kuzucuklaarr selaamm lovely'mm yazmış banaa siteye giremiyormuşş yazdıklarımızı okuyabiliyormuş görebiliyormuş anladığım kadarıyla site yönetimi yazmaya kapatmışş..Aynen şöyle demişşş lovely kuşuum;
Siteye giremiyorum. Dün konuşuldu diye hesabımı geçici olarak kapatmış site yönetimi. Yazdıklarınızı okuyorum ama site fonksiyonlarını kullanamıyorum haberiniz olsun. İletirsen sevinirim benim adıma. Herkese selam. Cevap vermek ya da kendi profilime baktığımda karşıma çıkan panel bu. Girip okuyorum ama bir şey yapamıyorum.Eki Görüntüle 773368
saçmalığın daniskası hemdee çok şaşırdımmmYa inanmıyorum ne kadar saçma bir durum ki bu. Ben yazılanları okudum öyle alanen bir şey yazmamış. Bu ülkede malesef hangi platformda olursak olalım fikirlerimizi beyan edemiyoruz.
lovelymmm aldıkların çok ama çok güzelller canım güle güle kullan tavsiyelerini dinleyeceğim
merci canım aslında kır düğünü yada salon düğünü düşünüyoruz yemekli olamaz çünkü 750 kişilik olucak bizim düğün bilmiyorum sen ne düşünüyorsun canım en azından otellerin balo salonlarını felan sordurdunmu
canlarım çok sık gelip yazamasam da takipteyim sizi merak etmeyin
nena topikçe buluşsak süper ötesi bişey olurdu ya inşallah böyle bir şey yapabiliriz bir gün
merci düğün mekanları gezilmeye başlanmış ohh ohh hayırlısı olsun canım
davetiyelerimizi de aldık bakalım beğenicekmisiniz ayrıca kına elbisemin de üstünü çekebildim size
Eki Görüntüle 770777 Eki Görüntüle 770778
Kızlar ben geldim. Giz'im kesinlikle ithal metreleri 70 lira-90 lira-130 lira arasında değişiyor. Ben mutfak perdemi country ile modern arası yapıyorum. Resimleri yerleşince ekleyeceğim. Fiyatta çok tuttu aslında annem mızmızlandı ama ne yapayım beğenmedim diğerlerini bizim mutfak perdesi ile yatak odası perdesi sadece 900 lira tuttu canım bunu da kayınpederimin tanıdıkları diye zar zor indirttik.
Bugün yatak odama şunları aldım. Perdelerim fonu fuşya, yeşil, krem, pembe tonlarında çiçekli, içindede organze düz fuşya tül geçiyor.
Avizem bu resimdekinin siyah yerine krem rengi ve taşları resimdekiyle aynı. Muhteşem uyunca kaptım bunu.
Oturma odam gri olduğu içinde bunu çok beğendik. İçinde ışık olunca çok güzel parlıyor kristal toplar.
Vee abajurlarıma gelince tatatatammmm aldım ki bunları ben. Yatak odası perdeleri bu renklerde seçince almamam için bir sebep kalmadı.
Merhaba kızlar aranıza anca gelebiliyorum malum sebebi belli...
Aldecim durumu arkadaşlarla paylaşıp kimseyi merakta bırakmadığın için öncelikle sana çok teşekkür ederim.Seni zor durumda bırakmamak için tekrar ordan yazmak istemedim.
Anladım ki fikirlerimizi de artık hiç bir platformda açıkça belli edemeyeceğiz. Bugün Silivri topiğini bol bol okudum. Birbiriyle karşılıklı atışmalara girip, çirkin sözler söyleyip, kıran, kırılan insanlar mı dersiniz ne ararsam vardı. Anlamadığım tek şey bir kişiyle bile polemiğe girmeden aldığım ban yöneticilerin de maalesef taraf tuttuğunu düşündürttü bana. Üzülerek söylüyorum bunu. Şurda sevdiğim grubum olmasa, tekrar bu site içinde olmak istemem artık.
Söylücek çokta bir şey yok aslında hepimizin yaşanılan olaya şaşkınlığı bir.
Yarın görüşmek üzere...
İyi geceler...
Merhaba kızlar aranıza anca gelebiliyorum malum sebebi belli...
Aldecim durumu arkadaşlarla paylaşıp kimseyi merakta bırakmadığın için öncelikle sana çok teşekkür ederim.Seni zor durumda bırakmamak için tekrar ordan yazmak istemedim.
Anladım ki fikirlerimizi de artık hiç bir platformda açıkça belli edemeyeceğiz. Bugün Silivri topiğini bol bol okudum. Birbiriyle karşılıklı atışmalara girip, çirkin sözler söyleyip, kıran, kırılan insanlar mı dersiniz ne ararsam vardı. Anlamadığım tek şey bir kişiyle bile polemiğe girmeden aldığım ban yöneticilerin de maalesef taraf tuttuğunu düşündürttü bana. Üzülerek söylüyorum bunu. Şurda sevdiğim grubum olmasa, tekrar bu site içinde olmak istemem artık.
Söylücek çokta bir şey yok aslında hepimizin yaşanılan olaya şaşkınlığı bir.
Yarın görüşmek üzere...
İyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?