347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

birikim yapmakmı dedin o zaman seni şöyle bir kirli çıkılar topikine alallım küçük küçük biriktir ben hem birikim yapıp hemde kontrolsüz giden alışverişlerime eçyiz alarak çözüm buldum o yüzden şiddetle tavsiye ederim 2011 ağustos ayından beri heray 200 300 tl lik çeyizler aldım kendime hatta şu sıra babamın kartıyla alıyorum alcaklarımı geriye kalan paramda birikime ve kişisel ihtiyaçlarıma gidiyor

eğer nişan yapmayı düşünüyorsanız kesinlikleee almalısın

yatak örtüsü nevresim ve pike takımları al canım biz çeyiz topiklerini takip ettik hep çek canavarı gibi ne aldıysak çekle aldık 190 tl lik pamuk saten sarev nevresimi 80 tl ye alabildim o yüzden ben sana yardımcı olurum çeyiz ve birikim konusunda yeterki karar ver

Aynen öyle canım enerji patlaması oldu sanırım =))
Evet yedek subay olarak yaacak yani kasım 1 e kadar mebs'ciyim =) sonra seferihisar yareniyim

İyi geceler canım iyiki varsınız iyiki burası var seviyorum sizleri

yok bu annelerin ortası ya
benimki kızınca bi git de kurtulıyım artık senden diyo
sonra üzülüyo yok yok vazgeçtim ne gerek var evlenmene diyo
o da bilmiyo yani ne dediğini

biz gittikten sonra çok derler arkamızdan ama keşke git kurtulayım demeseydim diye. Çok ararlar bizi çoook

buble canım nişan olayını askerin geldikten sonra aç annene şimdi sorun olaabilir gelsin o zaman güçlü olucaksınız ikinizde beraber olucaksınız

Evet canım bende zamanla olarak öyle düşündüm askerden döndüğünde askere gitmeden önceki gibi yada daha sağlam olursak artık konusunu açacağım anneme.
Zaten cuma bi sorun çıkmazsa onun ailesiylede tanışıcam.
Bi level daha atlamış olucaz

canım tam olarak nerde orası hemeeenn bir koşu geleyimm o topiğe

Aynen öyle canım enerji patlaması oldu sanırım =))
Evet yedek subay olarak yaacak yani kasım 1 e kadar mebs'ciyim =) sonra seferihisar yareniyim

benimki hep ankarada olucak seferihisarda güzel yer canım inşallah çabuk geçer günler

buble level kardeşliği yaşıyoruz o zaman seninle umarım söz ve nişan levellerinide birlikte aşarız canım

tripli canım dizilerin başlaması olayına deli gibi seviniyorum buraya yazmadığım vakitler bütün amerikan dizilerinin eski sezonlarını izliyorum delirdiğimi düşünüyordum ama hem yeni diziler hemde çoğu dizi şimdi başlıcak diye havalarada uçmuyor değilim

inşallah canım. Hepiciğimizin ki çabucak geçsin inşallahhh =)

canım tam olarak nerde orası hemeeenn bir koşu geleyimm o topiğe

canım kirli çıkılar topiğine katılabilirsin ön sayfada hepimizin biirkimi var orada damlaya damlaya göl oluyor vallla tavsiye ederim evli bayanlar ev geçimi ilede yazıyorlar ben evlenince en baştan okuyacağım topiği öğrenmem gereken şeyler olabilir çünkübirikim yapamam diyorsan günde 5 tl kumbaraya atarak başlayabilirsin canım yani damlaya damlaya göl oluyor eğer sigara felanda kullanmıyorsan çok rahat birikim yaparsın

http://www.kadinlarkulubu.com/ekonomi-finans-borsa/475156-kirli-cikilar-815.html

buda çeyiz topikleri burdada takılırsan varya tam çeyiz canavarı olursun kesinlikle tavsiye ediyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik-f734/

Gördüm canım gidemedim ya o yüzden. Bayıldım evlilik resimlerinize. Çok güzelsiniz.

Tüm resimler görünüyor mu. Aa süper o zmn daha simaen tanırız birbirimizi umarım...
Ben de sizin Nisan , isteme, kısacası tummmm fotolara bayıldım... Çok guzelsiniz 2 Nizde çok çok yakismissiniz masallahhhh size
Allah tamamına erdirsin bir an önce kavuşun inşallah :))

sitenin o kısımlarıyla hiç uğraşmadığım için bilmiyorum ben ama ekledim galiba
burda kendimize albüm yapabiliyomuyuz bende yapıyım o zaman ya

albüm yapıyorsun canım
ister herkes görüyor istersen sadece arkadaşların

Kislarrrr herkeslere iyi geceler tatlı Guzel uykular Guzel rüyalar..
Yrn gorusuruzz.. Gece yine geç yattiyorum sözde bu aksam erken uyuyacaktım :/
Sohbet tatlı geliyor... İyi ki var burasii
Görüşürüz Yrn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…