Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy o şeker peçetelikten bende de var bayılıyorum ona, süzgüyü görünce biz süzgü alacaktık gene unuttuk bak görünce aklıma geldi
bende 2 gündür dikilideydim denize doydum ya ama kuzucum yoktu pek tadı çıkmadı
lovelym insan evine bişeyler alınca çok değişik hissediyor kendini ya bi başka oluyo![]()
Evet canım nasıl mutlu oldum anlatamam. Bu ay sonu da gıda listesini alırsak evim tamamdır inş. Oturdum bugün gıda listesini de yaptım. Sonra almaya kalksak temizlik malzemeleriyle birlikte çok tutacaktı o yüzden biri aradan çıksın dedik diğer ayda gıdayı alacağız inşallah. Kullanmak için gün sayıyorum resmen. Yatalım kalkalım 14 Eylül gelsin artık.
Giz'im sıkma canını canım allah evlenene yardım eder, dışarıda birlikte yaptığınız harcamaları kısar daha dikkatli para harcarsanız sizin yararınıza olur. Hem herşey bir anda olacak diye bir şey yok evlendikten sonrada pekala alabilirsiniz.![]()
canım liste yap muhakak ben şimdiden bazı kozmetikleri koydum kenara saç spreyleri bozulmayacak ne varsa zaten bohçada olanlafrda kalıcak hiç birşye dokunmayı düşünmüyorum bozulmayacak şdeyler alıyorum ilerde zorlanmayalım diye:))))))
canım inan dışarda çok çok harcıyorduk taki nişanlanana kadar nişan sonrası birkez sinemeya gitmişizdir dışarda çok yiyoruz ama sodekso su var nişanlım yapıyor bide o olmasa yanardık genelde haftasonları bize geliyor kısarsa olur zaten benim kredi kartı borcum felan yok avantajım
şimdi birikime ayda 500 700 felan verirken nişanlıma veririm ortak ne geliyorsa elimizden yaparız benim ailem arkamda onunkilerde arkasında ama o bişi beklemicek nişan da da bunu yapmıştı ama gördü kendide ailesi aldı çoğu şeyi bir yüzükleri biz aldık yani o yüzden gün ola hayrola zamanı gelince herkes üstüne düşeni yapsın öyle gözüm yüksekte değil makul şeylere gidiyoruz
lovelym bişi sorcam koltuklar ne kadar geldi sizin silinebilen kumaştı herhalde renk konusunda aydınlatırmısın siz özel yaptırdınız demi yemek odası bu fiyatlar bizim için artık çok önemli
loveltym not ediyorum bu fikirleri mobilya alırken sunta olup olmayacağnı nasıl anlayacağız acaba onu nasıl anladınız
canım liste bilgisayarda ise bizede atarmısın yada foto çekip koyarmısın ay bende temizlikleri anwaydan almaya başlıyacağım ilerde zorlanmayayım diye
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bayramınız nasıl geçti?
ben iyiyim bayramın 1. günü arkadaş ziyaretleri gerçekleştirdim,2. günü sevdiğimle beraber mersine gittik gezdik dolaştık çok güzel geçti,lunaparka gittik dönme dolaba bindik Türk filmlerindeki aşıklar gibi, 3. gün ise akraba ziyaretleri ve tabiki aralarda evimize gelen misafirler böyle geçi bir bayram...
Canım ne güzel geçmiş bayramınız aşkla birlikte. Bende ilk günü kayınvalidemlere gittim. Giderken Avon'dan parfüm ve deodorant götürdüm. O da bana pantolon ile bluz almış. Zevklerimiz o kadar uyuşuyor ki daha bir kere aldığını giymemezlik ya da değiştirme yapmadım. Bedenini bile cuk oturtuyor üstüme şaşıp kalıyoruz.2. günü aşkla birlikte anneanneme gittik annemde gelen giden olur yorulur diye orda kalıyordu. Orda da oturduktan sonra Forum Bornova'ya gittik. Diğer günler ise evden çıkmadık ikimizde. Yarın akşam iş çıkışı alacak beni kısmetse evimize gideceğiz. Evimi o kadar özlüyorum ki bizimkide alınganlık yapıyor artık zaten beni özleme sen evi özle diye.
![]()
herkesler yoğun sanırım puknas bayramı iyi değerlendirmişsiniz canım :))))) lovelym sitenin ismini bana mesajda sölesene bende lsiteler oluşturayım bazı temizlik ürünlerimi anwey alıcam ama diğerlerini bilmem çünkü temizlik ürünlerini annem seçer ben deneyerek öğrencem tavsiyelerinize açığım tabi :)))