- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
lovely burada herkes benim ne kadar zor şartlarda bşyler yaptgmı biliyor evet kolay anlattım çünki giz in hiç bir şeyi kafasına takıp uzulmemesini istiyorum allah yuva kurana yardım ediyomuş bunu en iyi ben anladım şuan demirbaşlarda eksiğim hiç yok sadece ufak tefek eksiklerim var kirli sepetiydi,ütü masası ve çamaşırlıktı bunlar dısında her seyim tam nişanlım okadar sistemli yaptıki her şeyi anlatamam size ödemelerimz belli zaten dedgm gibi manevi babasıda bize para hedıye etti avizelerimzi ve bir çok şeyimizi aldk her sey okadar yolunda gidiyorki anlatamam totalde 8-10bin arası bir borcumuz olucak ve her sey allah razı olsun nısanlım sayesınde hem cok borcmz yok hem genc yasta ev gecındırıp kkira ödeyecegz hatta benm maasımı kenara bıle atmayı dusunuorz bı aksılık olmazsa he atamayada bılırız ama suankı butcemzle ata da bılırz yada borcları 5-6 ay gibi kısa bir sürede kapatablrz ben sadece kendi aileme ve nişanlıma şükrediyorum canım annem ve babam bizi ellernden geldgnce destekledler he cok para veremedıler belkı ama kucuk kucukte olsa ellernden gelenı yaptılar ve suan ben mutluysam nişanlım sayesınde...
dicem o ki gizcim hiçççç canını sıkma sen nısanlının aılesını dusunuosun cunku onlarda senı dusunuolar onlar yıne eger evlatlarına deger verıolarsa ucundan yardım ederler bnmkiler ne evlat severler ne deger verırler gunluk yasarlar ye iç gez yat modddu o yuzden ben sadece nısanlımn aılesı oldgu ıcın her seylerıne saygı duyuorum lakın bana muhtac olurlarsa asla bakmam böyle ters bi huyum da var
dicem o ki gizcim hiçççç canını sıkma sen nısanlının aılesını dusunuosun cunku onlarda senı dusunuolar onlar yıne eger evlatlarına deger verıolarsa ucundan yardım ederler bnmkiler ne evlat severler ne deger verırler gunluk yasarlar ye iç gez yat modddu o yuzden ben sadece nısanlımn aılesı oldgu ıcın her seylerıne saygı duyuorum lakın bana muhtac olurlarsa asla bakmam böyle ters bi huyum da var