- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
evet yaaa Nenam gelmiyor hiç
kızlar ev temizlendi cumartesi beyaz eşyalarımız gelecek inşallah canımla gidip bekleyeceğiz gelip kuracaklar anlatımı falan sonra da diğer günlerde yavaş yavaş mutfaktan başlayacağız yerleştirmeye
Ayyyy Funda da evlenmiş nikahı olmuş, düğünü bile olmuş.
Tebrik ediyorum hepinizi kızlar...
Çok mutlu olun çoookkk...
Kızlar Duygucuk evlendi bu arada. Facebookta resimlerini gördüm. Nikahı kıyılmış canım benim hep mutlu olsun.
Kızlar Duygucuk evlendi bu arada. Facebookta resimlerini gördüm. Nikahı kıyılmış canım benim hep mutlu olsun.
evlendi mi???? kız Haziran da değil miydi onun
Ayyyy Funda da evlenmiş nikahı olmuş, düğünü bile olmuş.
Tebrik ediyorum hepinizi kızlar...
Çok mutlu olun çoookkk...
Günaydın yarenler Pernicle düğün sezonunu açacağız derken önce Funda sonra Duygu başladık.
Stanki Funda'nın nicki "funda_bayram" dı.
Gunaydın kızlar herkeslere.
Malum benim kredi kartı ekstresi kesildi.Bu ayda bişeyler alayım dedim.
Şu morhıpoda homend den 50 lıra cek varken .Ne alayım sizce küçük aletlerden ?Kahve makınası istemiyorum.
Doğrayıcı falan nasıldır?Güzelmidir acaba:26:
topiğin yeni gelinciklerini tebrik ediyorum çok çok mutlu olurlar inşallah
evlendi mi???? kız Haziran da değil miydi onun
funda ve duygu çoooookkk mutlu olun inşallah darısı da düğünü nü bekleyen diğer kızlara ve tabiki benim gibi daha resmi hiçbir adım atamamış olanlara:)
kızlar günaydın fundanın nicki funda bayramdı sanırsam helal olsun tebrikler inşallah düğün ayrıntılaırnı nalatır ve duygucumun adına çok mutlu oldum inşalllah çok çok mutlu olurlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?