İnciçiçeğim ev gene battı demişsin keşke galoş alsaydınız. Biz o mavi galoşlardan koyacağız kapının önüne tam tekmil temizlik yapıldıktan sonra.
Kızlar ben geldim. Giz'im kesinlikle ithal metreleri 70 lira-90 lira-130 lira arasında değişiyor. Ben mutfak perdemi country ile modern arası yapıyorum. Resimleri yerleşince ekleyeceğim. Fiyatta çok tuttu aslında annem mızmızlandı ama ne yapayım beğenmedim diğerlerini bizim mutfak perdesi ile yatak odası perdesi sadece 900 lira tuttu canım bunu da kayınpederimin tanıdıkları diye zar zor indirttik.
Bugün yatak odama şunları aldım. Perdelerim fonu fuşya, yeşil, krem, pembe tonlarında çiçekli, içindede organze düz fuşya tül geçiyor.
Avizem bu resimdekinin siyah yerine krem rengi ve taşları resimdekiyle aynı. Muhteşem uyunca kaptım bunu.
Oturma odam gri olduğu içinde bunu çok beğendik. İçinde ışık olunca çok güzel parlıyor kristal toplar.
Vee abajurlarıma gelince tatatatammmm aldım ki bunları ben. Yatak odası perdeleri bu renklerde seçince almamam için bir sebep kalmadı.
kızlar herkeslere selamlar çok yoğunum görümcemi evlendiriyoruz diye dün evini dizdik yerleştirdik herşeyi çok güzel anca şimdi eve gelebildim özledim sizi
nena canım buluşma fikri çok güzel istanbuldaki kızlar ne der bilinmez buluşup görüşsek gerçekten güzel olur
merci maşllah canım aynı yakada oturduğumuz için düğün mekanlarını benle paylaşırsan çok sevinirim banada fikir olur canım
incicecğim elbisen çok güzel davetiyede benim beğendiğim 2. model çok şeker yaa tane fiyatı nedir
lovelym ithal diyorsun demek ben bu işlere şimdi uzağım ama sen öyle diyorsan öyledir aradsaki fark bariz belli oluyorsa bende ithal alırım bana ne :)
herkese günaydın ciciler...
puknas özür özür özür sayımız az dedim ama senle sedulumu unuttum tabiki buluşma organizasyonunda sizleride görmek isterim....
lovely halın cok güzel ben hep o tarz begenıyorum öylede alıcaktım ama vazgeçtim evimi çok donuk göstericeğini düşündüm bu sebeple yine krem ama cerceve kızmını cıceklı sectım henuz almadım ama alacgm bıraz daha klasık modern arası bir model ama sen al bu begendıgını kacırma kuzucuk...
avizelerine gelince yatak odası abajurunu cok cok begendım bende bı ara ona bakıodum hatırlarsan güle güle kullan saloın içinde seçtiğin şık ve sade çok zarif ama yatak odana aldgn bnm hıc tarzım olmadgndan yorum yapamıcam yatak odanın rengnı htrlamıyrm o yuzden uyumunu kestıremedım anca yerleştkten sonra hosuma gdebılr...
bu arada bende carsamba gunu avızelerımı koçtaştan alacgm sanırım en uygun orda ...
perdelerinide ithal secmekle ıyı yapmıssın bnm öyle bi bütçem olmadgndan ben yıne uygun ama kalıtelı bsy seçtim zaten...
hafta sonum fena deıldı c.tesi evim temizlendi pırıl pırıl pronto kokuyor temizlik 2 gün sürdü kadınnın işi dün 4 gibi bitti kendı evi gibi güzelce temzlemiş saolsun ama incicicegnn dediği gibi mobilyalar avızeler geldıgınde bı pislik daha cıkacak onuda ben temızlıcem mecbur cunku cok para harcadm detarjandı kadının yevmiyesiydi öglen yemeklerıydı sıkı para gttı
selamlar kızlar
gizim 100 tanesi 70 küsürdü ama hatırlamıyorum tam olarak biraz indirim de yaptılar bize o yüzden bilemiyorum
lovelym avizelerine ve abajuruna bayıldım güle güle kullan. ayrıca halıya da bittim. bende sade bu renk tonlarında halı arıyorum. halıları ev tamamen yerleştikten sonra alıcaz mobilyalardan kalan yere göre artık
nena aynen canım bizde tekrar temizlik için para veremicez valla kendimiz yapıcaz artık
daha ev yerleştiricez bi ton aksesuar falan alınacak elimizi attığımız her yerden masraf çıkıyo yahuu
Canım beğenmene sevindim. Halı bulamaz ve bunu beğendiysen marka modelini paylaşabilirim. Bizde yerleşince boyutuna karar vereceğiz.
Bu arada biz tonla şey aldıkta internette bulamıyorum resimlerini. Ferforje bir aksesuar aldım kapının girişine asılacak ucunda "welcome" diye bir tabela asılı. Bir de biz tüm salon aksesuarlarımı daha önce Boyner'den aldık. Tavsiye ederim.
Dünde English Home'dan da mutfak önlüğü, tutacak, ekmek sepeti takım aldık.
Nenacım o abajurları ilk ben paylaşmıştım da sen görmemişsin kızlar biliyorlar hatta biz üzerine uzun uzadıya yorum yapmıştık bolca uyar mı uymaz mı diye yatak odasının resimleriyle kahverengi rengini de paylaşmıştım. 1 ay sonra falan sen paylaşınca ben söylemiştim sana benim beğendiklerim diye ordan hatırlıyorum sen o faslı unutmuşsun.
Yatak odasını çok loş istemedim o yüzden altı açık bir aydınlatma tercih ettim çünkü makyaj yapmayı çok seviyorum biliyorsunuz. Akşam dışarı çıkarken iyi bir aydınlatma benim için çok önemli. Birde dediğim gibi benim perdelerimle bir avize bu kadar uyabilirdi. Yerleşince demek istediğimi anlayacaksınız. Bu arada yine söylüyorum avizem siyah değil krem rengi ve uçlarındaki taşlar sadece aynı renk. Yani fuşyalı yeşilli perdelerimle uyumlu.
Diğer paylaştığım avizeye gelince o da salon için değil şayet salonuma avize alacak olsaydım çok farklı bir şey tercih ederdim bu kadar sade olmazdı.O beğendiğin avize oturma odası için canım.
Evinin resimlerini çok merak ediyoruz. Hatta öncesi sonrası yapalım bence bir evi nasıl döşeyip değiştiriyoruz onu paylaşalım çok güzel olur. Nenacım temizlenince fotoğrafları ekleyecektin hatırlatırım.
Birde bir de ne dicektim yahu avizelerini falan önceden taktır. Biz herşeyi elektrikçi çağırıp taktıracağız bizde en son temizlik girecek. O da bayramdan sonra olucak.
Hepinize dedim dedim en son ben temizletiyorum hahahaha...
hmm abajur kısmını yanlıs hatırlıo olabılır keza sen söyleyınce bıle anımsayamadım ama dogrudur sadece emın oldgm sey ben paylasnca senınde begendıgınde oncesını sonrasını kestıremıyorum...
ayrıca avızen kremse şık olabılr sıyah hos değil zaten bende onun benzeri bsy begendım bakalım sanırım onu alıcam ama boncuk vesairesi yok...
ben evımın fotograflarnı cektım sadece yatak odamla banyom pis ama temizlendi onlarda ben oralar temmizlenmeden cekmıstım bekleyemedım oraların temızlıgı bıtsın die...
tlfndan pcye atamıyorum tlfnum sanırım sıkıntılı aksam ugrasıcam atmaı bakarsınız... öncesi sonrası yapılabılr albumde mantıklı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?