canıım ben adada oturuyorum 6:50 de vapurum var sonrada şişliye geliyorm mesaim 8:30 da başlıyor nasıl olayım aslında yorgunum
siz nasılsınız az kaldı mehtabımıza ohhhh
maşallah maşallah bizimde tezkereye az kaldı inş. bi plakara gelsek kurtulsak saysak şu lanet olası illeri adanayı görsek ve doğan güneş bize doğsa
senin bittiğinde biz son 40 ı sayıyor olcaz bizi bırakma aşkını bulupta aramıza gelirsin offf geçiyorr yaaa zorda olsa geçiyor ben alışığım 3 ay görmemeye koymuyordu ama 2 aydır dip dibeydikkk malesef gözümde yaşşş
yok canım bir buçuk senedir buralardayım sizi son tezkeri alırkenki heycanınızıda görmeye niyetim var inş. kısmet olursa ölmezsek yaşarsak ne olursa olsundepücem seni gündüzden geceleri giremiyorum nete gündüz deperim bende seni
şafak 141
mehtap son 2:):):)
o zaman senin gece depüğünde bende varım canım hep beraber şarkıalrla mezdekeyle depücez inşallah seni
şafak 141
mehtap son 2:):):)
bizim mehtabımız geçeli 2 ay oldu nerdeyse artık tesker zamanı
son 2 kismina bayildimmmmmmmm:)
o günleri iple çekiyorummm hemen hemen hemen gelsınnnnnnnn istiyorum cnm
Günaydınlaaarrr anca gelebildim gece laf lafı açmış.
kuzum kendi depük geceme o kadar çok gelmek isterdm ki geceleri giremiyorum nete ya babama inat alcam bi notebook daha eve benim notebooka el koydu kendi pcsisi gibi giriyor 5 dk alıyorum laf yapıyor sen okadar giriyosun diyorum akşam 6dan gece 1e kadar çok mu batıyor gözüne diyor şakayla karışık: ailecek deliyiz gündüzden depersiniz beni
ayyyy gece depüğe gelmen lazım ne yapıp edip alll babandan o günler gelcekmi acebaaaa hemen gelirmi eylül geçerse eğer herşey kolay olcak ki eylül daha gelmedi ama bitcek bu günlerde
herkes hoşgeldiiii:):):):)nasılsınız kızlar
herkes hoşgeldiiii:):):):)nasılsınız kızlar
canıım ben adada oturuyorum 6:50 de vapurum var sonrada şişliye geliyorm mesaim 8:30 da başlıyor nasıl olayım aslında yorgunum
siz nasılsınız az kaldı mehtabımıza ohhhh
iyiyiz canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?