347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nena canım evini çok beğendim geniş camlar benimde çok hoşuma gidiyo evin baya ferah görünüyo ayrıca pis gözükmüyor eşyalı hali daha da güzel olur Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin

nişanlım aradı şimdi perdeciler gelicekmiş bu gün aşırı meraklardayım bakalım nasıl olucak ev. yarını iple çekiyorum

Canım ben başkalarıyla değil de burda paylaşmayı daha çok seviyorum. Sizleri tanıyorum, seviyorum. Elbetteki herkese yardım etmekten memnun olurum, severim de yardımcı olayım ama ayrı başlık açmak istemiyorum. Bir de orayı idare edecek vaktim yok. Ofisteyim malum. Burası yetiyor, bir de çeyiz topiğim var işte ama ordada böyle muhabbet yok. Benim yegane topiğim ve arkadaşlarım sizlersiniz. Başkaları bana yabancı geliyor. Yazdıklarımdan aynı tadı alamıyorum.

Chelzy'im beğenmene sevindim canım. Çok teşekkür ederim. Darısı başınıza inş.

bitmiş halinide bekliyoruz :) evet bildiğim bi yer gider bakarım bende..nişanlık bakarkende gitmiştim çankayadaki yerine :)

Harme canım bitmiş halini de mutlaka göreceksiniz. Dediğim yer Mimar Kemalettin oluyor sanırım canım. İş bankasının sokağından girince hemen. Aytenler'in yan tarafı. Köşe bir yer. Aşağı kat abiye bölümü. Belki ordan çıkartırsın.

Son düzenleme:

evet canım biliyorum orayı teşekkür ederim bi de senden bişi daha istesem çok mu olurrr İzmirli birini bulunca yapıştım hemen alsancakta gittiğin büyük çeyizci tam olarak nerde adı ne hatırlıyomusun acaba ?

Canım adı Ka'lı bir şeydi sanki ama hatırlamıyorum. Halımı ordan aldık. Kartını aldı annem halıyı getirecekler haberleşirler diye ama numarası var bende sana versem adını öğrenip adres alabilirsin. Bianco Vita'dan dümdüz Alsancak tarafına doğru yürüyünce zaten cadde üzerinde. Telefonu 348 33 35.

Son düzenleme:
Kızlar suyumun ayın 6'sından beri bağlı olup evdeki vanadan kapalı olduğunu bu yüzden sularımın akmadığını biliyor muydunuz? Çok akılı olmak böyle bir şey...

yok artıkkk şakaa olmalııı

Sorma canım ya sabahtan beri İzsu'yla görüşüyoruz. Açma kapama servisiyle akraba çıkıcaz yakında. Adam diyor ki bana Lovely hanım sayacınızın bağlandığına göre suyunuzunda bağlı olması gerekiyor ben size sayaççıların telefonunu vereyim onlara sorun ne zaman bağlayacaklarını diyor. Peki deyip sayaççıları aradım adamlar adres sordu verdim, haftasonuna kadar haledelim Lovely hanım dediler. Peki dedim. Babayla da olup biteni paylaşıyorum sürekli kayınpederimle yani telefonlaşıyoruz bu arada. Dayanamamış İzsu'ya gitmiş ona da sizin suyunuz bağlanmış ama su basmasın diye apartmandaki vanadan kapalı olduğu gibi evin içindeki vanadan da kapalıdır, evin içindeki vanayıda açın hala suyunuz akmaz ise o zaman bizi ya arayın ya gelin size ekip yollayalım demişler. Akşam kontrol edeceğiz ama muhtemelen suyum bağlı benim. Çünkü biz bayramda kontrole gittiğimizde apartmandaki vanayı çevirdiğimde su sesi gelmişti pısss diye ama evdeki vana kapalı olunca tabi çeşmeyi kontrol ettiğimizde doğal olarak su gelmedi. Çünkü biz evdede bir vana olduğunu unutmuştuk, evdeki vananın varlığından haberdar değildik yani. Nasıl böyle bir aptallık yaptım anlamıyorum. Çünkü her evin küçük tuvaletinde ya da banyosunda vana olur ve bizim de oturduğumuz evde banyoda vana var ve ben onu hiç açıp kapamadıysam belki 10 kere açtım kapadım ama kendi evime gelince bir vana olduğunu unuttum tamamiyle benim saflığım.:101:

Lovely şok oldum kuşumm yaa ama hayırlısı şuan öğrenmekmiş demek ki diye de aklımdan geçmiyor değil :)

çok teşekkür ederim canım benim

giz, sedulu demek hep kpss düşünüyoruz canlarım burdan birbirimize yardımcı olabiliriz destek olabiliriz tabikide...
sedulu ben b düşünüyorum canım lisanstan girecem ama senin önlisanstan girme şansın varsa ve güzel kadrolar varsa bence önlisanstan girebilirsin fakülteni bitirince maaşın artıyor diye biliyorum yine de herşeyiyle tam araştır derim.

nenacığım evin çok güzel ferah görünüyor pissede eğer ben pisliğini görmedim resimlerin büyük halini göremedim malesef ama yinede çok güzel görünüyor güle güle otur mutlulukla inşallah.

lovely ayakkabının sıkmasına üzüldüm ama yeni aldığında gayet güzel hayırlı olsun inşallah bu da sıkmaz..su işine ise talihsizlik diyorum canım yani sinir olmuşsundur öğrenince ama belkide böylesi daha iyi oldu boşver canım sinir yapma

Hehe gel de olma canım benim ama yok yok olmuyorum aslında olan oldu artık geçen günlerin geri dönüşü yok e kaybımız da yok aslında o yüzden aptallığımıza gülüyorum bol bol.

Ayakkabı ayağımı sıkmadı aslında canım hani ayağımızın dış tarafında bileğimizin başlangıç yerinde bir kemik var ya işte ayakkabının tokası o kemiğe dayanıp acıtıyordu. Hatta ayağımı yara yaptı sadece üzerinde durmama rağmen.

Kızlar ben bu ayakkabıyı aldım gitti. Annem çeyizlerin gidince çıkar ortaya nasılsa diğerinin faturası al gitsin 365 gün iade garantisi var nasıl olsa bulur göndeririz dedi.

Elle 13YGS1501 Beyaz | Zizigo
canım bu da çok zarif çok hoş inşallah sıkma falan olmaz rahat edersin. mutlulukla giy

Kızlar suyumun ayın 6'sından beri bağlı olup evdeki vanadan kapalı olduğunu bu yüzden sularımın akmadığını biliyor muydunuz? Çok akılı olmak böyle bir şey...

aaa nasıl yani
işte bazen insanın aklına gelmiyor böyle şeyler. inşallah evde ki vanadan kapalıdır canım yaa

tabi kaybınız yok canım ne olacak suyum yok diye sinir olduğunla kalırsın yani canınız sağolsun.

anladım canım o da çok fena acıtır,bu ayakkabıda öyle bir sukıntı olmaz herhalde

tabi kaybınız yok canım ne olacak suyum yok diye sinir olduğunla kalırsın yani canınız sağolsun.

anladım canım o da çok fena acıtır,bu ayakkabıda öyle bir sukıntı olmaz herhalde

Yok kuzum bu acıtmaz herhalde çünkü arkadan bantlı sadece bilekten değil diğeri gibi bunun bir benzeri zaten şuan ayağımda var benim çok rahat bu da platform inşallah rahattır. Aslında insanın alırken herşeyi düşünmesi gerekiyorda insanın bazen görselliğe daha çok önem veriyoruz sanırım. Bir de önceki aldığım gelinliğimin altında krem kaldı. Gelinliğimin rengi beyaz olunca sanki sarı gibi sırıttı geldi ama krem olsaydı gelinliğim mükemmel uyardı muhtemelen. Anlamadığım aldığımda hiç acıtmamıştı acaba dün yorgundum iş çıkışı ayağım falan şişti de mi acıttı ama yinede kendimi riske atmadım tek 38 vardı aldım gitti çünkü bunu da çok beğenmiştim. Yarın gelir sanırım inşallah düzgün gelir.

İnciçiçeğim sağol bebişim. Oluyor işte bazen insanın eli kolu bağlanıyor ya bizim de öyle oldu herhalde.

olabilir muhtemelen ayağın şişmiştir canım önceden acıtmadığına göre,neyse böyle daha iyi olmuş rengide uymayacakmış baksana nasılsa gönderme imkanın varmış öbürünü bunu aldığın daha iyi oldu sırıtmasın gelinliğin altında beyaz olsun

selam canlarımmmm
bu dişçilerden nefret ediyorum ya gittim canımı acıttı yine bide bitmedi yarın tekrar çağırdı
nenacım evin çok güzelmiş canım güle güle otur
lovelycim inşallah yeni ayakkabıların da acıtmaz ayağını , o gün rahat etmek çok önemli

Tahmin ettiğimiz gibi sularımız bağlıymış canlarım ama o kadar çok vana ve teferruat var ki zaten beceremezmişiz o zamanda. Şimdi kıl olduk diye zorladık ve hallettik çok şükür.

Öncelikle banyomda gözle görülür 3 kırmızı vana var ama önüne bir parça koyup görünmesini kapatmışlar. Yan yana o 3 vanayı bulmak sanırım 10 dakikamızı aldı. Vanalardan sadece biri suyu açıyor ama açtığında sadece tuvaletin sifon bölümünün dolduğuna dair ses geliyor. Bu iyiye işaretti bizim için bir anlık mutlu olduk. Fakat musluklardan yine bir damla su akmıyordu. Meğersem her musluğun altına bir kilit sistemi koymuşlar kullanmayacağım musluğu kitleyebiliyormuşuz bu kilit sistemini de çözmemiz 20 dakikadan fazla zamanımızı aldı ama sonunda nişanlıcan önce banyodakini buldu ve ilk yaptığı o kadar sinir stres küfürden sonra elini yüzünü yıkayıp sakinleşti. Sonra mutfağa yöneldik sanıyoruz ki orası da akacak halbuki aynı sistem ondada varmış onu da kaldırdık ve suyumuza sonunda kavuştuk. Tabi hemen anneler arandı filan. Arkasından temizlikçim. Bana 1-2 saat içinde dönecekti ki aramadı daha. Cumartesi müsaitse temizletecektik ama dönmedi daha muhtemelen yarın konuşuruz yok müsait değilim derse başkasını ayarlayacağız hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…