347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yok kuzucum ya hiç öyle bi durum yok iş olayını halletmeden kalkışamayız öyle işlere, nerdeee
Buarada nena benimde aklımda nerelere kayboldu telaşı çok herhaldee
chelzy ne güzel yazmışım iş konusunu halletmeden kalkışamayız diye sonraki ilk planımız evlilik sankii Allah söyletti herhalde ne güzel demişim

ece canıjm su bardakları kristal olanlardan annemin çeyizinde var hattaha vitrinimizde aceba kullansammı die düşündüm kağıttan abrdak altıklarından alırım dantel gibiler zaten ne dersin :))))))))))

vallla ececim sende fikirler süper lokum almaya karar verdim hacı bekirden gider alırım en ünlü onlar :)))))) kuru kahvecidende taze kahve alayım iyisimi

ayyy bunla rçok farklı heyecanlarımış inşalllah hafta sonu size iyi güzel haberlerle dönerim

sen anlatırken ben heyecanlanıyorum canım seni tahmin bile edemiyorum ya her detay önemli baksana benim aklıma bile gelmezdi lokum su bardak altı ince ve önemli detayalr gerçekten

sen anlatırken ben heyecanlanıyorum canım seni tahmin bile edemiyorum ya her detay önemli baksana benim aklıma bile gelmezdi lokum su bardak altı ince ve önemli detayalr gerçekten

kuzu ben kendime detayulı derken üst levelim eceye danışıyorum çünkü onun benden daha daha detaycı olduğunu biliyorum o olmasa lokum asla aklıma gelmezdi zaten kuzum

bide ecenin bu fikrini anneme söledim marketten lokum alırım dedim annem hayır hacı bekirden alıcaksın en güzeli orası osmanlıdan kalma dedi noktayı koydu ki annemde detay yoktur :)))))))))

vallla ben buraya napsam yazacağım günlük gibi yoksa unutuyorum geri dönüp okuruz artık

şu söz olayları olsun zaten konu açarım inşalllah

Öncelikle Nena beni duydu herhalde. Aşağılarda bir Nena gördüm sankim.

haha çeyizim depreşti canım evet aslında depreştircek bi durum yok ama geldiler bana

tamam kuzucum haklısın bende çay kaşıklarını alıcam su bardaklarıda 10.99 evim.nette alayım diyorum ondanda

Çay kaşıkları evim.nette gördüm bende sabah al ordan kuzum fiyatı da 21 küsurdu yanlış hatırlamıyorsam.

kavuşalım artık yaaa 3 senedir nişanlıyım deyince milletin gözleri böyle oluyo

çocuk daha ne olduğunu anlayamadan kendini nikah masasında bulacak garibim benm çok güldüm bak şimdi

Canım bizde 2011 yılında nişanlandık ama Aralık ayıydı. 1.5 sene oldu izinizden geliyoruz.

Giz'imm annene sor mutlaka tığla yapılan danteli de vardır onda. Kağıttan çok daha gösterişli durur. Ah orda olsaydım nasıl yardımcı olurdum sana da burdan bu kadar be kuzum ne yapayım. Yine aklıma bir şey gelirse yazarım.

Bizim burdada bir Şensaray var ki sorma herşeyi harika. Tee kaç yılından beri...Ben nişan şekerlerimi ona hazırlattım ara ara gider lokumda alırım onun üzerine yemedim.

evet yaaa Nenam gelmiyor hiç

kızlar ev temizlendi cumartesi beyaz eşyalarımız gelecek inşallah canımla gidip bekleyeceğiz gelip kuracaklar anlatımı falan sonra da diğer günlerde yavaş yavaş mutfaktan başlayacağız yerleştirmeye

Ayyyy ne güzel benimde o günlerim gelsin artık. Bence en güzel zamanlar o zamanlar.

chelzy ne güzel yazmışım iş konusunu halletmeden kalkışamayız diye sonraki ilk planımız evlilik sankii Allah söyletti herhalde ne güzel demişim

Hiç sorma canımcımm
Allah soylettı ozaman gelicek güzel haberlerr inşallahhhh bir siftahh olaydı iyiydii artıkk

herkese merhaba kızlar mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle canlarım çok sizleri pek giremedim topic e şimdi oturdum bütün geçmişi okudum

kızlar artık facebook kullanmama kararı aldım bende ekli olanları sildim kesinlikle art niyet yok sadece bnm vermiş oldgum bir karardı ve zaten nişanlımla ortak adresimzdi artık o belki girer bilemiyorum ama ben girmemeye karar verdim özel bir sebebi yok...

öncelikle incicicegim plakalara inmişsin zaman senin için suuu gibi akıp geçsin bira an önce kavuş askerine onun geldiği gün sana bayram olsun inşallah..

gizcim sende bayadır yoktun gelişmeler harika ilerlemiş çok çok sevndm senin adına gelsinler güzel kızımızı istemeye nihayet tatlı telaşlar bunlar hiç kasma rahat olmaya çalış detaycı olmak güzel bir şey ama bu tarz önemli şeyler de istedgn kadar detaya in illaki bir şeyler unutuluyor şimdididen mutluluklar

birinin vizeleri bitmişti ama kimin unuttum puknasın mıydı acaba??:26: onada derin bir nefes alma vakti gelmiş bol dinlenmeler sırada finaller var...

perniccim canım evin bitmiş sayılır temizlensin eşyalar yerleşsin sizde misssler gibi oturun evinzde inşallahhh agznızın tadı bozulmasın..

triplicim canım bak her sey yoluna girmiş cok sevndm senin adına eşyalarını almışsın mutlu edici bir haber ve en önemlisi içine sinmiş olmasıydı artık hiç bir problem yok her sey harika ilerliyor...

herkese cvp verdim umarım sıra bana geldi...

ben cok telaş içerisindeyim nikahımın kokteyl işlmeleriyle ugrasıyorum bir yandan kına kıyafetlerimle ölçü vermeye vs.. gidiyorum kına da 7 tane kıyafet gyecegm abiyelerimn dikimine başlandı ayakkabı canta alısversine cıktım gelinlik için sıra aldım bu mevsmde alınıomus ilerde yogunluktan dolayı yer bulunmuyormuş...

gökhanın matbaacı arkadsı var ona davetiyeleri erkenden bastırmaya verdk her sey kesinleştği için karton kutusuyla istiflicez bir yere hazırda bulunsun nikah sekerlerimide seçtik 1 ay sonra siparişleri verilecek onlarda istiflenecek bir kenara...

bende koltuk takımımın taksitlerini ödemeye başladım masa ve sandalyeler içinde son 1.5 ay kala siparişleri verilecek hazır olunacak şimdilik taksit ödüyoruz sadece her şey bnmde cok içime sindi her şeyi gökhancımla ikimiz hallaediyoruz ailesi yaptgmız işlemlerin hiç birinde yok sanırım nikaha dier misafirler gibi gelecekler ..çok güzel bir set aldım gelinliğim için altın değil gümüş ama inanılmaz şık ...

gökhana damatlık ayakkabı aldık smokin aldık saat almam gerekiyor ama hiç param kalmadı onu da annemler alıcak

bu arada size bi haberim var ilk 1 yıl kirada oturucaz sonra ev alana kadar bizim kiracıları cıkarıp alt katta oturucgz babacıgım saolsun bi kaç yıl para biriktirmemiz için bize böyle bir jest yaptı o yuzden keyfmz cok yerinde allaha şükür hepinizi öpüyorum canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ayyyy ne güzel benimde o günlerim gelsin artık. Bence en güzel zamanlar o zamanlar.

bazen akislikler çıksa da evet canım evimi yerleştirmek bana huzur verecek inşallah...

Nenammmm tatlım hepsi hayır uğurlu olsun... güzel güzel hallediyorsunuz maşallah ama kendini özletme ne olur

bazen akislikler çıksa da evet canım evimi yerleştirmek bana huzur verecek inşallah...

Nenammmm tatlım hepsi hayır uğurlu olsun... güzel güzel hallediyorsunuz maşallah ama kendini özletme ne olur

perniccim aksilik illa ki çıkıcak hepimizde çıkıyor dert etme sen yaşayacgnz mutlu yuvanızı düşün ve o seni dahada mutlu etsin kuşum...

saol valla çok dert tasa yaptım ama her şey iyi gidiyor nişanlım sagolsun bir dediğimi iki etmiyor ailesi beni çok üzdü ama o onların yaptklarnı bana hissettirmiyor bile...

bende hepinizi cok özledm hatta bir-iki defa girip okuyayım dedim ama hafta içi işlerm yogun sürekli adliyelerdeyim aksamları da spora gidiyorum eve gec geliyorum duş ve akabinde misss gibi bir uyku uyuorum hiç birinize vakit ayıramadım ama bugun herkesi tebrik ettim içim rahatladı çok şükür...

nena inan çok ama çok sevindim inan nişanlının ailesini takmaman umrunda olmamaları ayrı bir hoşuma gitti babana helal olsun baban yanı bizimkiler gibi davranmış benimklerde öyledir kızlarını yarı yolda bırakmamak adına herşeyi yaparlar

nena biliyormusun bende koltukarı alacağım hatta kredi kartı geldi bana 4000 tl limitli saklıyorum evlilik sürecinde kullancam yemek odasınıda o halledicek öle paylaştık bizde

belkide düğün yapmayız süper bir şekilde eşyalaırmız hallolur bilemiyorum :)))))))))

nena takı setini nereden aldın bende nişan için ügmüş alıp takmayı üdşünüyorumda merak ettim canım

işlerin yoluna girmesinede çok sevindim sendende güzel haberler aldık ohhh

nişanlımın ailesini aslında kafama takıyorum da nişanlım saolsun unutturuyor bana evdekilerle konusmuyor evlendikten sonrada hastalık gibi kötü bi durum olmadgı sürece görüşmeyşi düşünmüyor bu onun kendi kararıdır ben yapma etme desemde o o sekılde davranmak istiyor bende sen bilirsin dedim...

babam yardım sever bir insandır ama prensip gereği kızının alt yada ust katında oturmasnı istemez damatla kavgayı vs duyar hosuna gitmez die takıntıları vardır ama aşmış sanıyorum o dusunceyi gökhanı kendi oglu gibi sevdgi için sadece tek sartı var ilk senenizi kirada otursunlar demiş anneme hani yeni evliler tam alt katımzdalar her türlü halleri olabilir yok duş sesş gelir keyfm kacar gibi takıntıları var ilk senelerini kirada otursunlar bizim kiracıdan aldgmz parayı verelim ödesnler demiş sonra bi kaç tadilat yaparım cocuklar aşagıda oturabilir demiş gökhanda bende cok mutlu olduk haliyle...

canım takımı ben kapalı çarşıdan aldım biliosun pendikte oturuorum kuyumcu ve gümüşçü çok onlaradahep kapalı carsıdan gelıo ve pahalıya satıolar bende gittim kapalı carsıdan aldım daha uygun fiyata kart yanmda değil aksam bakayım ismini yazarm canımcım gümüş takabilrsn tabi gayet güzel takılar var...

Nena öncelikle tebrik ediyorum canım sizde bayağı bir yol katetmişsiniz bizim gibi. Hayırlı uğurlu olsun. O çocuğun elini hiç bırakma olur mu çok iyi bir nişanlın var çünkü. Bizimde herşey alındı artık Ağustos'u bekliyoruz bir gelinlik damatlık var onlar içinde şuan erken biraz daha geçsin öyle alacağız. Davetiyeler içinde erken daha. Yaza halederiz biz onları. Şimdilik beyaz eşayalar mobilyalar alındı gerisi zamanı gelince...

Düşündüm de neyseki biz borçsuz evleniyoruz taksit falan sıkıntısı yok ama benim kartlar aratmaz zaten taksidi.

Bu arada resimlerini burdan paylaş bari olur mu facebooktan da silmişsin nasıl göreceğiz seni???

baban çok ince ve çok mantıklı düşünmüş bak ben bu açıdan hiç bakamadım bizim ev zaten aileme uzak olucak o yüzden sorun olmaz gibime geliyor ama babalar böyle ince düşünüyor ya helal olsun

biz kapalıçarşıya gidip bakıyoruz arada sen sölede gözümü daha iyi açar bakarım bende :))))))))) valllla en iyisi meinönü diğer yerlere ordan gidiyor 2 3 katına satıyolar valla soyguncular yaaa

bide doğru öslüyorsun naparsam yapayım illaki eksik bişi çıkar herkesi yanı anda mutlu edemem bunuda biliyom :)

ececim cnm cok tesekkur ederim her şey herkeste cok güzel ilerliyor nihayet topicte uzun bir aradan sonra herkes mutlu...

bizde ck az borclu evlenıcez taksitler ekimde biticek beyaz esyaları henuz alamadık para kalmadı gökhan ayda 1 tane beyaz esya alıcak yanı nıkaha kadar beyaz esylar alınck borcsuz... mobilyalarda evlendıkten 1 ay sonra bıtecek borcu ,gelinlik için kapora verildi teslimde kalanı verilecek şalvarlarmı annem diktirior abıyelerımı kayın valideme ödeticem o demişti onları ben öderim die zahmet olcak ama ödesin... davetiye ve nikah sekerleri aradan cıksın istedim evlennce kiramı annemler ödicek biz sadece balayı rezervasynunu ve ucak bıletlerını karta 12 taksıt yaprtcz onun borcunu ödicez birde illaki ufak tefek borclarmz olur onları ödicez bnm maasıma hiç dokunmamayı dusunuorum sadece aylık 100 tl kuaför masrafm oluyor ve 100 tl de tlfn faturam gelıo onları ödicem gerisi birikime kalıcak hesabımda ...

bide işte evin faturaları gıdası 3-5 eksikler alınr onları ödicek gökhanilk 1 yıl az borcumz olck sonra babamn evıne yerlestgmde hem borcsuz olcaz hem para bırıktırıcez hayrlısı bakalım inşallah

resimleri mutlaka paylasıcam hatta daha önce paylasmıstm şimdi bakayım tekrar paylasayım

gizcim babam die demiyorum ama asil ve kaliteli düşünce yapısına sahip sadece kız babası ve takıntıları var onada hak veriyorum her seye ragmen yine ellerinden geleniyapıo bnm ailem durumları buna el verıo keske babamın baska yerlerde evi olsaydı omur boyu otururduk şimdi diceksnz ki burda nie oturmuosunuz burası babanem,babam ve halamın ortak mülkü o sebeple babam bütün kararları yalnız başına alamıyor sadece babamın olsaydı verirdi zaten...

şimdi bizim oralara yıkım emri veriliyor evmz cok guzel kocaman bahcemız var biz yıktrmak ıstemıyoruz ama yenı yonetmelıge göre yapılacak 5 daire verio mutahıtler babamda zamanında dedemle cok emek vererek yaptkları ıcın satmak ıstemıolar o yuzden ıstesemde omur boyu oturamıcam bakalım her sey kısmet işte yaaa biz 2 yıl otursakta yeter iyi birikim yaparız valla

nena işte bende şimdi birikim güzel yaptım aceba diyorum peşinat versem 90 110 m2 bişi alsammı diyorum yada 80 90 m2 alsam annemlerin evinde otursam aldığım evi kiraya evrsem felan die düşüncelerim var annemlerin küçükyalıda pendik ve kurtköyde evleri var küçükyalıdaski bana uyar bakalım nasıl olucak annemlerle bunu konuşmam lazım çünkü avrupa yakasını allah biliyor ya hiç istemiyorum

evdekielr ne der bilmiyorum ben evlendikten sonra ev almak istiyorum işin özü annemlerin evinde oturup birikim yapabiliriz bundanda çok eminim bakalım zaman ne göstericek

bizim aillerimiz anlayışlı allah razı olsunlar şimdi ben daha hiç bişi görmedim sizde olanlardan tecrbüliyim temkinli davrancam önümde siz örnek olmasaydınız bende zaten üzülürdüm ama kendimi üzmememk için beklentiye girmeyeceğim

gizcim birikimin varsa mutlaka ve mutlaka degerlendr annenlerin bir şeyleri olması cok guzel ama yapabılıosnz kendinzde yapın... bizim kafamızda bir kaç proje var istanbulda ev almak cok güç biz başka planlar üzerinde çalışıyoruz şuan , arsa alsak oraya acaba amerıkan tipi tekkatlı ama yüksekçe çatı katı çıkıntılı bir yer mı yapsak diyoruz şimdi istanbulda 1+1 ler bile 160-200 binden başlıyor bu gökhanla bnm düşüncem olan şey her şeyiyle taş çatlasn 150 bin e geliyor tek dez avantajı merkeze uzak olck aldgmz arsa gökhanda bi araba alır işe gder gelir gerçi servisi var suan ama zaman neyi gösteriri bilemyz işin ömrü ne kadr bilemeyz belki başka yere grer servisi olmaz neyse işte böyle bir durumda ben çalışamıcam o ara bı cocuk sahıbı olur onu buyuturum bide internette bir sürü iş var bnm arkdslarm gitti gidiyorda dukkan acıp urun satıolar aylık mınımum 2 bın tl gelirleri var hep öyle ev gecndırıolar olmadı bnde evden o sekılde çalışır hem sıgortamı oderm hem gokhana katkıda bulunurum sonucta calısmak ıstedıkten sonra her yolu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…