347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

htrladım yatak odanı cnm sen uyumlu bulduysan süper...

avize içindde krem dediğini atlamışım siyah olucak sandım o sebeple kestiremedim ama heralde güzel olur sen öyle dediysen...

aldeee canım pardonda yani sen hayaletmisin bi gelip sonra bir de kayboluosunözletiosun kendini haberin olaaaa

aldeee canım pardonda yani sen hayaletmisin bi gelip sonra bir de kayboluosunözletiosun kendini haberin olaaaa
kuzucum ben burlardayım ya okuyorum takip ediyorummm buaralar işler yoğun biraz sadecee, herzaman yazamıyorum haklısınnn onda hayalet gibi arada beliriyorummm

lovelymmm ben halıyıda çok sevdim ne güzel modeller varmış kızlar ahize perde halı konusunda çok korkuyorum nasıl olur nasıl becerebilirmiyim acaba

bide bizim kiracımız çıkıyor yani evimizi tutuyoruz babam içini yaptırcak ilerde onlar oturucak çünkü biz ev alıcaz evlenince ama şöyle bir sorum olucak 3 oda 1 salon 90 m2 ev antre çok büyük salon oturma odası ayrımını anlamasamda yemek masası ve konsol o odaya sığmazmış babam yemek masası sandalye konsolu antreye yada boş olan odaya koyalım diyor hani oraya alırsın insanları yemeğe geçince diyor

yada iç mimar tutalım konuşalım odalar la ilgili diyor

bu arada banyo mutfak yepisyeni olacak artık kiraya verdirmicekler yaptırayım sen otur dedi

benim nişanlım hiç sıcak bakmıyor bu işe bide bu var yani mantıken oturmamız mantıklı giz dese de, millet ne der diye düşünüyor ama kızımız olsa evimizi alsak kıza ev vermicekmiyiz bizde kız erkek aynıdır diyorum babanın evi olsa sen evlencek olsan da ablana verirdi dedim böyle düşünmesi için sebep yok

pazar günü görmeye gidicez kısmetse evimiz olucaz hattaha ben evlenene kadar orada bile kalablrm içi yapılırsa

inşalllah nişanlım kabul eder de kira ödemeyiz

Canım İzmir'e gelirsen muhakkak bekliyorum zaten biliyorsun. Haber verin ben gelir alırım sizi. Bir de korkmayın ki siz ben yardım ederim size buracıktan.

Bu arada acayip sinirlerim bozuk benim. Verilen cezalara tutamadım kendimi çok ağladım. Tüylerim diken diken oldu. Gözyaşlarım aktı gitti. Babama verilmiş kadar sinirlendim olamaz olamaz diyip duruyorum cezalar açıklandığından beri. İdam cezası olsa onu vereceklermiş demek ağırlaştırılmış müebbet ne demek çok üzgünüm çok.

Son düzenleme:
Gizocum senin için çok sevindim ben. Halı perde konusunuda rahatlıkla atlatacağına eminim ben o kadar endişelenecek kadar zor değil canım ama piyasada sade model bulmak zor hep renkli ve klasik tarzda modeller var.

lovelym bugün izinliyim ve şu duruşma kararları aynen bende babama verilmiş gibi nefret dolu ve sinirliyim ağırlaştırılmış müebbet ne demek nasıl olur ya nasıl terör zihniyetiyle ülkeyi koruyan adamı bir tutarsın diyecek söz yok geldikleri gibi gitsinler artık bitsin bunlar lütfen nefret ediyorum herşeyden

cezalara bende çok üzüldüm ama işin içinde başka iş var o yüzden müebbet yatmıcaklar bunu bilin ben detayları malesef burada açıklayamıyorum ama başka şeyler dönüyor ben kısmen biliyorum çok büyük tahminler var ve dogruluk payları yüksek....

Bu ülkede tecavüzcü, dolandırıcı, katil bir sürü insan eli kolu serbest gezerken bu insanlara düşünceleri yüzünden müebbet hapis cezası verilmesini kınıyorum. Defolup gitsinler artık bu halk bu diktatör adamı ve pislik yandaşçılarını istemiyor. Ne yüzsüz, utanmaz insanlar bunlar. Günlerce meydanlarda kendisine, anasına, karısına küfür ettik hala hangi yüzle devletin başındalar ben anlamıyorum. Başkası olsa istifa ederdi. Apo'yu salacaklar ama bütün hakçısı, hukukçusu, askeri içeride. Böyle sistem böyle yönetim dünyanın başka hiç bir ülkesinde yok yazıklar olsun... Çok üzgünüm artık adalet saraylarının yerine avm dikebilirler. Benim için adalet uzunca bir zamandır zaten can çekişiyordu bugünde ölmüştür...

Malesef loveylcim bugün bir Ülkenin çöküşünü izledik... hepimiz çok üzgünüz DİKTATÖR rejimi şiddetle kınıyorum...

herkes içeride dualarım onlarla , ben ümid ediyorum ki ailelerine kısa zamanda kavuşsunlar ama bnmki sadece ümit

nena sanırım senin kafandaki senaryı rte apoyu salacak ve genel af ilan edicek albaylar subaylarda slaıncak kesinlikle herkesin kafasında bu senaryo var

ben inanamıyorum bu ne mantıktır bu ne yüzsüzlüktür çok demokrat ülkeyiz ya hani darbe olmayacaktı peki bu darbe değilse ne avuktaların ve halkın sanıklaırn yakınlarının yanında olmaması ne demek hiç bir gereçke olamaz buna zaten bugün olan şey daha öcne karar verilmiş birşeyin kamooyuna duyurusudur sırf bu duyuruda olaylar çıkmasın halk galyana gelmesin diye oraya gelen insanları yollarda durdurup geri göndermek ne demokrasiye ne cumhuriyete sığar

özgürce seyahat hakları kısıtlanmış insanlarla doldu taştı her yer çok üzgünüm ama bu dmeokrasi değildir

kendilerinden öncekileri demokrasi katili olarak niteleyen bu hükümerin yaptığını daha önceki kınadığı hükümetlerde şait olmadım

bugün yapılanların cezasını hukuk sistemi veremez belki ama yüce rabbime duam var mübarek günlerde kessin bunların biletilerini

Muharrem İnce'den karara ilk tepki: "Onlar tutuklu değil rehinedir, onlar Abdullah Öcalan'ın pazarlık konusudur"

Daha iyi anlatılamazdı olup biten...

soner yalçının kitaplarını okurdum taa eşref bitlis paşanın öldürüldüğü seneler 93 te çok yoğun olan suikastler herşey ve bugünü öngördü resmen kitaplarında yazıyor yahu inanamıyorum hanefi avcı mesela o kitaplarda vardı cemaatin baş elemanı şu an kurban modunda

bugünler öngörlüyordu hemde aynı bu senaryoyla neyse daha konuşmayacağım bu ülke bu halde

bizim salon koltuklarını yanlış getirmişler sinirim bozuldu her şey itinayla bizi buluyo

ben gidememiştim nişanlım ordaydı aradı böyle böyle mobilyacıyı aradım size geri döncez dediler yarım saat bekledim yok atladım arabaya gittim evet yanlış olmuş yarın sizinkini götürebilirmiyiz bilmiyoruz dediler. bende dedim nişanlım yarın akşama kadar orda akşam memlekete gidecek yarın muhakkak götürün diye tamam dediler ama inşallah gene bi yanlışlık olmaz. fabrikadan mı yanlış gelmiş dedim yok depodakiler karıştırmış dediler umarım öyledir

Canım üzülme depoda karıştırmışlar demek... Benim başıma gelse bende çok sinirlenirdim tabi. Bizimde elektrik su başvurusunu hala yapmadı nişanlım. Şimdi nişanlımın üzerine yapılan kontratı yırtıp kayınpederimin üzerine yeni bir kontrat yapacaklar ki elektrik-suya o başvurabilsin diye. Bu erkekler beni öldürecek. Ben işi sıkıya aldıkça o gayet gevşek. Aybaşıymış işten izin alamıyormuş. Başvuru yapılmadığı için benimde suyum bağlanmıyor cinlerim tepemde. Belki başvursa adamlar bayram öncesi susuz kalmasınlar deyip gelip bağlayacaklardı hemen ya da sabahtan telefon açıp gidip gerekli belgeleri emlakçıdan alsalar bugünde yapılabilirdi başvurumuz. Neyse işte böyle sinir stres bu işler. Artık bitse iyi olacak bende hal kalmadı.

valla üzüldüm canım ya
nişanlım aradı bi heves açtım telefonu hani bekliyorum koltuklarımız çok güzel olmuş dicek diye şok oldum birden
herşeyde bi hayır vardır napalım artık yarını beklicez şimdi de

erkekler böyle maalesef canım biraz rahatlar bizim gibi olamıyorlar
en iyi kayınpederinin halletmesi olur bu durumda nişanlının izin sorunu da varmış

Bizimde üzerimizde bir sabırsızlık varya ondan ters gidiyor canım. Biraz rahat olsak belki de böyle olmucak ama olamıyoruz işte. Gerçi tek bizde değiliz bu tip durumlarla karşılaşan bu dönemde mutlaka bir şeyler yanlış ya da eksik oluyor çok duyuyorum. Düzeltilemicek bir hata olmasında...

aynen canım biz özendikçe hemen olsun dedikçe böle oluyo
dediğin gibi düzeltilmicek hatalar olmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…