- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Unutuyorum bazen sayfayı ya bunu okumuştum bunuda bunu da falan oluyorum çok geriden başlamışım yaa diyorum. İki saat arıyorum nerde kalmıştım diye.
ben sık kullanılanlara ekliyorum kapatrken son kaldığım yeri
Haci iyiymis :)))) bu arada 15 günde 250 sayfayı gecti topic 155 günde 2500 leri bulucaz bu gidişle :)
Kiyamamm size benn.. Geçecek bu gunler sonra hep beraber olacaksınız inşallah
Benim sevgilimde aradı 1 saat önce spor yaptık dinlendik bişey yapmıyoruz diyo hep burda okuyorum ağır eğitimler falan şaşırıyorum bukez o byle söyleynce napıyosunuz diyorum yemin törenine hazrlık yapıyoruz o kadar diyor acaba ben üzülmeyim diyemi anlatmıyor anlamadımki.
ben bugün evine gittim sevgilimin tabi o evde yok...
kredi kartını almam gerekiyordu. aldım ama çıkamadım hemen evden... parfümünü kokladım giydiği şeyleri kokladım yastığını öptüm falan ağlamaya başladım..
ağladıkça rahatladım.
tam evden çıktım o aradı
dedim şimdi sizden çıktım. ama ağladığımı söylemedim.
yorulmuş bugün yine eğitimler ağırlaşmış. hafta içi böyle zor oluyor dedi. boğazı da daha tam geçmemiş...
heyecandan ölüyorum artık gelsin bir an önce
çok özledim seni dedim. sesi titredi hissettim bi yutkundu. bende seni çok özledim aşkım kendine dikkat et dedi
çok duygulandım ama ona belli edemezdim işte....
Kızlar sevgiliniz sizinle nasıl konuşuyo telefonda?
Moralim çok bozuk yaa sevgilim benimle telefonda normal bi arkadaşıyla konuşurmuş gibi konuşuyo. Aşkım bitanem diyo ama ne beni sevdiğini söylüyo ne özlediğini. Ne yaptığını anlatıyo yada benm neler yaptığımı soruyo sadece. Çok üzülüyorum bu duruma. Bir cümle bile olsa özel hissettiricek bi anlık mutlu edicek bişeyler duymak istiyo insan. İlk gittiği günler hiç böyle değildi
canım oranın suyundan heralde benım askımda gıttıgınde bı kac arkadasıda boğazdan hasta oldular hep..sonra hep hazır su içtiler canım. gecmiş olsun...
ah canım agla rahatlarsı gercekten ama cok aglama heee...ahh onların kokuları öldürüyo bizi zaten bende kokusunu coooook özledımmmm...
Moralim çok bozuk yaa sevgilim benimle telefonda normal bi arkadaşıyla konuşurmuş gibi konuşuyo. Aşkım bitanem diyo ama ne beni sevdiğini söylüyo ne özlediğini. Ne yaptığını anlatıyo yada benm neler yaptığımı soruyo sadece. Çok üzülüyorum bu duruma. Bir cümle bile olsa özel hissettiricek bi anlık mutlu edicek bişeyler duymak istiyo insan. İlk gittiği günler hiç böyle değildi
bende aynı dertten yanıyorum sordum bir defa yanında askerler var yani arkada sırada bekleyenler onlar duymasın diye olabilir sanırsam
İyi ki açmışsın topici,, varr ol tripliiiiii :))
canım doğrudur. suyu çok kötü diyor zaten. salgın gibi bişi olmuş herkes hastaymış.
çok ağlamadım zaten öyle bir gelir geçer benden gözyaşı... çok duygusal biride değilimdir fakat bu askerlik + uzaklık beni benden etti
Rica ediyorum canım çoook erken açtım ben. Biz göndermeye şafak sayıyorduk o zaman nerden bileydik bu kadar zor olacağını.Sedulu da derdi siz n'apıyorsunuz burda ya gidin sevdiklerinizle olun zaten zamanı gelince burda olacağız diye.
Benim sevgilimde aradı 1 saat önce spor yaptık dinlendik bişey yapmıyoruz diyo hep burda okuyorum ağır eğitimler falan şaşırıyorum bukez o byle söyleynce napıyosunuz diyorum yemin törenine hazrlık yapıyoruz o kadar diyor acaba ben üzülmeyim diyemi anlatmıyor anlamadımki.
kız o kadar zaman geçti mi ki
hakikaten erken açmıştın bende görünce şaşırdım bi baktım konuya gönderme günü sayıyorsun
bak şimdi sayfalar doldu taştı
Demi ya o zamanlar buralarda her yer topraktı, incin top atıyordu yahu bir biz vardık sedulu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?