- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
Bu arada ilk sayfada adı olmayanlar yazmaya devam edebilirler. Herkes benim gibi okumayabilir önceki yazışmaları. Ben her gün sayfayı açınca nerde kaldığımdan başlayıp okuyorumda bir şey kaçırmayım diye.
Yeni gelenler için ilk sayfada adları olmayanlar sevdiceğinin acemi birliğini ve usta birliğini yazsınlar.
Aynı ben bende çok duygusalım hemen herşeye üzülüyorum gözler doluyoPsikolojileri normal değil orda sanırım kızmicakları şeylere bi anda parlıyolar kafayı yediler iyice
haklısın tatlım ya ben oraya gidince çekiyim kulaklarını az daha sabrediyim :) Benmki normalde çopk sık söyler özlediğini sevdiğini sürekli güzel şeyler söyler. ama askere gidince böyle oldu. Herhalde çekiniyo dinleniyo yada yanında birileri var diye. Öyle bi yapısı vardır zaten başkalarından çekinir hep herkesin ortasında yaşayamaz bişeyleri
Öyle işte canım ya durup durup takıyorum bende bişeylere işte
bende sen gibi kaldığım yerden devam eediyoruuumm :)
kızlar moralim çok bozuk. yemin törenine gitmek için hakime hanımdan izin almıştım sadece dilekçe yazıp imzalatacaktım çarşamba günü. dün kalacak yeri biletimi filan aldım kesin gidecek gözüyle baktım. ama yeni bir müdür başladı ve cuma günü için hakime hanımdan izin alacağını söyledibende dedim ki bende alacaktım ama yok bilmem kimin düğünü var benim gitmem gerek dedi bir şey diyemedim eğer karşı gelsem bana zaten tamam dedi sadece dilekçemi imzalatıcam desem adamla ilk günden papaz olurum ve daha asaletimi almadım ikimize birdende izin vermez çünkü bizden başka kalemde kimse yok şimdi erkek arkadaşıma söylesem beni anlamayacak gelmek istemiyorsun diyecek ya da burun yapacak canım çok sıkkın ya pofff
evvett gidince , ben duymak istiyorum, zaten seni çok özlüyorum senin de beni özlediğini sevdiğini duymak istiyorum yoksa günler sayy say geçmiorr dersin :) orada der zaten, etraftan çekindim de bıkbık açıklamasını yapar :) bak kendin diosn çekinir diye, sürekli söyleyen birisinden duymayınca,bizde hemen alarmlar çalmaya başlıyor, acaba artık beni özlemiyor muuuu diye, çok özlüyorlar her birinizi sevdikleriniz ben çok çok çokk eminim...
bence biz artık sıkıldıkondan neye takacağımızı şaşırdık özlem artk had safhada olunca beyin sürekli bıdır bıdır bıdır düşünmeye başlıyorr..
kızlar cok yorucu ve sıkıcı bı gün geçirdim bi türlü bitmedi işler mesai bitti ama işler bitmedinişanlım hala aramadı aklım onda olunca işlere de konsantre olamıyorum sesini duymayta ihtiyacım var
valla canım çok güzel anlattın. Özlem had safada ve artık neye takıcağımı neye üzülüceğimi şaşırmış durumdayım. Her sözünden bi anlam çıkarabiliyorum. Biz böleysek onlar ne haldedir kim bilir. OF çok zor gerçekten yaa Allah kimseyi sevdiğiyle ayrı düşürmesin.
Bide allah bizim aklımıza mukayet olsun 5 ay boyunca
evvet totem yapıyoruz , pozitif enerji gönderiyoruz evrene, bu akşam yatış saatine kadar, herkesinnnn eşi /nişanlısı/sevgilisi/platonik aşkıarasın
lütfennnnnn
ya inanmıyorum
çok büyük talihsizlik olmuşş,, ama sen biletini almışsın, izin de almışsınneden bişi diyemedin, benim de yemin törenine gitmem lazım kaç gün önceden belliydi dersin ya tüh.. neyse sıkma canını, bir sonraki haftaya erteletirsin, oyle gidersin artık yapılabilecek bişi yoksa :/
Kızlar sevgiliniz sizinle nasıl konuşuyo telefonda?
Moralim çok bozuk yaa sevgilim benimle telefonda normal bi arkadaşıyla konuşurmuş gibi konuşuyo. Aşkım bitanem diyo ama ne beni sevdiğini söylüyo ne özlediğini. Ne yaptığını anlatıyo yada benm neler yaptığımı soruyo sadece. Çok üzülüyorum bu duruma. Bir cümle bile olsa özel hissettiricek bi anlık mutlu edicek bişeyler duymak istiyo insan. İlk gittiği günler hiç böyle değildi
ben bugün evine gittim sevgilimin tabi o evde yok...
kredi kartını almam gerekiyordu. aldım ama çıkamadım hemen evden... parfümünü kokladım giydiği şeyleri kokladım yastığını öptüm falan ağlamaya başladım..
ağladıkça rahatladım.
tam evden çıktım o aradı
dedim şimdi sizden çıktım. ama ağladığımı söylemedim.
yorulmuş bugün yine eğitimler ağırlaşmış. hafta içi böyle zor oluyor dedi. boğazı da daha tam geçmemiş...
heyecandan ölüyorum artık gelsin bir an önce
çok özledim seni dedim. sesi titredi hissettim bi yutkundu. bende seni çok özledim aşkım kendine dikkat et dedi
çok duygulandım ama ona belli edemezdim işte....
Bu arada ilk sayfada adı olmayanlar yazmaya devam edebilirler. Herkes benim gibi okumayabilir önceki yazışmaları. Ben her gün sayfayı açınca nerde kaldığımdan başlayıp okuyorumda bir şey kaçırmayım diye.
Yeni gelenler için ilk sayfada adları olmayanlar sevdiceğinin acemi birliğini ve usta birliğini yazsınlar.
hehe canım aynen bende nerde kaldıysam ordan başlıyorum okumaya
canım bende ilk başlarda bunu çok taktım artık beni sevmediğini bile düşündüm. arada sırada söylüyor, bende bu sözleri ağzından sayılı duydum. etrafmda ne kadar çok insan var nasıl rahat konuşayım dedi bana çekiniyorlar demekki.öğlen aşkım diye açtı telefonu az öncede hacım napıyon ya die aradı düşün yani
benmkide fazla kendinden bahsetmiyor hep bana soruyor. derse girdik çıktık oturuyoruz falan diyor hep. konşmalarmzda düzene girecek heralde oraya alıştıkları zaman diye düşünüyorum
Unutuyorum bazen sayfayı ya bunu okumuştum bunuda bunu da falan oluyorum çok geriden başlamışım yaa diyorum. İki saat arıyorum nerde kalmıştım diye.
ne kaaa doğru yazmışsın ne güzel anlatmışsın gönülden katıldım sanaa :) herkesin tarzı farklı bir olmaz...
kimi tel de konuşmadan yapamaz, kimi hiç hoşlanmaz
kimi her gün her telefonda seni seviyorum der, kimi çok az ama çok derinden söyler :)
kimi söylerken çok rahattır, kimi söylerken utanır.
kimi çok söyler kimi az söyler ama hepsi de çok sever :)):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?