Hep orda mı kalacak canım?
ammman nn ne kadar cok olaylar olmus oylee!!
öyle valla bugün rahat rahat 20 dk. konuşunca anlattı oda
inşallah dinlenmiyodur telefonlar falan :18:
Canım senin acemiliğini manisada, ustalığını Kırkağaç'ta mı yapacak?
En iyisi acemilik burası, usta birliği şurası diye yazalım lütfen.
inş canım ya benimki pek ordan bahsetmiyo hiç bende hep merak ediyorum ne sorsam iyi falan diye geçiştiriyor çünkü
nişanlımda normalde geçiştirir hep ama bugün bunalmış galiba biraz
bütün gün yüzbaşının kapısının önünde oturmuş boş boş
konuşcak birilerini arıyodu belli ki
kıyamam dolmuşlaardır artık bu haftasonu hepiimiiz bol bol konuşabilcezzzzz:))) ona gün sayııyorum resmen
Listeye eklediklerimin tekrar yazmasına gerek yok bir yanlışlık varsa düzeltme yapmak için yazabilirsiniz.
Listede olmayanlarda acemi şurası, usta burası diye yazarlarsa memnun olurum.
Listeye eklediklerimin tekrar yazmasına gerek yok bir yanlışlık varsa düzeltme yapmak için yazabilirsiniz.
Listede olmayanlarda acemi şurası, usta burası diye yazarlarsa memnun olurum.
liiste nerede canım bakamadım
Triplii benimki de Kısa dönem- İskenderun -usta birliği bu hafta belli olucak.
Merci neler olmuş bizim oralarda :s demek kaçmış biri yazık ya.Benimki de aradı bugün mermisiz atış yapıcaz yarın mermiyle gerçek atış talimi var dedi. Ben yoldaydım gürültü vardı çok uzun konuşamadık askeriye dedikodularını iletemedi. Dinleniyor diye de korkuyorum biryandan bütün olup biteni anlatıyor benimki de.
kızlar kastamonuda ne habeeerr
canım posta kutun doluymuş sana özel mesaj atamıyorum(
Aradi yine kuzum simdi.Sancisi yine tutmusrevirde 3gundur getirmemis ilaclarini..bombos telefonlar ama duramiyorum ayakta dedi.of ya.nerden cikti yine bu hastalik yarina gecsin yoksa nasil yuruyus yapar kac gun
Aradi yine kuzum simdi.Sancisi yine tutmusrevirde 3gundur getirmemis ilaclarini..bombos telefonlar ama duramiyorum ayakta dedi.of ya.nerden cikti yine bu hastalik yarina gecsin yoksa nasil yuruyus yapar kac gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?