ohhh nenacım sevindim valla. Bende mobilyacımı aradım şimdi. Yarın gelecek mobilyaları haftaya erteletmemi istedi annem haftaya gelmesini rica ettim. Bizde en azından bu hafta suyum bağlanırsa cuma ya da haftasonu temizlik yaptırtır, eşyalarımı göndeririz dedik. Artık haftaya da tüm mobilyalarım gelir. Haftaya cumartesi perdelerimde takılacak zaten.
Bu arada ben dün izsu'yu aradığımı da söylemiş miydim size? Aradım biz 6'sında su başvurusu yaptık bayramdan önce, suyum ne zaman bağlanır dedim bu hafta içi mutlaka bağlanır dedi adam. Dünde aslında bağlamak için bizim oraya gelmişler ama bu su borusu patlaması yüzünden bağlamadan dönmüşler.
Ohhh Nenacım sevindim valla. Bende mobilyacımı aradım şimdi. Yarın gelecek mobilyaları haftaya erteletmemi istedi annem haftaya gelmesini rica ettim. Bizde en azından bu hafta suyum bağlanırsa cuma ya da haftasonu temizlik yaptırtır, eşyalarımı göndeririz dedik. Artık haftaya da tüm mobilyalarım gelir. Haftaya cumartesi perdelerimde takılacak zaten.
Bu arada ben dün İzsu'yu aradığımı da söylemiş miydim size? Aradım biz 6'sında su başvurusu yaptık bayramdan önce, suyum ne zaman bağlanır dedim bu hafta içi mutlaka bağlanır dedi adam. Dünde aslında bağlamak için bizim oraya gelmişler ama bu su borusu patlaması yüzünden bağlamadan dönmüşler.
evet haftaya gelsın hem sen temızlıgını bıtırmıs olursun gercı bıtse nolcak yıne tozlanıcak ama kabası gıtsın sen evlenmeden 1 hafta önce yıne temzlersn ben eve daha gırmeden 1. Temızlettm bıde ben 2 defa daha temzlıcem gıbı gorunuo daha 1 ayım var ve cok cabuk tozlanıo bnmde evımın tamamı sanırım 15 gün içinde hazır olucak sadece kombim gelmedi henuz o da tahmınımce gelır die düşünüyorum 15 gün eumarımBaşka hiç bir eksiğim yok allahıma bin şükür....
Senınde tahmınımce 10 güne her şeyin biter lovelylimmmmmmmmmmmmmm
su bağlanınca seni merak ediyorum görmek isterdimaynen böyle temizliğe atılacaksınnnn nerde tozlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lovely geliyor kaçın
Gunaydın kızlarr.
İnciciceği canım sakın mustafa ceceli çaldırmayın da ne caldıırırısnız caldırın.Her 100 düğündden 200ünde çalıyor.Yapmayın sizde
Yabancı sarkı dusuncenız varsa ''Goran Karan- Stay with me'' tavsiye ederim.Çok etkileyici bir şarkı.İniş çıkışları çok guzel.Romantızmın dibi bu şarkı:) Abimler bu şarkıda dans etmişlerdi.Çok etkileyiciydi.
Lovelycım Pervane bana cok baygın bir şarkı geliyor ya.Çok düz bir şarkı.Tamam sözleri güzelde dans ederken insanları etkılemesi lazım herkesin tüyleri diken diken olmalı diye düşünüyorum.
Aklıma geldikçe şarkı yazarım size.
Bende bryan adams -you love a woman dusunuyorum ama dugune kadar kirk kere degisir kararim kesin
Nokta atış budur mercicim.Kararından vazgeçme.En son kuzenım hazıranda bu sarkıya dans ettıler. O kadar etkileniyor ki insan o anda..
İyice merak ettim. Eve gidince mutlaka ama mutlaka dinleyeceğim.
İyice merak ettim. Eve gidince mutlaka ama mutlaka dinleyeceğim.
Ayy cok merak ediyorum ikinizin de gelinligini provada resim cekin mutlaka uslu bi kiz olarak bekliyorum burda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?