Nenacım teşekkür ederim canım. Seninde evin çok güzel görünüyor oh ferah ferah geniş geniş. Güle güle oturun. Ayrıca bana hiç pis gelmedi. Yerleşmiş halini de sabırsızlıkla bekliyorum.
Bu arada kızlar gelin ayakkabım dün ayağımı çok rahatsız etti. İade edeceğim muhtemelen ama faturasını ne yaptım bilmiyorum. Az çok hayal meyal hatırlıyorum. İçinden aldığım internet sitesine ait bir poşet çıkmıştı onun içine koyup bir yere kaldırdım ama nereye delirmemek içten değil. Akşam gidince bakacağım ve bulursam ayakkabımı iade edeceğim muhtemelen.
Bu arada kızlar gelin ayakkabım dün ayağımı çok rahatsız etti. İade edeceğim muhtemelen ama faturasını ne yaptım bilmiyorum. Az çok hayal meyal hatırlıyorum. İçinden aldığım internet sitesine ait bir poşet çıkmıştı onun içine koyup bir yere kaldırdım ama nereye delirmemek içten değil. Akşam gidince bakacağım ve bulursam ayakkabımı iade edeceğim muhtemelen.
Aa canım çok şık ve rahat gözüküyorlardı oysaki. Rahatsız ettiyse değiştir tabi ama sen alalı 1 ayı geçmedi mi. İade şartlarına bir bak istersen.
gelinlik ayakkabısı hiç netten alınır mı canım.... gideceksin giyeceksin deneyip alacaksın tüm gün yok fotoğraf çekimi yok bilmen ne akşama kadar onun üzerinde duracaksın ben hiç rahartsız olmadım ayakkabılarımdan
Canım 360 gün iade garantisi var aldığım sitede.
Alınır canım çünkü kıytırık marka almıyorsun ki. Mesela bunlarda başta acıtmamıştı provada rahatsız etti.
O zaman iade edebilirsin, eminim sen faturayı atmamışsındır. Yeni incideki modeli mi almayı düşünüyorsun?
Canım dün aynı cümleyi nişanlımda kurdu. Ben atmam genelde zaten ne olur ne olmaz diye vakti dolana kadar çoğu şeyi ama dün baktım evde şöyle bir bulamadım. Üzüldüm açıkçası bugün annemde bakacaktı. İnci düşünmüyorum canım ben ordan babet aldım zaten dantel. Başka bir model alıcam böyle bantlı olmayan acıtma ihtimali az olan bir model.
Giz sen ne mezunusun. A grubundan mı gireceksin kpssye yoksa B grubundan mı? Benim de çalışmaya başlamam gerek de hiç canım istemiyor. Sıcakları atlatsam başlayabilirim sanırım.
canım 2 yıllık önlisans bitirdim aöften bilerek bitirmedim bu yıl 4 teyim önlisans olarak girmek istiyorum yapabilirmiyim aceba bir mat eksik bende
lovelym bişi sorcam send epaşabahçe şarap kadehi var enoteca nasıl bir kadeh o belki görmüşümdür biryerde ama şu anda evim nette 6 adet 21 tl almalımıyım
yaa aslında bernardodan alıcaktım ama 6 kadehe 150 tl vermek bana çok gelmeye başladı altı siyahlı kadeh almıştım 12 adet bide düz alayım ben meşrubatalarımı kadehte ikram etmeyi severim çeşit çeşit olabilirler yani napsam alsammı aceba
çooook güzel olmuşsun bayıldımŞuan daha kaba taslağı çıkmış hali bu ama sizi merakta bırakmamak için ekledim.
Eki Görüntüle 778788
Eki Görüntüle 778789
canım 2 yıllık önlisans bitirdim aöften bilerek bitirmedim bu yıl 4 teyim önlisans olarak girmek istiyorum yapabilirmiyim aceba bir mat eksik bende
lovelym bişi sorcam send epaşabahçe şarap kadehi var enoteca nasıl bir kadeh o belki görmüşümdür biryerde ama şu anda evim nette 6 adet 21 tl almalımıyım
yaa aslında bernardodan alıcaktım ama 6 kadehe 150 tl vermek bana çok gelmeye başladı altı siyahlı kadeh almıştım 12 adet bide düz alayım ben meşrubatalarımı kadehte ikram etmeyi severim çeşit çeşit olabilirler yani napsam alsammı aceba
Canım o kadehler şöyle dizilerde gördüğümüz büyük kadehlerden. Kırmızı şarap için sadece. Beyaz içilmez diye düşünüyorum onda. Beyazı daha ağzı geniş yuvarlağa koymak gerekir yani demem o ki meşrubat için de düşünüyorsan alma derim. Meşrubatlık değiller.
çooook güzel olmuşsun bayıldımbende izmirdeyim canım nerde yaptırdın bende alçağım zaman gitmek görmek isterim
tamam canım evet biraz hacmi büyük ben iki tane balon tarzı şarap kadehi alıcam bide 330 cc alırım 12 kişilik güralalrdan aldığımda minimal çünkü ben minik istiyorum sağol canım
Canım Bianco Vita By Üstün Sposa'da dikiliyor gelinliğim. Hazır modeli beğendim üzerime göre sıfırdan aynısı dikiliyor. Beğenmenize çok sevindim bende bitmiş halini çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?