- 25 Nisan 2013
- 11.089
- 9.017
- 448
İnciçiçeğim bizde başka bir şey almaya girmişken bunu gördük. Ben çok beğenince kayınvalidem alayım dedi. Dünde yerini birlikte ayarladık güzelce o benden heyecanlı bu konularda. Neyi nereye nasıl takalım iki saat kafa patlatıyoruz. Neyseki dün ayarlandı herşey güzel oldu. Bugün suyum bağlanacakmış bakalım haber gelince bende hemen temizlikçi bayana telefon açacağım perşembe günü için.
Giz'im canım ben tamamiyle yerleştikten sonra resimleri çekip koyacağım mutlaka. Öyle birileri gibi yok efendim uzatma kablomdu, yok aktaramıyorumdu yapmam ben.
Bu arada ben evde yalnız yaşaman fikrine pek sıcak bakmıyorum. Asla geri kafalığımdan falan değil ama bu yeni gelin evi olacaksa o kapıdan birlikte girmelisiniz. Şahsen ben heyecanımı kaybederdim senin düşündüğün gibi yapsam.
Giz'im canım ben tamamiyle yerleştikten sonra resimleri çekip koyacağım mutlaka. Öyle birileri gibi yok efendim uzatma kablomdu, yok aktaramıyorumdu yapmam ben.

Bu arada ben evde yalnız yaşaman fikrine pek sıcak bakmıyorum. Asla geri kafalığımdan falan değil ama bu yeni gelin evi olacaksa o kapıdan birlikte girmelisiniz. Şahsen ben heyecanımı kaybederdim senin düşündüğün gibi yapsam.