- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
kızlar günaydın
nena evini paylaşmış geniş geniş ohh ohh mutfak banyo temiz gözüküyor canım maşallah size
lovelym bende netten alıcam senamikoyu senmi söylemiştin gelin ayakkbılarımı oradan yaptırmak istiyorum sence ne yapmalıyım pek topuklu giyemicem ama şirin olsun istiyorum
gelinlik konusunda aydınlattığın için ayrıyetten sağılasın ama bu ifkirleri bir başlıkta toplamasın bence sende öğretmeyi paylaşmayı çok seviyorsun canım çok teşekkürler
merci canım çengelköy çok uzak kalır aslında ümraniye zigana düğün salonunu düşünüyordum bir ara inan bilmiyorum tatmin edermi diye zaten ben nikah istiyorum etrafımdakiler düğün diyor ama kır düğünleri 200 300 kişilik 200 kişi kır düğünü olmaz bana çok kalabalık hem çevre hem aile keşke kır düğünü gibi hayalim hevesim olsa sanırım o tür şeylere görme açısından doydum ben klasik salon düğünü istiyorum royal bana diğer salonlara göre fakrlı geldiği için nispeten iyi geldi
bide o kadar çok para dökmelerine müsade edemem arkadaşım evlenirken nişanlısının ailesi hiçbirşeye yardım etmeyip 30000 düğün yaptılar fenerbahçede hayatta istemeyeceğim tek şey budur benim herşey kararında olmalı
oyyyy oyyy bu konuyu kesinleştircem yakın zamanda gidip bir düğün izlicem orada öyle büyük istek beklentilerim yok düğüne dair ben hep adada faytonla gezmeyi eski bir vapurlada adaya veda etmeyi düşlemiştim nişanımda faytonu yaptım şimdi sıra diğer hayallerde inşallah isteklerimiz gerçek olur
Nena hayırlısı olsun.Allah guzel gunlerde oturmayı nasip etsin.Özellikle salonunu çok begendim.Seviyorum boydan boya camı ben salonda özellikle.
Lovely çok sade çok şık bir gelinlik.Bitince eminin daha guzel olacaktır.Çok güzel olmuşsun.
bitmiş halinide bekliyoruz :) evet bildiğim bi yer gider bakarım bende..nişanlık bakarkende gitmiştim çankayadaki yerine :)
Harme canım bitmiş halini de mutlaka göreceksiniz. Dediğim yer Mimar Kemalettin oluyor sanırım canım. İş bankasının sokağından girince hemen. Aytenler'in yan tarafı. Köşe bir yer. Aşağı kat abiye bölümü. Belki ordan çıkartırsın.
evet canım biliyorum orayı teşekkür ederimbi de senden bişi daha istesem çok mu olurrr İzmirli birini bulunca yapıştım hemen alsancakta gittiğin büyük çeyizci tam olarak nerde adı ne hatırlıyomusun acCaaba ?
yok artıkkk şakaa olmalıııKızlar suyumun ayın 6'sından beri bağlı olup evdeki vanadan kapalı olduğunu bu yüzden sularımın akmadığını biliyor muydunuz? Çok akılı olmak böyle bir şey...
yok artıkkk şakaa olmalııı
Canım adı Ka'lı bir şeydi sanki ama hatırlamıyorum. Halımı ordan aldık. Kartını aldı annem halıyı getirecekler haberleşirler diye ama numarası var bende sana versem adını öğrenip adres alabilirsin. Bianco Vita'dan dümdüz Alsancak tarafına doğru yürüyünce zaten cadde üzerinde. Telefonu 348 33 35.
lovely ayakkabının sıkmasına üzüldüm ama yeni aldığında gayet güzel hayırlı olsun inşallah bu da sıkmaz..su işine ise talihsizlik diyorum canım yani sinir olmuşsundur öğrenince ama belkide böylesi daha iyi oldu boşver canım sinir yapma
canım bu da çok zarif çok hoş inşallah sıkma falan olmaz rahat edersin. mutlulukla giyKızlar ben bu ayakkabıyı aldım gitti. Annem çeyizlerin gidince çıkar ortaya nasılsa diğerinin faturası al gitsin 365 gün iade garantisi var nasıl olsa bulur göndeririz dedi.
Elle 13YGS1501 Beyaz | Zizigo
Kızlar suyumun ayın 6'sından beri bağlı olup evdeki vanadan kapalı olduğunu bu yüzden sularımın akmadığını biliyor muydunuz? Çok akılı olmak böyle bir şey...
Hehe gel de olma canım benim ama yok yok olmuyorum aslında olan oldu artık geçen günlerin geri dönüşü yok e kaybımız da yok aslında o yüzden aptallığımıza gülüyorum bol bol.
Ayakkabı ayağımı sıkmadı aslında canım hani ayağımızın dış tarafında bileğimizin başlangıç yerinde bir kemik var ya işte ayakkabının tokası o kemiğe dayanıp acıtıyordu. Hatta ayağımı yara yaptı sadece üzerinde durmama rağmen.
tabi kaybınız yok canım ne olacak suyum yok diye sinir olduğunla kalırsın yanicanınız sağolsun.
anladım canım o da çok fena acıtır,bu ayakkabıda öyle bir sukıntı olmaz herhalde
Yok kuzum bu acıtmaz herhalde çünkü arkadan bantlı sadece bilekten değil diğeri gibi bunun bir benzeri zaten şuan ayağımda var benim çok rahat bu da platform inşallah rahattır. Aslında insanın alırken herşeyi düşünmesi gerekiyorda insanın bazen görselliğe daha çok önem veriyoruz sanırım. Bir de önceki aldığım gelinliğimin altında krem kaldı. Gelinliğimin rengi beyaz olunca sanki sarı gibi sırıttı geldi ama krem olsaydı gelinliğim mükemmel uyardı muhtemelen. Anlamadığım aldığımda hiç acıtmamıştı acaba dün yorgundum iş çıkışı ayağım falan şişti de mi acıttı ama yinede kendimi riske atmadım tek 38 vardı aldım gitti çünkü bunu da çok beğenmiştim. Yarın gelir sanırım inşallah düzgün gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?