Kızlar kayınvalidemin hediyesi bahsettiğim saatimde bu. Sokak kapısı açılınca tam karşımızda.
Çift taraflı bu resimdeki gibi istasyon saati diye geçiyor.
İnciçiçeğim bizde başka bir şey almaya girmişken bunu gördük. Ben çok beğenince kayınvalidem alayım dedi. Dünde yerini birlikte ayarladık güzelce o benden heyecanlı bu konularda. Neyi nereye nasıl takalım iki saat kafa patlatıyoruz. Neyseki dün ayarlandı herşey güzel oldu. Bugün suyum bağlanacakmış bakalım haber gelince bende hemen temizlikçi bayana telefon açacağım perşembe günü için.
Giz'im canım ben tamamiyle yerleştikten sonra resimleri çekip koyacağım mutlaka. Öyle birileri gibi yok efendim uzatma kablomdu, yok aktaramıyorumdu yapmam ben.
Bu arada ben evde yalnız yaşaman fikrine pek sıcak bakmıyorum. Asla geri kafalığımdan falan değil ama bu yeni gelin evi olacaksa o kapıdan birlikte girmelisiniz. Şahsen ben heyecanımı kaybederdim senin düşündüğün gibi yapsam.
canım aslında durum farklı biraz yaşadığım yerden ulaşımım çok zor bu zmana kadar karşıya geçip trene biniyordum trenim gitti ada da babam kaülüyle iskeleye götürüyordu o yok o yüzden benim hayat şartlarım tuaflaştı ailem belli bir sür eorada yaşayalım dedi bende aslında senin gibi düşünüyorum hatta nişanlımda öyle biraz daha gözümü karartsammı diyorum bakalım ailemle oturup konuşcam
Hım Giz'cim ulaşımının zor olduğunu biliyordum daha önce bahsetmiştin ama daha da zorlaştığından haberim yoktu. Bu durumda bencede oturup konuşup bir karar vermelisiniz.
eşyalaırmız içerde hazır olmayacak nişanlım bazen hayalleri törpülemelisin herkes seni düşünüyor 3 5 ay oturmalarında sakınca yok ki seni düşünüyolar sen bu sene zorlanma diye yapıyorlar giz dedi ben ailemle uygun bir dille konuşsam anlarlar orda oturmayalım ben gelir giderim diye anlatırım zor olucak sabahın köründe yollara düşmek ama deniycem
evet bir karar vermeliyiz canım sen çok doğru yazdın vallla
herkese mutlu sabahlar iyi haftalar canlarım benim....
evetttt koskoca 1 yıl 1 gün gibi hızlı geçti ama çok şükür ki hepimz sagsalım saglıkla kavustuk bugünlerimiz hayal gibiydi gerçek oldu
kızlarrr mobilyalarım c.tesi gidiyor evime yerleşiyor bu hafta içi de avizelerim ve banyo aksesualrım delinip takılacak... 10 gün sonra ise perde halı ve beyaz eşyalarım yerleşicek ayın 1 inde çeyiz sermem var lovelycim inan bnmde hiç tarzım değil ben eşyalarmı kendım götrüp serecektim ama sevgili kayın validem hiç bşye karışmadı etmedi buna karıştı o ne öyle taşınır gibi gidiosun biz gelip alacaz çeyizi sizde sereceksnz dedi her şeye carcar eden ben tek kelime edemedim siz nasıl uygun görürseniz demekle yetindim o sebeple kamyon gelecek evımın önüne yada o tarz bsyle gidecek
Pernic güle güle kullan canım. Zaten sende olmasa şaşardım. Aldığım bir şeyde sende olmasın.Zevklerimiz bir maşallah.:13:
herkese mutlu sabahlar iyi haftalar canlarım benim....
evetttt koskoca 1 yıl 1 gün gibi hızlı geçti ama çok şükür ki hepimz sagsalım saglıkla kavustuk bugünlerimiz hayal gibiydi gerçek oldu
kızlarrr mobilyalarım c.tesi gidiyor evime yerleşiyor bu hafta içi de avizelerim ve banyo aksesualrım delinip takılacak... 10 gün sonra ise perde halı ve beyaz eşyalarım yerleşicek ayın 1 inde çeyiz sermem var lovelycim inan bnmde hiç tarzım değil ben eşyalarmı kendım götrüp serecektim ama sevgili kayın validem hiç bşye karışmadı etmedi buna karıştı o ne öyle taşınır gibi gidiosun biz gelip alacaz çeyizi sizde sereceksnz dedi her şeye carcar eden ben tek kelime edemedim siz nasıl uygun görürseniz demekle yetindim o sebeple kamyon gelecek evımın önüne yada o tarz bsyle gidecek
Tabi çeyizi onların gelip alması lazım da öyle kalabalık bişey olmasına gerek yok daha çabuk biter hemde iş... biz mutfak eşyalarımı daha önce götürdük eşim geldi bi de bizdeki 3 arabayla götürdük yerleştirdik sonra onlar çeyiz çıkarmaya geldiler ki gözümde hemen biter diye bakıyordum anam bitmek bilmedi taşı taşı...
bence sizde öyle yapın kızlar mutfağınızı önceden nişanlılarınızla ve varsa kardeşinz kuzeniniz 3-4 kişi götürün yerleştirin çünkü ben hepsini yıkadım makine de temiz temiz koydum yoksa aman yıkamadan koyalım da sonra kullanırken yıkasın diye bişey olmasın çalışan insanlarız evin düzeni karışır mutfağa 1 gün ayırmak lazım... yatak odasını da ayrı kendiniz yapın zaten bizim çeyiz götürme gününde onlar evi temizlerken ben de yatak odamı dolaplarımı yerleştirdim... ev zaten biz taşınmadan kaç kez temizlendi en son işte 19 unda düğünüm vardı ya 11inde evim tamamen hazırdı 12sinde de imam nikahım yapıldı son 1 haftaya hiçbişey kalmadı eve dair
Valla bizim boşnak adetleri biraz tuhaf teyze halalar kuzenler evimi yerleştirecek bende şu şuraya bu buraya diyeceğim gelin kısmı bizde gitmez normalde ama ben gidicem bide balayınan sonra bütün evi bozup bidaha yerleştiremem bi yandan kıyafetlerimi ütüler yerleştiririm zaten evim toztoprak oldu yine haftaya bi kaba temizlik yapıcam
Selamlar kızlar herkeslere.Yıne girip çıkıyorum hemencik.Malum telefondan nternete gırdım dıye 220 tl fatura geldı.Hıc borcum harcım yok sanki.
Aldem okursan burayı bi ara boşalt mesaj kutusunu.Uyarı geldi kuzucuk.
Öptüm hepinizi
Chelzyim faturan cok yuklu gelmiş üzüldüm...internet yüzünden katlanmıştır tutar telefondan cok girme canım...
Kızlar mobılyacımı aradım 17 sinde gelmesi gereken yatak odam 15 agustos perşembe geliyordaha erken bitirmişler sanırım yapımı...iyi oldu en azından salon mobilyalarımla aynı gün olucaktı böylelikle çakışmıcak şimdi heyecanlandım ne yalan söylim
chelzy'im bir kaç kere bizimde öyle gelmişti nişanlımla. Paket yapmıyormusun ki kuzum?
Nena bizimde yemek odasıyla yatak odası 15'inde geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?