347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oyy oyyy heycan durumu yükseliyor yavaş yavaş
temizleyin misler gibi olsun huzurla ve mutlulukla oturun yuvanızda inşallah

nena uzun zamandan sonra tekrardan hoş geldin canım. sende güzel haberlerle geldin. baya bişeyler halletmişsiniz ne kakadar güzel. babanın davranışıda gerçekten harika bi jest olmuş size. nişanlında her daim senin yanında. çok çok mutlu olun inşallah canım

ayrıca güzel dileğin içinde çok teşekkür ederim canım

nenacığım evet vizeleri biten benim teşekkür ederim:)

seninde her şey içine sinmiş çok sevindim stresli ama çok güzel bir dönemdesin bence.her şeyi kendiniz hallediyormuşsunuz Allah'ım sizi hep mutlu etsin inşallah geriye kalan her şey de gönlünüze göre olsun her şeyin en güzelini hakediyorsunuz ne mutlu ki birbirinize desteksiniz aileler yüzünden siz mutluluğunuzu bozmuyorsunuz.bu arada babanın davranışı da çok ince ve mantıklı nişanlının ailesi de sizin aile yapınızı daha iyi anlamış olacak böylece.

Son düzenleme:
Ayyyy Funda da evlenmiş nikahı olmuş, düğünü bile olmuş.

Tebrik ediyorum hepinizi kızlar...

Çok mutlu olun çoookkk...

Ayyyy Funda da evlenmiş nikahı olmuş, düğünü bile olmuş.

Tebrik ediyorum hepinizi kızlar...

Çok mutlu olun çoookkk...

Kızlar Duygucuk evlendi bu arada. Facebookta resimlerini gördüm. Nikahı kıyılmış canım benim hep mutlu olsun.

topiğin yeni gelinciklerini tebrik ediyorum çok çok mutlu olurlar inşallah

selam kızlar çok yoğun bi hafta daha başladı ama haftaya bi buçuk gün tatilim var onu düşünüp mutlu oluyorum bu aralar

funda ve duygu çoooookkk mutlu olun inşallah darısı da düğünü nü bekleyen diğer kızlara ve tabiki benim gibi daha resmi hiçbir adım atamamış olanlara:)

kızlar günaydın fundanın nicki funda bayramdı sanırsam helal olsun tebrikler inşallah düğün ayrıntılaırnı nalatır ve duygucumun adına çok mutlu oldum inşalllah çok çok mutlu olurlarrr

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün.....................33 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün.....................71 :123:

İnciçiçeği35: Şafak...................76

29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 136
:123:

Tripliii: 7 Eylül 2013 Kına

14 Eylül 2013 Düğün..........................151 :123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına

22 Eylül 2013 Düğün....................... 159 :123:

Günaydın yarenler Pernicle düğün sezonunu açacağız derken önce Funda sonra Duygu başladık.

Stanki Funda'nın nicki "funda_bayram" dı.

Gunaydın kızlar herkeslere.
Malum benim kredi kartı ekstresi kesildi.Bu ayda bişeyler alayım dedim.
Şu morhıpoda homend den 50 lıra cek varken .Ne alayım sizce küçük aletlerden ?Kahve makınası istemiyorum.
Doğrayıcı falan nasıldır?Güzelmidir acaba:26:

Canım Homend'in herşeyini çok tavsiye ediyorlar. Biliyorsun ben kahve makinamı ve robotumu ordan almıştım.

Ayyy baktım bende hemen kırmızı ve siyah ürünler çıkarmış yeni. Ama ben beyazdan gidiyorum. Bence katı meyve sıkacağı, narenciye sıkacağı, ekmek kızartma ya da tost makinası alınabilir. Hatta ben de alayım canım. 50 tl hediye çeki yeni üye olana mı veriyor? Ben daha önce 2 kere 50'tl lik hediye çeki kullandım çünkü.

Son düzenleme:
Kızlar Duygucuk evlendi bu arada. Facebookta resimlerini gördüm. Nikahı kıyılmış canım benim hep mutlu olsun.

topiğin yeni gelinciklerini tebrik ediyorum çok çok mutlu olurlar inşallah

evlendi mi???? kız Haziran da değil miydi onun

funda ve duygu çoooookkk mutlu olun inşallah darısı da düğünü nü bekleyen diğer kızlara ve tabiki benim gibi daha resmi hiçbir adım atamamış olanlara:)

kızlar günaydın fundanın nicki funda bayramdı sanırsam helal olsun tebrikler inşallah düğün ayrıntılaırnı nalatır ve duygucumun adına çok mutlu oldum inşalllah çok çok mutlu olurlarrr

kızlar hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim. nikahı erken yaptık çünkü tayin işim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…