347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar bende geldim okuyorum girip gün içinde ama oruçlu olunca hiç halim olmuyor yazmaya, bende tüm gün haberleri izledim çok çok kötü oldum( tuncay özkanın kızına söyledikleri , sanki babam bana söylemiş gibi içime işledi resmen umarım ilahi adalet yerini bulur umarm bu mübarek günde allah yardımcımız olur.. topikte siyasi içerik yasak o yüzdenn burda kesiyorum yoksa heralde baya içimi döksem ağır olucak...

Halıyı beğendim çok beğendim hatta lovelycim çok sade ve şık duruyor. seçimlerin zevklerin oldukça iyi :))

Nenacım fotoları paylaş sende görelimm artıkkk:)))

merhaba kızlar nasılsınız demeyeceğim çünkü çoğunuzun pekte iyi olmadığını biliyorum ve bende sizinle aynı duyguları paylaşıyorum.hiç adalet yoksa ilahi adalet vardır diye inanıyorum...

kızlar gunaydın napıosunz...

incicicegim kıyamam nasılda hevesın kursagnd kalmıs lovelynin dediği gibi dönüşü olmayan yanlışlar olmasnda her sey yolunda ılerlesn ufak bı yanlıslık uzulme onlar uzulsun esyaları indi bindi yapcklar bosbosuna dikkatsizler

adalaet konusunda topıkce aynı fikirde olmamız beni çok mutlu oıldu aynı görüşe sahip olmamız beni heyecanlandırdı

kızlar dun gıremedm topıge gec geldım kuaföre gittim bayram temzlıgı yaptrdm kendıme yemekti derken giremedm bugun ugrasıcam sizin için resimleri yüklemei adliyeler adli tatilde oldgu icin günlerm boş geçiyor o yuzden bugun resim atmaya calısıcam

Kızlar günaydın. Geçmiş sayfaları okumak için girmiştim de lovelynin hesabı neden kapalı ki.

Bu arada inciçiçeği elbisen çok zarif çok hoşuma gitti. Davetiyen çok eğlenceli. Koltukları da dert etme getirirler böyle ufak şeyler yüzünden canını sıkmaya değmez. Ama ilgilenin mutlaka peşini bırakmayın yoksa sallarlar başka güne.

Nenacım ben de dün çok üzüldüm. Bu konuda size kesinlikle katılıyorum. Çok da yorum yapmak istemiyorum. Lovelynin hesabının pasifleştirilmesinde bu konunun konuşulmasının etkisi var mıdır diye düşünmeden edemedim.

kuzucuklaarr selaamm lovely'mm yazmış banaa siteye giremiyormuşş yazdıklarımızı okuyabiliyormuş görebiliyormuş anladığım kadarıyla site yönetimi yazmaya kapatmışş..Aynen şöyle demişşş lovely kuşuum;

Siteye giremiyorum. Dün konuşuldu diye hesabımı geçici olarak kapatmış site yönetimi. Yazdıklarınızı okuyorum ama site fonksiyonlarını kullanamıyorum haberiniz olsun. İletirsen sevinirim benim adıma. Herkese selam. Cevap vermek ya da kendi profilime baktığımda karşıma çıkan panel bu. Girip okuyorum ama bir şey yapamıyorum.

Lovely'm buarada faceden yazmadım diye yanlış anlama bebişimm, siteyi orda konuşmak istemedim bilmiyorya benimki ondaan

Buarada dün konuştuklarınızıda okudum kapatılcak bi durum yok yanii hayatın gerçekleri bu.

Son düzenleme:

Ya inanmıyorum ne kadar saçma bir durum ki bu. Ben yazılanları okudum öyle alanen bir şey yazmamış. Bu ülkede malesef hangi platformda olursak olalım fikirlerimizi beyan edemiyoruz.

kızlarr koltuklarım gelmiş nişanlım aradı çok fena meraklandım ama bayramdan sonra görebilicem artık

müss canım teşekkür ederim beğendiğinize sevindim

lovelym geçmiş olsun kuzum ya yazdıklarında hiçbir şey yoktu ki nie böyle bişey yapmışlar inşallah kısa sürer hemen dönersin aramıza

yaa inanmıyorum hemende pasifleştirmişler hesabını hiç konuşamayacağız demekki!
inşallah çabuk dönersin aramıza lovely...

Canim biz 250 kisilik yemekli dusunuyoruz bir cok otelle gorustuk ama 750 kisilik balo salonu gormedim pek baya zor olcak isiniz

Nolmus lovely me nazarlar degmis yaaa ayrica yazdiklarinda da hicbisey yoktu hepsini okuyup geldim insallah cabucak doner geri..

canım bayıldım ikisi de süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yatak odası avizelerimiz aynııııııııııııı :13::13::13::13::13::13::13:

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................24:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................39:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................47:123:

Merhaba kızlar aranıza anca gelebiliyorum malum sebebi belli...

Aldecim durumu arkadaşlarla paylaşıp kimseyi merakta bırakmadığın için öncelikle sana çok teşekkür ederim. Seni zor durumda bırakmamak için tekrar ordan yazmak istemedim.

Anladım ki fikirlerimizi de artık hiç bir platformda açıkça belli edemeyeceğiz. Bugün Silivri topiğini bol bol okudum. Birbiriyle karşılıklı atışmalara girip, çirkin sözler söyleyip, kıran, kırılan insanlar mı dersiniz ne ararsam vardı. Anlamadığım tek şey bir kişiyle bile polemiğe girmeden aldığım ban yöneticilerin de maalesef taraf tuttuğunu düşündürttü bana. Üzülerek söylüyorum bunu. Şurda sevdiğim grubum olmasa, tekrar bu site içinde olmak istemem artık.

Söylücek çokta bir şey yok aslında hepimizin yaşanılan olaya şaşkınlığı bir.

Yarın görüşmek üzere...

İyi geceler...

Canim hosgeldin tekrar aramiza demekki artik dusunce özgürlüğümuz de yok bu ulkede, bakalim daha ne gunler gorcez...

Merhaba canım hoşgeldin, seni burada yeniden görmek çok güzel. Ben de Silivri topiğine biraz göz attım bugün. Ve senin geçmişe dönük yazdıklarına. Senin banlanmana gerçekten anlam veremedim. Ben de taraflı olduğunu düşünüyorum artık herşeyin. Ama malesef elden bir şey gelmiyor. Sıkma canını iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…