347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende sen gibi kaldığım yerden devam eediyoruuumm :)

evvett gidince , ben duymak istiyorum, zaten seni çok özlüyorum senin de beni özlediğini sevdiğini duymak istiyorum yoksa günler sayy say geçmiorr dersin :) orada der zaten, etraftan çekindim de bıkbık açıklamasını yapar :) bak kendin diosn çekinir diye, sürekli söyleyen birisinden duymayınca,bizde hemen alarmlar çalmaya başlıyor, acaba artık beni özlemiyor muuuu diye, çok özlüyorlar her birinizi sevdikleriniz ben çok çok çokk eminim...
bence biz artık sıkıldık ondan neye takacağımızı şaşırdık özlem artk had safhada olunca beyin sürekli bıdır bıdır bıdır düşünmeye başlıyorr..

kızlar cok yorucu ve sıkıcı bı gün geçirdim bi türlü bitmedi işler mesai bitti ama işler bitmedinişanlım hala aramadı aklım onda olunca işlere de konsantre olamıyorum sesini duymayta ihtiyacım var

Son düzenleme:

ya inanmıyorum
çok büyük talihsizlik olmuşş,, ama sen biletini almışsın, izin de almışsın neden bişi diyemedin, benim de yemin törenine gitmem lazım kaç gün önceden belliydi dersin ya tüh.. neyse sıkma canını, bir sonraki haftaya erteletirsin, oyle gidersin artık yapılabilecek bişi yoksa :/

valla canım çok güzel anlattın. Özlem had safada ve artık neye takıcağımı neye üzülüceğimi şaşırmış durumdayım. Her sözünden bi anlam çıkarabiliyorum. Biz böleysek onlar ne haldedir kim bilir. OF çok zor gerçekten yaa Allah kimseyi sevdiğiyle ayrı düşürmesin.
Bide allah bizim aklımıza mukayet olsun 5 ay boyunca

evvet totem yapıyoruz , pozitif enerji gönderiyoruz evrene, bu akşam yatış saatine kadar, herkesinnnn eşi /nişanlısı/sevgilisi/platonik aşkı arasın
lütfennnnnn

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN :)
amin amin amin Allah ımm :)

desemde birşey değişmezdi ki müdürde hakimden sonra ki amirim adam benim gitmem lazım diyor off offf

canım bende ilk başlarda bunu çok taktım artık beni sevmediğini bile düşündüm. arada sırada söylüyor, bende bu sözleri ağzından sayılı duydum. etrafmda ne kadar çok insan var nasıl rahat konuşayım dedi bana çekiniyorlar demekki.öğlen aşkım diye açtı telefonu az öncede hacım napıyon ya die aradı düşün yani
benmkide fazla kendinden bahsetmiyor hep bana soruyor. derse girdik çıktık oturuyoruz falan diyor hep. konşmalarmzda düzene girecek heralde oraya alıştıkları zaman diye düşünüyorum

ben bugün evine gittim sevgilimin tabi o evde yok...
kredi kartını almam gerekiyordu. aldım ama çıkamadım hemen evden... parfümünü kokladım giydiği şeyleri kokladım yastığını öptüm falan ağlamaya başladım..
ağladıkça rahatladım.
tam evden çıktım o aradı
dedim şimdi sizden çıktım. ama ağladığımı söylemedim.
yorulmuş bugün yine eğitimler ağırlaşmış. hafta içi böyle zor oluyor dedi. boğazı da daha tam geçmemiş...
heyecandan ölüyorum artık gelsin bir an önce
çok özledim seni dedim. sesi titredi hissettim bi yutkundu. bende seni çok özledim aşkım kendine dikkat et dedi
çok duygulandım ama ona belli edemezdim işte....

Kiyamamm size benn.. Geçecek bu gunler sonra hep beraber olacaksınız inşallah

hehe canım aynen bende nerde kaldıysam ordan başlıyorum okumaya

Haci iyiymis :)))) bu arada 15 günde 250 sayfayı gecti topic 155 günde 2500 leri bulucaz bu gidişle :)

ben bogü çok mutluyum. birtanemmm bugün hastaneye gitmişti. sonuç için öğle arası girince internet kafeye gitti ve ben 24 gün sonra onu gördü. boncuk gözlüm nasılda özlemişim...

bayıldım işte bu yorumaaaa
evet evet hepsi de çoookkk severrrr

burası da olmasa ben kesin kafayı yerdim bu 15 günde yaa sağolun varolun kızlar iyiki varsınız iyiki var topicimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…