Listede adı olmayanlar bekliyorum kızlar sizide. Acemilik ve ustalık yerlerini. Kendim bir çoğunu buldum yazdım zaten ama sonradan katılan arkadaşlar vardı aramıza ara sayfalarda tüm sayfaları okumam mümkün değil.
KASTAMONU İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
Yağmur bizim için Kastamonu'yu terkediyor mu ne?
bu arada bişi sorcam, yazdığınza ceap verildi falan diye bir uyarı yokmu bu forumda ?
illa sayfa sayfa gezmek mi zorundayızzzz ???? :44::44::44:
Gitsin yağmur rahat rahat yeminlerini etsinler askerlerimizzz
Chelzy Kastamonu'nun bir çok yerinde öğretmen evi var bu arada ama araştırdım merkezde olan Şerife Bacı öğretmen evi canım.
Kastamonu Merkez Öğretmenevi Cad. 10 Kastamonu‎
(0366) 214 6440
KASTAMONU İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
Yağmur bizim için Kastamonu'yu terkediyor mu ne?
Gitsin yağmur rahat rahat yeminlerini etsinler askerlerimizzz
Yasasının n yasasinnnn konuştum konuştum:)
Bugün hayatımın en kötü günüydü diyorcok yorulmus yatacakmis.. çok sicakmiss..Yağmur yağsın diye hep dua ediyormuş herkes.. Dün askerler gazinoda hava durumunu izlerken Kastamonu yağmurlu deyince hep beraber oleyy diye bağırırmışlar... Bgn dışarıda egitim varmış sıcaktan hayatında ilk kez burnu kanamış ((
Su sıkıntısından bahsetti .. Otele çıkınca bol bol buz gibi su içicem diyo.. Hiperaktif benim kocam, çök diyorlarmış çöküyormuş sonra kalk demeden dayanamayıp kalkınca azari yiyormuş :))
Yeğenini özlemiş, 1.5 yasında kız:) çok mu özledin dedim .. Özledim ama en çok seni özledim anneme çaktırma diyo :) seni göreceğim ani düşününce çok heyecanlaniyorum diyo:)
Üzüldüm ama burnunun kanamasına.. Zaten sıcaktan nefret eder.. Allah yardımcıları olsun hepsinin
kızlar bu şarkı sevgililerimizden bize gelsin.. beklemek çok zor offf offf(
tarkan inci tanem - YouTube
Yasasının n yasasinnnn konuştum konuştum:)
Bugün hayatımın en kötü günüydü diyorcok yorulmus yatacakmis.. çok sicakmiss..Yağmur yağsın diye hep dua ediyormuş herkes.. Dün askerler gazinoda hava durumunu izlerken Kastamonu yağmurlu deyince hep beraber oleyy diye bağırırmışlar... Bgn dışarıda egitim varmış sıcaktan hayatında ilk kez burnu kanamış ((
Su sıkıntısından bahsetti .. Otele çıkınca bol bol buz gibi su içicem diyo.. Hiperaktif benim kocam, çök diyorlarmış çöküyormuş sonra kalk demeden dayanamayıp kalkınca azari yiyormuş :))
Yeğenini özlemiş, 1.5 yasında kız:) çok mu özledin dedim .. Özledim ama en çok seni özledim anneme çaktırma diyo :) seni göreceğim ani düşününce çok heyecanlaniyorum diyo:)
Üzüldüm ama burnunun kanamasına.. Zaten sıcaktan nefret eder.. Allah yardımcıları olsun hepsinin
buble canım kıymam ben sana yaa hepimize oluyor bu ara ara benmkde sürekli şu sıra seni seviyorum özledim diyor ama ilk aralar şaşkındı soğuktuk sonra benden çok söylemeye başladı adapte olmalşarıyla ilhili
sedulu gözlerim doldu resmen yaa üzüldüm şimdiiii offff offffffff nasıl geçicek günlerrrrr
szn canım biz ankarada kalmıcaz alıp istanbula gelcez sonra o yine ankaraya döncek pazar günü
kızlar sizle konuşup konuşmamalarını takmayın onların durumunu bilemiyoruz benimki mesela cumaları izin alırsın askeriyeye gelirsin cumarteside ben çıkarım diyordu ama şu sıra kesinlikle gelme istemiyorum aşkım burda benim sinirmi bozcak yapıda insanlar var diyor haklıda belkide onlara inat çok kısık sesle sölediği seni seviyorum lafını yüksek sesle sölüyor hattta ben telefın dinleniyor diye tedirginim çoğu zaman
bugün babam çocukluk arkadaşımın nikahını kıydı 88 kuşağından ilk erkek arkadaşımız gitti böylelikle hep kızlar gidiyordu oda ilk bu eylülde gidicekti ilk giden bir erkek oldubenim aşkımda 88 li daha çok minik aslında çok duygulandım bende görebilecekmiyim o günleri
bütün arkadaşlarım çeyiz aldılar hediye olarak çok mutlandım ama korkularım var aramıza engeller çıkarmasınlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?