347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Nenacım teşekkür ederim canım. Seninde evin çok güzel görünüyor oh ferah ferah geniş geniş. Güle güle oturun. Ayrıca bana hiç pis gelmedi. Yerleşmiş halini de sabırsızlıkla bekliyorum.

yatak odamla banyomun pisss haliydi şimdi banyo fayanslarm ışıl ışıl parlıyor yerleşmiş halinide mutlaka paylaşıcam

bu arada dün perdelerimn siparişi verildi salona desensiz simsiz pulsuz dümdüz eski amerikan tarzı perde yaptıryrm fonumuda bej rengi seçtim evimi aydınlık göstermesi için karanlık duran evden oldum olası nefret etmişimdir ... panjur store vs hıç hoslanmadgm seyler

yatak odamla küçük odamın perdeside koyu pudra çok şeker bir perde tercih ettmde modelini anlatmam biraz zor ne tür bir tül oldgnu bılmyrm

bu arada bugun öğlende yatak odam kuruluo annem ilgilenicek ustalarla çok heyecanlıyım bir aksiliik çıkmamasını ümid edyrm :26:aksam müstakbel kocamla odamıza bakmaya gideceğiz...

Bu arada kızlar gelin ayakkabım dün ayağımı çok rahatsız etti. İade edeceğim muhtemelen ama faturasını ne yaptım bilmiyorum. Az çok hayal meyal hatırlıyorum. İçinden aldığım internet sitesine ait bir poşet çıkmıştı onun içine koyup bir yere kaldırdım ama nereye delirmemek içten değil. Akşam gidince bakacağım ve bulursam ayakkabımı iade edeceğim muhtemelen.

Aa canım çok şık ve rahat gözüküyorlardı oysaki. Rahatsız ettiyse değiştir tabi ama sen alalı 1 ayı geçmedi mi. İade şartlarına bir bak istersen.

Son düzenleme:

gelinlik ayakkabısı hiç netten alınır mı canım.... gideceksin giyeceksin deneyip alacaksın tüm gün yok fotoğraf çekimi yok bilmen ne akşama kadar onun üzerinde duracaksın ben hiç rahartsız olmadım ayakkabılarımdan

Aa canım çok şık ve rahat gözüküyorlardı oysaki. Rahatsız ettiyse değiştir tabi ama sen alalı 1 ayı geçmedi mi. İade şartlarına bir bak istersen.

Canım 360 gün iade garantisi var aldığım sitede.

Alınır canım çünkü kıytırık marka almıyorsun ki. Mesela bunlarda başta acıtmamıştı provada rahatsız etti.

Canım 360 gün iade garantisi var aldığım sitede.

Alınır canım çünkü kıytırık marka almıyorsun ki. Mesela bunlarda başta acıtmamıştı provada rahatsız etti.

O zaman iade edebilirsin, eminim sen faturayı atmamışsındır. Yeni incideki modeli mi almayı düşünüyorsun?

Son düzenleme:
kızlar günaydın

nena evini paylaşmış geniş geniş ohh ohh mutfak banyo temiz gözüküyor canım maşallah size

lovelym bende netten alıcam senamikoyu senmi söylemiştin gelin ayakkbılarımı oradan yaptırmak istiyorum sence ne yapmalıyım pek topuklu giyemicem ama şirin olsun istiyorum

gelinlik konusunda aydınlattığın için ayrıyetten sağılasın ama bu ifkirleri bir başlıkta toplamasın bence sende öğretmeyi paylaşmayı çok seviyorsun canım çok teşekkürler

merci canım çengelköy çok uzak kalır aslında ümraniye zigana düğün salonunu düşünüyordum bir ara inan bilmiyorum tatmin edermi diye zaten ben nikah istiyorum etrafımdakiler düğün diyor ama kır düğünleri 200 300 kişilik 200 kişi kır düğünü olmaz bana çok kalabalık hem çevre hem aile keşke kır düğünü gibi hayalim hevesim olsa sanırım o tür şeylere görme açısından doydum ben klasik salon düğünü istiyorum royal bana diğer salonlara göre fakrlı geldiği için nispeten iyi geldi

bide o kadar çok para dökmelerine müsade edemem arkadaşım evlenirken nişanlısının ailesi hiçbirşeye yardım etmeyip 30000 düğün yaptılar fenerbahçede hayatta istemeyeceğim tek şey budur benim herşey kararında olmalı

oyyyy oyyy bu konuyu kesinleştircem yakın zamanda gidip bir düğün izlicem orada öyle büyük istek beklentilerim yok düğüne dair ben hep adada faytonla gezmeyi eski bir vapurlada adaya veda etmeyi düşlemiştim nişanımda faytonu yaptım şimdi sıra diğer hayallerde inşallah isteklerimiz gerçek olur

O zaman iade edebilirsin, eminim sen faturayı atmamışsındır. Yeni incideki modeli mi almayı düşünüyorsun?

Canım dün aynı cümleyi nişanlımda kurdu. Ben atmam genelde zaten ne olur ne olmaz diye vakti dolana kadar çoğu şeyi ama dün baktım evde şöyle bir bulamadım. Üzüldüm açıkçası bugün annemde bakacaktı. İnci düşünmüyorum canım ben ordan babet aldım zaten dantel. Başka bir model alıcam böyle bantlı olmayan acıtma ihtimali az olan bir model.

Artık bizde seni iyi tanıyoruz canım. Ne kadar planlı ve kontrolcü bir yapıya sahip olduğunu bildiğimden söyledim bende. Umarım bulursunuz faturayı.

Giz sen ne mezunusun. A grubundan mı gireceksin kpssye yoksa B grubundan mı? Benim de çalışmaya başlamam gerek de hiç canım istemiyor. Sıcakları atlatsam başlayabilirim sanırım.

canım 2 yıllık önlisans bitirdim aöften bilerek bitirmedim bu yıl 4 teyim önlisans olarak girmek istiyorum yapabilirmiyim aceba bir mat eksik bende

lovelym bişi sorcam send epaşabahçe şarap kadehi var enoteca nasıl bir kadeh o belki görmüşümdür biryerde ama şu anda evim nette 6 adet 21 tl almalımıyım

yaa aslında bernardodan alıcaktım ama 6 kadehe 150 tl vermek bana çok gelmeye başladı altı siyahlı kadeh almıştım 12 adet bide düz alayım ben meşrubatalarımı kadehte ikram etmeyi severim çeşit çeşit olabilirler yani napsam alsammı aceba

Selam kızlar
Ben yine bir toplu mesaj yazacağım tek tek alıntılayamadım
Unuttuğum olursa affola
Chelzy ; yeni evin hayırlı olsun her şey yolunda gider inşallah
İncicicegi ; senin de hazırlıklar bitiyor sayılır. Az kaldı düğüne
Lovely ; gelinliğin çok hoş ben sade modelleri seviyorum büyük ihtimal benimki dümdüz klasik bir model olacak çok kabarık gelinlik benim tarzım değil. Seninki ideal boyutta ağız tadıyla giymek nasip olsun
Nena ; Evinin odaları çok güzel geniş ve ferah güneşte alıyor. Banyodaki lavabo hoşuma gitti şimdi hemen hemen her evde bu tarz var sanırım eşyalı hali daha da güzel olur eminim
Puknas ve giz ; kızlar bende kpss ye hazırlanacağım ama lisans olarak mı yoksa önlisans mı girsem bilemedim. Önlisans için alttan ders bırakmam gerekecek. Sıcaklarda hiç çalışılmıyor. Başlasam devamı çatır çatır gelir de yok işte.
Bir de kasım ayından umutluyum o yüzden çalışma isteği yok. Of ne yapıcaz biz
Puknas sen A dan mı gireceksin.

Canım o kadehler şöyle dizilerde gördüğümüz büyük kadehlerden. Kırmızı şarap için sadece. Beyaz içilmez diye düşünüyorum onda. Beyazı daha ağzı geniş yuvarlağa koymak gerekir yani demem o ki meşrubat için de düşünüyorsan alma derim. Meşrubatlık değiller.

Canım ben de 2 yıllık bitirdim ve sınava girdim puanım 82 ama bölümümden fazla alım olmadığı için puanlar düşmüyor aşağıya. Ben de geçtiğimiz sene lisansa tamamladım bu sene lisans olarak gireceğim bilmiyorum ama hiç istek yok içimde. Matematiğimin iyi olduğunu düşünüyordum ama 2012 önlisans sınavında zorlandım baya. Benim de matematiğin üstüne düşmem gerekecek.

tamam canım evet biraz hacmi büyük ben iki tane balon tarzı şarap kadehi alıcam bide 330 cc alırım 12 kişilik güralalrdan aldığımda minimal çünkü ben minik istiyorum sağol canım

çooook güzel olmuşsun bayıldım bende izmirdeyim canım nerde yaptırdın bende alçağım zaman gitmek görmek isterim

Canım Bianco Vita By Üstün Sposa'da dikiliyor gelinliğim. Hazır modeli beğendim üzerime göre sıfırdan aynısı dikiliyor. Beğenmenize çok sevindim bende bitmiş halini çok merak ediyorum.

tamam canım evet biraz hacmi büyük ben iki tane balon tarzı şarap kadehi alıcam bide 330 cc alırım 12 kişilik güralalrdan aldığımda minimal çünkü ben minik istiyorum sağol canım

Rica ederim canım evet hacmi büyük geldiğinde şaşırmaman için söyledim ama çok şık duruyorlar.

Nena hayırlısı olsun.Allah guzel gunlerde oturmayı nasip etsin.Özellikle salonunu çok begendim.Seviyorum boydan boya camı ben salonda özellikle.

Lovely çok sade çok şık bir gelinlik.Bitince eminin daha guzel olacaktır.Çok güzel olmuşsun.

Canım Bianco Vita By Üstün Sposa'da dikiliyor gelinliğim. Hazır modeli beğendim üzerime göre sıfırdan aynısı dikiliyor. Beğenmenize çok sevindim bende bitmiş halini çok merak ediyorum.

bitmiş halinide bekliyoruz :) evet bildiğim bi yer gider bakarım bende..nişanlık bakarkende gitmiştim çankayadaki yerine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…