347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Benim sevgilimde aradı 1 saat önce spor yaptık dinlendik bişey yapmıyoruz diyo hep burda okuyorum ağır eğitimler falan şaşırıyorum bukez o byle söyleynce napıyosunuz diyorum yemin törenine hazrlık yapıyoruz o kadar diyor acaba ben üzülmeyim diyemi anlatmıyor anlamadımki.

nişanlımda hiçbirşey yapmıyoruz sadece derse girip çıkıyoruz o kadar diyo. bende çok şaşrdım burda okuduktan sonra sordum hatta başka hiçbişey yapmamşlar. artık törene gidince öğrenicez doğrumu diyo yoksa üzülmeyeyim die mi öyle söylüyo bakalım

canım oranın suyundan heralde benım askımda gıttıgınde bı kac arkadasıda boğazdan hasta oldular hep..sonra hep hazır su içtiler canım. gecmiş olsun...
ah canım agla rahatlarsı gercekten ama cok aglama heee...ahh onların kokuları öldürüyo bizi zaten bende kokusunu coooook özledımmmm...

bende aynı dertten yanıyorum sordum bir defa yanında askerler var yani arkada sırada bekleyenler onlar duymasın diye olabilir sanırsam

canım doğrudur. suyu çok kötü diyor zaten. salgın gibi bişi olmuş herkes hastaymış.

çok ağlamadım zaten öyle bir gelir geçer benden gözyaşı... çok duygusal biride değilimdir fakat bu askerlik + uzaklık beni benden etti

bende aynı dertten yanıyorum sordum bir defa yanında askerler var yani arkada sırada bekleyenler onlar duymasın diye olabilir sanırsam

aaaa kızlaaar bu kaadar canınızı sıkmayın ..benım askımda konusmuyo yanındabırı olmazsa coook rahat konusuyo ama bırı varsa he hı falan dıyo gecıstırıyo ama nedenı bellı işte

askım bırınde anlatmıstı bı ıkı gıcık bı tıp sırf mıllet konusurken gecıp gözlerıne bakarak dınlıyormus askımıda dınlıyordu bırınde sınır oluyorum su karsıımdan bana bakan kısıye dıyordu...oluyo oyle seyler dert edınmeyınnn

İyi ki açmışsın topici,, varr ol tripliiiiii :))

Rica ediyorum canım çoook erken açtım ben. Biz göndermeye şafak sayıyorduk o zaman nerden bileydik bu kadar zor olacağını. Sedulu da derdi siz n'apıyorsunuz burda ya gidin sevdiklerinizle olun zaten zamanı gelince burda olacağız diye.

dün senın sevdıcegınden bahsettım askıma..valla sansı varda benımle aynı göreve dşerse ıyı rahat eder dıyo..ay canım inş öyle rahat olur..ya kantıncı ya yazıcı yada güvenlık timi (radarcı)olursa cokk rahat olur dıyo..ben kendımı askerlık yapmış saymıyorum dıyo tatlımmm..ama burda diğerlerı bıraz zorlanıyor dıyo..

kız o kadar zaman geçti mi ki
hakikaten erken açmıştın bende görünce şaşırdım bi baktım konuya gönderme günü sayıyorsun
bak şimdi sayfalar doldu taştı

Yok canım ya bizimkide yemin töreni için bol bol yürüyüş yapıyor başka da bir şey yapmıyor. Geçenlerde bir ot yolmuşlar işte dündü galiba artık günlerde karıştı bende bir de yemekhane temizliği vardı farklı yaptıkları bir şey. Bizimki millete çorba dağıtmış yine kaçmış temizlikten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…