Yok canım siyah değil yazımdada belirtmiştim zaten siyah yerine krem rengi diye. Benim perdelerim krem üzerinde fuşya ve tonlarında çiçek desenli yaprakları yeşil. O avizeninde sallanan taşları fuşyalı yeşilli perdemle çok uyuyor. Tabi görmeyince anlaşılmıyor. Yerleşeyim evimin kapılarını açacağım sizlere.
Bak bu da geçmiş. Yatak odam da var bu linkte benim. Düşündüm de sen o zamanlar nerelerdeydin bu konuşmaları kaçırmışsın hep.
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...si-sevgilisi-askere-gidecek-olanlar-2768.html
Bende öncesi sonrası yapayım o zaman. Evimdeki değişimlere birlikte tanık olalım.
kuzucum ben burlardayım ya okuyorum takip ediyorummm buaralar işler yoğun biraz sadecee, herzaman yazamıyorum haklısınnn onda hayalet gibi arada beliriyorummmaldeee canım pardonda yani sen hayaletmisin bi gelip sonra bir de kayboluosunözletiosun kendini haberin olaaaa
Selaam kızlaarr
lovely kuşumm avizelerin çok şııkkk, abajuru biliyorduk zaten beğendiğini bulmuşsun o da renk olucak yatak odanaa, evinii merakla bekliyorum gerçekteenn mutfak dolap içlerine kadaarrr gelipp sana gelin ertesi mi yapsaakk yaa gelir bakarımm her detayınaa
ay bende çeyiz düzücem sizden gaza geliyorummm siz artık ev telaşındasınız gerçi perdeler avizelerr hiç anlamıyorum şuan o dediğiniz perdelerden felaann
Canım İzmir'e gelirsen muhakkak bekliyorum zaten biliyorsun. Haber verin ben gelir alırım sizi. Bir de korkmayın ki siz ben yardım ederim size buracıktan.
Bu arada acayip sinirlerim bozuk benim. Verilen cezalara tutamadım kendimi çok ağladım. Tüylerim diken diken oldu. Gözyaşlarım aktı gitti. Babama verilmiş kadar sinirlendim olamaz olamaz diyip duruyorum cezalar açıklandığından beri. İdam cezası olsa onu vereceklermiş demek ağırlaştırılmış müebbet ne demek çok üzgünüm çok.
bizim salon koltuklarını yanlış getirmişler sinirim bozuldu her şey itinayla bizi buluyo
ben gidememiştim nişanlım ordaydı aradı böyle böyle mobilyacıyı aradım size geri döncez dediler yarım saat bekledim yok atladım arabaya gittim evet yanlış olmuş yarın sizinkini götürebilirmiyiz bilmiyoruz dediler. bende dedim nişanlım yarın akşama kadar orda akşam memlekete gidecek yarın muhakkak götürün diye tamam dediler ama inşallah gene bi yanlışlık olmaz. fabrikadan mı yanlış gelmiş dedim yok depodakiler karıştırmış dediler umarım öyledir
Canım üzülme depoda karıştırmışlar demek... Benim başıma gelse bende çok sinirlenirdim tabi. Bizimde elektrik su başvurusunu hala yapmadı nişanlım. Şimdi nişanlımın üzerine yapılan kontratı yırtıp kayınpederimin üzerine yeni bir kontrat yapacaklar ki elektrik-suya o başvurabilsin diye. Bu erkekler beni öldürecek. Ben işi sıkıya aldıkça o gayet gevşek. Aybaşıymış işten izin alamıyormuş. Başvuru yapılmadığı için benimde suyum bağlanmıyor cinlerim tepemde. Belki başvursa adamlar bayram öncesi susuz kalmasınlar deyip gelip bağlayacaklardı hemen ya da sabahtan telefon açıp gidip gerekli belgeleri emlakçıdan alsalar bugünde yapılabilirdi başvurumuz. Neyse işte böyle sinir stres bu işler. Artık bitse iyi olacak bende hal kalmadı.
valla üzüldüm canım ya
nişanlım aradı bi heves açtım telefonu hani bekliyorum koltuklarımız çok güzel olmuş dicek diye şok oldum birden
herşeyde bi hayır vardır napalım artık yarını beklicez şimdi de
erkekler böyle maalesef canım biraz rahatlar bizim gibi olamıyorlar
en iyi kayınpederinin halletmesi olur bu durumda nişanlının izin sorunu da varmış
Bizimde üzerimizde bir sabırsızlık varya ondan ters gidiyor canım. Biraz rahat olsak belki de böyle olmucak ama olamıyoruz işte. Gerçi tek bizde değiliz bu tip durumlarla karşılaşan bu dönemde mutlaka bir şeyler yanlış ya da eksik oluyor çok duyuyorum. Düzeltilemicek bir hata olmasında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?