizim istediğimizden hemde sevgilimde dedi en iyisini araştırmışsın die ama zaman belli değil die almıyoruz yoksa teknosada felan inmişti yani baktıklarımız içinde en iyisi orta sınıfa hitaben :)))))))
canım demiştim sana herşey istediğin gibi olucak die biz sevdicekle konuştuk ben dedim bir düğün 5 bini geçiyo ne 5 bin giz 10 15 bin tutar dedi o kadar fiyatlar uçtumu dedim ben kesinliklen düğün istemiyorum bir nikah bir yemek olsun gerekirse çok kalabalık olucak ben kimseyle uğraşamam ki
şimdi hafaya gelecekler annemelr dün birkaç eksik tamamlamaya gittiler bende mayısta olucak söz için kavanoz sipariş verdim kavanoza şeker koyucam etiket bastırcam bide şeker hamuru kurabiyeleri yaptırcam minik karton poşetler alıp bu iki hediyeliğimi koyucam karton poşetede sticker bastırcam çok detaycıyım
hattaha babam dedi bide sepet yaparım çok güsel olur die
annemlede anlaşamıyoruz o böle detay sevmiyor ben detaylarda boğuluyorum anlattıkça annem suratını ekşitiyor ama bunlar bitince değicek çok güzel olucak herşey Allahında izniyle
sıkıntılı günler bizden uzak olsun bir bir atlatalım inşalllah
347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ
Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................35:123:
Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................73:123:
İnciçiçeği35: Şafak...................78
29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 138:123:
Tripliii: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün..........................153:123:
Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................... 161:123:
ece biz 7000 serisi ve 8000 arasında ne fark die baktık herşeyleri aynı benimki hattqa 8000 için bişiyi fazla olsa bile bütün gerekli şeler aynı 8000 isim sadece dedi doğru demiş o zaman :)samsung alıcaz bizde kesinliklen çok beğendik vallla çek ve koy senin evini merak ediyorum canım
inanamıyorum yaaa türk kahvesi ve lokum ben lokumu unutmuşum eminönnde hacı bekir var en olmadı oraya giderim anneme geçen hafta içime doğmuş gibi senin aldığın kahve yanı su bardaklarından aldım 12 tane sen demi,ştin ya 6 6 paylaşırsın 12 tane çeyizine koyma die bende öle etttim
ece canım bişi sorcam şimdi tanışma için çikolota almama gerek varmı benim hani onlar bişi getirse bile ben almalıyımı , paşabahçenin manolya yada ıhlamur kolonyalarını çok seviyorum ondanda alıcam hani kolonya dökerim die abartı değil demi :)
lokumu sölediğin için ayrıca teşekkürler unutturdum kesin ben sağol canım
evet fiyatlardan ciddi haberim yok düğün sebebimde boş yere düğüne masraf olmasın en iyisi evim yapılsın isteiği herhalde nişan içinde napsam die kafa patlatıyorum onunda ne olucağı belli değil çok abartı olsun istemiyorum aslında bende bir eksiğim kapansın onun yerine
düğünde ciddi anlamda herkesi memnun edemezsin canım imkansızdır zaten herkes herşeyi beğenmez yani offf aman atlatsak şu zamanları ben daha yeni başlıyorum ama en başından bunaldım
aşk'sız 200 gün geçip gitmiş
çok yoruldum onsuzluktan, beklemekten, çok özledim çok
Günaydın kızlarr
gizcim hayırlı olsun başladı telaşınn çok sevindiimm
topiğimiz hareketlendii :)
tripliim sana birşey sorucam kahve yanı su bardakların 6sı ne kadara almıştın 10.99 mu?
bir de kızlar o can&canan kaşıkları çay çaşığımı aldınız nescafe mi hangisine kullanışlı olur??
haha çeyizim depreşti canım evet aslında depreştircek bi durum yok ama geldiler banaCanım az kaldıı az bak 70ler göz açıp kapayıncaya kadar geçicekkk.Kavusunca tam kavusucaksın kısa süre sonra nikahh masasına oturtucaksın :)Öyle düşünn moralin yuksek olsunn.
Alde çeyizin mi depreşti canım benimm :)
tamam kuzucum haklısın bende çay kaşıklarını alıcam su bardaklarıda 10.99 evim.nette alayım diyorum ondandaKuzum inan hatırlamıyorum ama aldığım siteden bakayım hemen yazıyordur herhalde.
9.99'a almışım kuzum.
Can&Canan'ın ise çay bardakları için olanını aldım ben daha çok kullanılır. Nescafe alma derim o yüzden. Zaten kaç kişi nescafe içecek ki 10 kişinin bir arada hiç nescafe içtiğini görmedim ben. Bir iki arkadaş bir araya gelince anca onda da çay kaşıklarını atıverirsin ikisinede kullanırsın.
Canım valla az kaldı sana öyle gelmesede bugünlere gelmek bile çok büyük bir şey hepimiz anlamını iyi biliriz. Az daha sabret gelince temelli kavuşacaksınız düğünede ne kaldı ki gelir gelmez çocuğu nikah masasına oturtacaksın, biz daha şafak sayacağız.
Canım az kaldıı az bak 70ler göz açıp kapayıncaya kadar geçicekkk.Kavusunca tam kavusucaksın kısa süre sonra nikahh masasına oturtucaksın :)Öyle düşünn moralin yuksek olsunn.
yok kuzucum ya hiç öyle bi durum yok iş olayını halletmeden kalkışamayız öyle işlere, nerdeeeCanım valla az kaldı sana öyle gelmesede bugünlere gelmek bile çok büyük bir şey hepimiz anlamını iyi biliriz. Az daha sabret gelince temelli kavuşacaksınız düğünede ne kaldı ki gelir gelmez çocuğu nikah masasına oturtacaksın, biz daha şafak sayacağız.
Aldeciğimde bir atak yapacak bence çay kaşıkları falan sorduğuna göre var bir durumlar... Yoksa seni de istemeye geliyorlarda kahva yanı su bardaklarını misafire, kaşıkları da misafire mi kullanacaksın onun hazırlığı mı bu bilemedim ama inşallah öyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?