347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hayırlı olsun canımmmmmmmm sonunda kavuştun suyunaaa

gunaydın çiçeklerrrr

lovelynihayet yani canım artık suyun varrr cıpcıp yap içinde suyun

yatakk odam geldı kurulumu 2 saatten fazla sürdü adamlar çok iyi iş çıkardı cok cici bir odam oldu canlar bembeyaz resmen aydınlık girdi içeriye zaten aydındı iyiki y.odamı beyaz tercih etmiş koruması biraz zor olcak ama olsun mutluyummmm yatagmda yarın gelecekkkk...
-avizelerimide dün taktırdım yalnız yatak odası takılrken ev leş oldu lovely cnm yatak odan kurulmadan evi temizletme bak ben 2. defa cagırcam kadın dolaplarmn içinide temzlesn her şey pırıl pırıl olsun bnce sende öyle yap ama yinede sen bilrsn bnmki sadece tavsiye yatak odan kuruldugunda bana hak vericeksin...

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................14:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................29:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................37:123:​

Canım günaydın. Evet kavuştum sonunda suyuma, var olan suyuma.

Canım benim dolabım kurulmayacak odamda dolabım var çünkü sadece yatak, komidinler ve şifonyer kurulacak. O kadarını bizde temzileriz artık. Benim haftaya aynı gün yemek odam ve yatak odam kurulacak yine batacak ama o kadar temizliği biz yaparız artık önemli olan mutfağımı yerleştirmem çünkü ben artık haftaya cts çalışmıyorum sonraki cts çalışıyorum bir sonraki cumartesi ise kına gecem var. Zamanım kalmadı yani. Daha nikah şekerleri, kına ojelerim tamamlanmadı. Ev yerleşsin nikah şekerlerini kendi evimde yapalım dedik.

Bu arada bahsetmişmiydim bilmiyorum benim istediğim bir mutfak masası ve dekoratif bir sehpa vardı. Kayınvalidem komşusuna hediye almıştı o sehpadan bende onda görüp beğenmiştim. Hediyeni bana hediye etsin diye takılıyordum. Kayınvalidem dün gitmiş bulmuş onları aldığı yerden o sehpayı almış, sandalyeleriyle birlikte masayıda almış. Dün bulduğuna inanamadım çok mutlu oldum. Suyla birlikte mutluluğum katlandı. Onları da fotoğraflayacağım.

Yarın temizlikçim de geliyor biraz önce görüştük.

hmm dolabın vardı unutmusum.. aöa olsun yinede batıo ben bu kadar kirlencgni tahmin etmemiştim bnde dıodum kabası temızlendn ufak temzlıgı ben yaparım die lakin dün aksam evimi görünce ben böyleohannes falan oldum yani...dedim nişanlıcıgıma ben rtemizlerm die o da olurmu nbunca para harcadık 1 defa daha kadın tutarz bende peki dedim napim ev leş oldu bildgnzu bu aksam da masa sandalyeler ve konsol h geliyor haftayada koldtuklar

o masayı bahsetmiştin sanırım hayal metyal anımsıyorum hadi güle güle kullan kuşummm iyi yapmış aldı ne kadar düşünceli bir kv var canım çok çqama çok şanslısın birbirinzn değerini biliosnz ne mutlu sizee

ayhhh temizlet evini lovely bana febanalık geldi temzlette bnde rahatlim

bu arada backspace tuşuyla yanlış yazdklarmı silemedim ona basınca bu sayfadan ayrıl uyarısı cıkıo o sebeple yanlıs yazdklarmı düzeltemedm sorryyyy

bu arada sabah otobuse yürürken aklıma bilin bakalım kim gekllldi tabikide dyyg bu kız nerelerde yaaahu artık topiği bıraktı sanırım

Temizletcem canım yoksa ortamdan çatlayacağım o kadar pis ki hayal bile edemiyorum temizlenmiş halini. İlk zamanlar yok yahu o kadar pis değil diyordum gidip geldikçe ev gözüme daha pis gelmeye başladı. Temizleteyim de bir rahatlayayım artık. Bende rahatlayım sizde rahatlayın. Kafanızı ütülüyorum sonra burda. Suyum var ya artık hiç bir şey zor gelmiyor.

allah iyiyliğini versin çok güldüm tahmin edebiliyorum benim evim bana ilk günden beri pis gelio ve yine hakikaten leş oldu temzlendıgı gün çok güzeldi misss kokuodu misslikten eser kalmadı...

ama temzlet tabi senn vaktinde kalmadı şurda yani...

Yarın gidip çekeyim bari şu temizlik kokusunu içime sonra bir daha çekemicem herhalde. Haftaya gene batacak. Olsun o bile güzel.

En çok perdelerimi merak ediyorum haftaya cts takılacak.

mercii geçmiş olsun canım bende hiç sevmem dişçiye gitmeyi canın yanmasa bile çok rahatsız edici bir şey ya ağzını açıyorsun kocaman içinde bir el tak tuz vızzz ay çok iğrenççç ama mecburuz işte.

nena hayırlı olsun yatakodası takımın güle güle kullan canım

lovely ne güzel istediğin masaya kavuşmuşsun canım kayınvalideciğin sağolsun güle güle kullan.

Kızlar nerelerdesiniz? Benim yarın evde temizlik var. Akşamüzeri çeyizler gidiyor. Pazar uğrayamaz isem bilin ki evimi yerleştiriyorum. Çok heyecanlıyım.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................13:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................28:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................36:123:​

Günaydın bebeklerim şuanda evimde temizlik var nazarlar değmesin.

Bugünde İzmir'de hava kapalı.

Yalnız bıraktınız beni bugün çok sıkıldım ben. Evimde temizlik var. Elektriğim bağlandı bugün. Akşam çeyiz çıkıyor. Heyecan işte şimdi başladı yarın mutfağımı yerleştireceğim. Bugün gelin ayakkabılarımda geldi muhteşemler. Diğerinin faturasını bulamadım ama daha çok zamanımız var tabi geri iade etmek için bulamazsam da patlar elimde. 80 lirası kayınvalidemlerin çöpe gitmiş olur sağlık olsun ne yapalım.

Lovely ben geldım canım.
Ceyızlerın gelıyor ya ne mutlu sana.Kalp atısların burdan duyuluyor

Cok sevındım yenı ayakkabılarına.Bende zızıgodan aldıgım ayaakkabıdan cok memnnun kalmıstım.Gercekten ıyı bır sıte.

Sen ayakkabını yine aksam eve gidince giy arada.Ayagın alıssın iyyice.Ben oyle yapmıstım.

Chelzy'im çeyizlerim kaldı gene İzmir'de felaket yağmur yağıyor öyle böyle değil göz gözü görmüyor. Dolu yağıyor. Bende var bence bir şey. Ben inandım artık şanssız olduğuma. Annemlerde bereketinle gidiyorsun diyorlar da kim inanır.
Çeyizlerim yarın sabah gidecek inşallah bir aksilik olmazsa. Bir bakıma da iyi oldu evde temizlik devam ediyormuş hala, temizlikçi bayan ağır yapıyormuş ama güzel yapıyormuş sanırım öyle diyorlar. Herkes çok yorulmuş, iyi oldu yarına kaldığı ama inşallah yarın da yağmaz.

Canım bu ayakkabıları daha çok beğendik. Daha havalı ve ayakta daha güzel duruyor. Bir de Elle'nin gelin koleksiyonu o yüzden topuklu olmasına rağmen platformunu yüksek tuttukları için daha rahat olmuş. Hiç bir yeri acıtmıyor şükür ki. Bende zizigodan çok alışveriş yaptım bugüne kadar daha bir tane kötü bir ürün göndermediler. Gerçekten çok güzel çalışıyorlar. Çok memnunum o siteden. Diğerinin de faturasını bulamazsak kalacak benimle zaten öyle aman aman pahalı bir şey değildi.

Bu arada kızlar sizin çeyizler nasıl çıktı bilmem ama bana bildiğiniz nakliye şirketi lazım öyle böyle değilmiş çeyizlerim. Annemde şaşırdı. Koca koca koliler var evde hep. Torbalar var büyük büyük. Nasıl yerleşecek bunlar bilmiyorum. Yarın önce bir kere boş çalıştıracağız kısa programda bulaşık makinamı arkasından kısa programda yıkayacağız bardak çanaklarımı öyle yerleştireceğiz bakalım.

Ev yerleştirenler nasıl yaptılar bir fikir verseler iyi olacak aslında.

Son düzenleme:
lovely yarın çeyizlerin yerleşiyor demek ne güzel temizliğinde yapıldı sonunda bende yarın bir arkadaşımın çeyizine gidecem yerleştirecez yardım edecez bakalım nasıl geçecek 1 Eylül de onun düğünü de.

Kızlar ben geldim evim muhteşem oldu. Anlatılamaz allahım herkese bu duyguyu tattırsın. Şimdiden evimi çok benimsedim ve özledim. Temizliğim çok güzel yapılmış. Evim mis mis. Herşey bitsin haftaya cumartesi perdelerimde allahın izniyle takılsın fotoğraflayacağım.

Bugün mutfağı, banyoyu aksesuarlarına kadar yerleştirdik. Mutfağımda bir perdelerim yok bir de halım. Sadece bir tanecik şeyim kırılmış. Onun dışında hiç yok, sapasağlam gitmiş herşeyim. Kayınvalidem çeyizlerime bayıldı. Çok özenerek aldığım çıktı ortaya. Herşeyimi de kendi elcağızımla yerleştirdim.

Sizler neler yaptınız Nena'm, İnciçiçeği'm. Gelin anlatın gari. Girmişken şafağımızı da güncelleyim.

Bu arada üst katımda tutulmuş, oraya da yeni gelin geliyormuş. Altım yeni gelin, üstüm yeni gelin, ortalarında ben yeni gelin. Bir giriş katımız kaldı, oraya da dün yeni evlenecek bir çift bakmış ama küçük gelmiş sanırım vazgeçmişler. Giriş katı bizim dairelere göre daha küçük. Bu arada mahallemiz yine güzelleşmiş. Asfaltlamışlar o su patlamasındaki çirkin görüntü gitmiş. Yeni asfaltlanınca tertemiz olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…