347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canıım ben adada oturuyorum 6:50 de vapurum var sonrada şişliye geliyorm mesaim 8:30 da başlıyor nasıl olayım aslında yorgunum

siz nasılsınız az kaldı mehtabımıza ohhhh

maşallah maşallah bizimde tezkereye az kaldı inş. bi plakara gelsek kurtulsak saysak şu lanet olası illeri adanayı görsek ve doğan güneş bize doğsa

maşallah maşallah bizimde tezkereye az kaldı inş. bi plakara gelsek kurtulsak saysak şu lanet olası illeri adanayı görsek ve doğan güneş bize doğsa

senin bittiğinde biz son 40 ı sayıyor olcaz bizi bırakma aşkını bulupta aramıza gelirsin offf geçiyorr yaaa zorda olsa geçiyor ben alışığım 3 ay görmemeye koymuyordu ama 2 aydır dip dibeydikkk malesef gözümde yaşşş

yok canım bir buçuk senedir buralardayım sizi son tezkeri alırkenki heycanınızıda görmeye niyetim var inş. kısmet olursa ölmezsek yaşarsak ne olursa olsun depücem seni gündüzden geceleri giremiyorum nete gündüz deperim bende seni

o zaman senin gece depüğünde bende varım canım hep beraber şarkıalrla mezdekeyle depücez inşallah seni

o zaman senin gece depüğünde bende varım canım hep beraber şarkıalrla mezdekeyle depücez inşallah seni

kuzum kendi depük geceme o kadar çok gelmek isterdm ki geceleri giremiyorum nete ya babama inat alcam bi notebook daha eve benim notebooka el koydu kendi pcsisi gibi giriyor 5 dk alıyorum laf yapıyor sen okadar giriyosun diyorum akşam 6dan gece 1e kadar çok mu batıyor gözüne diyor şakayla karışık : ailecek deliyiz gündüzden depersiniz beni

ayyyy gece depüğe gelmen lazım ne yapıp edip alll babandan o günler gelcekmi acebaaaa hemen gelirmi eylül geçerse eğer herşey kolay olcak ki eylül daha gelmedi ama bitcek bu günlerde

ayyyy gece depüğe gelmen lazım ne yapıp edip alll babandan o günler gelcekmi acebaaaa hemen gelirmi eylül geçerse eğer herşey kolay olcak ki eylül daha gelmedi ama bitcek bu günlerde

aralık gelsin herşey gelir... GEÇER GEÇER GEÇER GEÇER BUNLARDA GEÇER

:87::87::87::87::87::87::87:​

herkes hoşgeldiiii:):):):)nasılsınız kızlar

Ben iyi değilim. İki gecedir hiç uyumuyorum, sabaha kadar dönüp duruyorum. Heyecan da yapmadım neyim var ki eğer otobüstede uyuyamazsam mahfolurum ben. Ölü gibi giderim artık yemin törenine.:18: Önerebileceğiniz bir uyku ilacı var mı bari otobüste alayım.

canıım ben adada oturuyorum 6:50 de vapurum var sonrada şişliye geliyorm mesaim 8:30 da başlıyor nasıl olayım aslında yorgunum

siz nasılsınız az kaldı mehtabımıza ohhhh

gizz sen hangi adadasın? ben de yazlar büyükadadayım ama haftaiçi şehirde kalıyorum anca cumadan gidebiliyorum adaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…