- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
chelzy ne güzel yazmışım iş konusunu halletmeden kalkışamayız diye sonraki ilk planımız evlilik sankiiyok kuzucum ya hiç öyle bi durum yok iş olayını halletmeden kalkışamayız öyle işlere, nerdeee
Buarada nena benimde aklımda nerelere kayboldu telaşı çok herhaldee
sen anlatırken ben heyecanlanıyorum canım seni tahmin bile edemiyorum ya her detay önemli baksana benim aklıma bile gelmezdi lokum su bardak altı ince ve önemli detayalr gerçektenece canıjm su bardakları kristal olanlardan annemin çeyizinde var hattaha vitrinimizde aceba kullansammı die düşündüm kağıttan abrdak altıklarından alırım dantel gibiler zaten ne dersin :))))))))))
vallla ececim sende fikirler süper lokum almaya karar verdim hacı bekirden gider alırım en ünlü onlar :)))))) kuru kahvecidende taze kahve alayım iyisimi
ayyy bunla rçok farklı heyecanlarımış inşalllah hafta sonu size iyi güzel haberlerle dönerim
sen anlatırken ben heyecanlanıyorum canım seni tahmin bile edemiyorum ya her detay önemli baksana benim aklıma bile gelmezdi lokum su bardak altı ince ve önemli detayalr gerçekten
aşk'sız 200 gün geçip gitmiş
çok yoruldum onsuzluktan, beklemekten, çok özledim çok
haha çeyizim depreşti canım evet aslında depreştircek bi durum yok ama geldiler bana
tamam kuzucum haklısın bende çay kaşıklarını alıcam su bardaklarıda 10.99 evim.nette alayım diyorum ondanda
kavuşalım artık yaaa 3 senedir nişanlıyım deyince milletin gözleri böyle oluyo
çocuk daha ne olduğunu anlayamadan kendini nikah masasında bulacak garibim benm çok güldüm bak şimdi
ece canıjm su bardakları kristal olanlardan annemin çeyizinde var hattaha vitrinimizde aceba kullansammı die düşündüm kağıttan abrdak altıklarından alırım dantel gibiler zaten ne dersin :))))))))))
vallla ececim sende fikirler süper lokum almaya karar verdim hacı bekirden gider alırım en ünlü onlar :)))))) kuru kahvecidende taze kahve alayım iyisimi
ayyy bunla rçok farklı heyecanlarımış inşalllah hafta sonu size iyi güzel haberlerle dönerim
evet yaaa Nenam gelmiyor hiç
kızlar ev temizlendi cumartesi beyaz eşyalarımız gelecek inşallah canımla gidip bekleyeceğiz gelip kuracaklar anlatımı falan sonra da diğer günlerde yavaş yavaş mutfaktan başlayacağız yerleştirmeye
chelzy ne güzel yazmışım iş konusunu halletmeden kalkışamayız diye sonraki ilk planımız evlilik sankiiAllah söyletti herhalde ne güzel demişim
Ayyyy ne güzel benimde o günlerim gelsin artık. Bence en güzel zamanlar o zamanlar.
bazen akislikler çıksa da evet canım evimi yerleştirmek bana huzur verecek inşallah...
Nenammmm tatlım hepsi hayır uğurlu olsun... güzel güzel hallediyorsunuz maşallahama kendini özletme ne olur
nena inan çok ama çok sevindim inan nişanlının ailesini takmaman umrunda olmamaları ayrı bir hoşuma gitti babana helal olsun baban yanı bizimkiler gibi davranmış benimklerde öyledir kızlarını yarı yolda bırakmamak adına herşeyi yaparlar
nena biliyormusun bende koltukarı alacağım hatta kredi kartı geldi bana 4000 tl limitli saklıyorum evlilik sürecinde kullancam yemek odasınıda o halledicek öle paylaştık bizde
belkide düğün yapmayız süper bir şekilde eşyalaırmız hallolur bilemiyorum :)))))))))
nena takı setini nereden aldın bende nişan için ügmüş alıp takmayı üdşünüyorumda merak ettim canım
işlerin yoluna girmesinede çok sevindim sendende güzel haberler aldık ohhh
nişanlımın ailesini aslında kafama takıyorum da nişanlım saolsun unutturuyor bana evdekilerle konusmuyor evlendikten sonrada hastalık gibi kötü bi durum olmadgı sürece görüşmeyşi düşünmüyor bu onun kendi kararıdır ben yapma etme desemde o o sekılde davranmak istiyor bende sen bilirsin dedim...
babam yardım sever bir insandır ama prensip gereği kızının alt yada ust katında oturmasnı istemez damatla kavgayı vs duyar hosuna gitmez die takıntıları vardır ama aşmış sanıyorum o dusunceyi gökhanı kendi oglu gibi sevdgi için sadece tek sartı var ilk senenizi kirada otursunlar demiş anneme hani yeni evliler tam alt katımzdalar her türlü halleri olabilir yok duş sesş gelir keyfm kacar gibi takıntıları var ilk senelerini kirada otursunlar bizim kiracıdan aldgmz parayı verelim ödesnler demiş sonra bi kaç tadilat yaparım cocuklar aşagıda oturabilir demiş gökhanda bende cok mutlu olduk haliyle...
canım takımı ben kapalı çarşıdan aldım biliosun pendikte oturuorum kuyumcu ve gümüşçü çok onlaradahep kapalı carsıdan gelıo ve pahalıya satıolar bende gittim kapalı carsıdan aldım daha uygun fiyata kart yanmda değil aksam bakayım ismini yazarm canımcım gümüş takabilrsn tabi gayet güzel takılar var...
Nena öncelikle tebrik ediyorum canım sizde bayağı bir yol katetmişsiniz bizim gibi. Hayırlı uğurlu olsun. O çocuğun elini hiç bırakma olur mu çok iyi bir nişanlın var çünkü. Bizimde herşey alındı artık Ağustos'u bekliyoruz bir gelinlik damatlık var onlar içinde şuan erken biraz daha geçsin öyle alacağız. Davetiyeler içinde erken daha. Yaza halederiz biz onları. Şimdilik beyaz eşayalar mobilyalar alındı gerisi zamanı gelince...
Düşündüm de neyseki biz borçsuz evleniyoruz taksit falan sıkıntısı yok ama benim kartlar aratmaz zaten taksidi.
Bu arada resimlerini burdan paylaş bari olur mu facebooktan da silmişsin nasıl göreceğiz seni???
baban çok ince ve çok mantıklı düşünmüş bak ben bu açıdan hiç bakamadım bizim ev zaten aileme uzak olucak o yüzden sorun olmaz gibime geliyor ama babalar böyle ince düşünüyor ya helal olsun
biz kapalıçarşıya gidip bakıyoruz arada sen sölede gözümü daha iyi açar bakarım bende :))))))))) valllla en iyisi meinönü diğer yerlere ordan gidiyor 2 3 katına satıyolar valla soyguncular yaaa
bide doğru öslüyorsun naparsam yapayım illaki eksik bişi çıkar herkesi yanı anda mutlu edemem bunuda biliyom :)
nena işte bende şimdi birikim güzel yaptım aceba diyorum peşinat versem 90 110 m2 bişi alsammı diyorum yada 80 90 m2 alsam annemlerin evinde otursam aldığım evi kiraya evrsem felan die düşüncelerim var annemlerin küçükyalıda pendik ve kurtköyde evleri var küçükyalıdaski bana uyar bakalım nasıl olucak annemlerle bunu konuşmam lazım çünkü avrupa yakasını allah biliyor ya hiç istemiyorum
evdekielr ne der bilmiyorum ben evlendikten sonra ev almak istiyorum işin özü annemlerin evinde oturup birikim yapabiliriz bundanda çok eminim bakalım zaman ne göstericek
bizim aillerimiz anlayışlı allah razı olsunlar şimdi ben daha hiç bişi görmedim sizde olanlardan tecrbüliyim temkinli davrancam önümde siz örnek olmasaydınız bende zaten üzülürdüm ama kendimi üzmememk için beklentiye girmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?