Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selaam kızlaarr ramazanda tam bu saatler zor geçiyo sanki be :)
lovely'm konuştuğumuz parfümü aldımmm geldi sonunda kokusu çok güzeeelll biraz kalıcılık problemi var ama olsuunn sıkıp duruyorummm :)
evet canım Amour diyorumm tam yaz kokusuuu muhteşemmCanım Amour'dan mı bahsediyorsun güle güle kullan canım benim. Ben parfümlerimi sayamıyorum artık sayısı o kadar çok ki.
Amour kullanmadım düğünde bol bol sıkacağım inş.
evet canım Amour diyorumm tam yaz kokusuuu muhteşemm
niye yüz verilmiyor acebaa gitsin kuzucm :)Bizimki de sabah mesaj attı. İş arkadaşlarıyla yarın denize gideceklermiş. Oldu paşam dedim. Yüz vermiyorum bugün pek.![]()
Bizimki de sabah mesaj attı. İş arkadaşlarıyla yarın denize gideceklermiş. Oldu paşam dedim. Yüz vermiyorum bugün pek.![]()
evlendikten sonra burayı boşlarsanız saçınızı başınızı yolarım bu bir açık tehdittir![]()
evet canım Amour diyorumm tam yaz kokusuuu muhteşemm
Canım Amour'dan mı bahsediyorsun güle güle kullan canım benim. Ben parfümlerimi sayamıyorum artık sayısı o kadar çok ki.
Amour kullanmadım düğünde bol bol sıkacağım inş.
akşam ben gelince burda kimse kalmıyor. kendi kendime konuşuyom ama![]()
Hahahahahahahaha.Bunu yeni görüyorum ya.
Gündüzleri burdayım akşamları beni unutun.
Bu arada canını okudum sevgilimin.![]()
ben iftardan sonra spora gidiyorum nete gelmem 12 yi buluyo o saatte de kimse olmuyo
hehehh çok hoşsunuzpernic den sonra lovely de sinyal veriyor
biz 3. yılımızda 1 çekyatta ben diğer çekyatta eşim. karşımızda tv. 2 çekyat arasında notebookçok romantik dimi
![]()
canım dün piyade okulunun kantinine alış veriş yapmaya gittim. Orada birini gördüm sana çok benziyordu. Çok dikkatli baktım, oda bana baktı. Senin İzmirde olduğunu bilmesem seni gördüm diycem o kadar yani.
pernic den sonra lovely de sinyal veriyor
biz 3. yılımızda 1 çekyatta ben diğer çekyatta eşim. karşımızda tv. 2 çekyat arasında notebookçok romantik dimi
![]()