Tahmin ettiğimiz gibi sularımız bağlıymış canlarım ama o kadar çok vana ve teferruat var ki zaten beceremezmişiz o zamanda. Şimdi kıl olduk diye zorladık ve hallettik çok şükür.
Öncelikle banyomda gözle görülür 3 kırmızı vana var ama önüne bir parça koyup görünmesini kapatmışlar. Yan yana o 3 vanayı bulmak sanırım 10 dakikamızı aldı. Vanalardan sadece biri suyu açıyor ama açtığında sadece tuvaletin sifon bölümünün dolduğuna dair ses geliyor. Bu iyiye işaretti bizim için bir anlık mutlu olduk. Fakat musluklardan yine bir damla su akmıyordu. Meğersem her musluğun altına bir kilit sistemi koymuşlar kullanmayacağım musluğu kitleyebiliyormuşuz bu kilit sistemini de çözmemiz 20 dakikadan fazla zamanımızı aldı ama sonunda nişanlıcan önce banyodakini buldu ve ilk yaptığı o kadar sinir stres küfürden sonra elini yüzünü yıkayıp sakinleşti. Sonra mutfağa yöneldik sanıyoruz ki orası da akacak halbuki aynı sistem ondada varmış onu da kaldırdık ve suyumuza sonunda kavuştuk. Tabi hemen anneler arandı filan. Arkasından temizlikçim. Bana 1-2 saat içinde dönecekti ki aramadı daha. Cumartesi müsaitse temizletecektik ama dönmedi daha muhtemelen yarın konuşuruz yok müsait değilim derse başkasını ayarlayacağız hemen.
gunaydın çiçeklerrrr
lovelynihayet yani canım artık suyun varrr cıpcıp yap içinde suyun
yatakk odam geldı kurulumu 2 saatten fazla sürdü adamlar çok iyi iş çıkardı cok cici bir odam oldu canlar bembeyaz resmen aydınlık girdi içeriye zaten aydındı iyiki y.odamı beyaz tercih etmiş koruması biraz zor olcak ama olsun mutluyummmm yatagmda yarın gelecekkkk...
-avizelerimide dün taktırdım yalnız yatak odası takılrken ev leş oldu lovely cnm yatak odan kurulmadan evi temizletme bak ben 2. defa cagırcam kadın dolaplarmn içinide temzlesn her şey pırıl pırıl olsun bnce sende öyle yap ama yinede sen bilrsn bnmki sadece tavsiye yatak odan kuruldugunda bana hak vericeksin...
Canım günaydın. Evet kavuştum sonunda suyuma, var olan suyuma.
Canım benim dolabım kurulmayacak odamda dolabım var çünkü sadece yatak, komidinler ve şifonyer kurulacak. O kadarını bizde temzileriz artık. Benim haftaya aynı gün yemek odam ve yatak odam kurulacak yine batacak ama o kadar temizliği biz yaparız artık önemli olan mutfağımı yerleştirmem çünkü ben artık haftaya cts çalışmıyorum sonraki cts çalışıyorum bir sonraki cumartesi ise kına gecem var. Zamanım kalmadı yani. Daha nikah şekerleri, kına ojelerim tamamlanmadı. Ev yerleşsin nikah şekerlerini kendi evimde yapalım dedik.
Bu arada bahsetmişmiydim bilmiyorum benim istediğim bir mutfak masası ve dekoratif bir sehpa vardı. Kayınvalidem komşusuna hediye almıştı o sehpadan bende onda görüp beğenmiştim. Hediyeni bana hediye etsin diye takılıyordum. Kayınvalidem dün gitmiş bulmuş onları aldığı yerden o sehpayı almış, sandalyeleriyle birlikte masayıda almış. Dün bulduğuna inanamadım çok mutlu oldum. Suyla birlikte mutluluğum katlandı. Onları da fotoğraflayacağım.
Yarın temizlikçim de geliyor biraz önce görüştük.
Temizletcem canım yoksa ortamdan çatlayacağım o kadar pis ki hayal bile edemiyorum temizlenmiş halini. İlk zamanlar yok yahu o kadar pis değil diyordum gidip geldikçe ev gözüme daha pis gelmeye başladı. Temizleteyim de bir rahatlayayım artık. Bende rahatlayım sizde rahatlayın. Kafanızı ütülüyorum sonra burda. Suyum var ya artık hiç bir şey zor gelmiyor.
bu muhteşem bir haberr hadi hayırlısıyla hallet ev işinide kuzucuk :)Kızlar nerelerdesiniz? Benim yarın evde temizlik var. Akşamüzeri çeyizler gidiyor. Pazar uğrayamaz isem bilin ki evimi yerleştiriyorum. Çok heyecanlıyım.
Lovely ben geldım canım.
Ceyızlerın gelıyor ya ne mutlu sana.Kalp atısların burdan duyuluyor
Cok sevındım yenı ayakkabılarına.Bende zızıgodan aldıgım ayaakkabıdan cok memnnun kalmıstım.Gercekten ıyı bır sıte.
Sen ayakkabını yine aksam eve gidince giy arada.Ayagın alıssın iyyice.Ben oyle yapmıstım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?