geçmi,ş olsun canım bu kadar cok stres yapmakndıne zarar verıosun bnden sana tavsıye bu günlerde gececek hersey cok güzel olacak sakın üzülme özlemler bitecek stres yapma rahat olmaya calıs sen ii ol ki askerinde ii olsun kendını bırakma güçlü ol askerının sana ihtiyacı var bunu unutma
İşte malesef yapım böyle.Her an herşeye kafamı takıyorum.Söz konusu erkek arkadaşım olunca çok hassas oluyorum.Bak şimdi çaldırdı ben geri döndüm ve cevap gelmedi.Şimdi de buna taktım kafamı.Bişey mi oldu diyeAllah Allah.Hiç böyle olmazdı.Çaldırırdı bende geri dönerdim.Şimdi açılmadı.
kızlar şimdi askerlerimiz urta birlğine gidcekler ya ayın 2 sinde biraz gecikseler sorun olurmu acaba ya bi fikriniz bilginiz var mı? şöyle bi saat falan gecikse mesela teslim olmaya?
Gunaydın bayanlarr.
Doktordan geldim şimdi..2hafta once falan yazmıştım.Cildimde çenemin alt tarafından pütür pütür nokta nokta kabarcıklar cıktı dıye.Gittim cildiyeye.Doktor baktı.Noldu 2 hafta önce.Büyük bir stres yaşadın mı dedi.İçimden ne sen sor ne ben söyleyeyim doktor bey dedim( Meğersem stresten olmuş ve hala boynuma sanki yayılıyor gibi.Krem,sabun bir de hap verdi.Bakalım inşallah işe yarar.Öğlen ararsa dersem stresten üzülecek sevgilim Güneşten olmuş falan diyeceğim.Off..
kızlarr merhaba...
ben genelde bu saatlerde ders çalışıyo olurdum ama bugün değişik bi gün oldu benim için..
bi devlet bankasının sınavını kazanmıştım mulakat sonuçları belli olucaktı, bugün belli oldu,
kazanmışımmm
çok değişik duygular içindeyim, sevinsemmi üzülsemmi bilemedim, sizlerle de paylaşmak istedimmm
başka sınavlara hazırlanıyodum ne hissedicem bilemedim
kızlarr merhaba...
ben genelde bu saatlerde ders çalışıyo olurdum ama bugün değişik bi gün oldu benim için..
bi devlet bankasının sınavını kazanmıştım mulakat sonuçları belli olucaktı, bugün belli oldu,
kazanmışımmm
çok değişik duygular içindeyim, sevinsemmi üzülsemmi bilemedim, sizlerle de paylaşmak istedimmm
kızlarr merhaba...
kazanmışımmm
kızlarr merhaba...
kazanmışımmm
Gunaydın bayanlarr.
Doktordan geldim şimdi..2hafta once falan yazmıştım.Cildimde çenemin alt tarafından pütür pütür nokta nokta kabarcıklar cıktı dıye.Gittim cildiyeye.Doktor baktı.Noldu 2 hafta önce.Büyük bir stres yaşadın mı dedi.İçimden ne sen sor ne ben söyleyeyim doktor bey dedim( Meğersem stresten olmuş ve hala boynuma sanki yayılıyor gibi.Krem,sabun bir de hap verdi.Bakalım inşallah işe yarar.Öğlen ararsa dersem stresten üzülecek sevgilim Güneşten olmuş falan diyeceğim.Off..
kızlarr merhaba...
kazanmışımmm
Kızlar forumda albüm nerden yapılıyor? Ben de yapmak istiyorum da. Baktım göremedim.
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
musss inşallah senin de banka olur girersin en yakın zamanda devlet bankası istiyorsan sınav açıyo arada takip et mutlaka..
giz ben temmuzda kpss ye girdim a grubundan puanlarım iyi geldi çok şükür,bakanlıkların uzmanlık sınavlarına hazırlanıyorum ekim kasım gibi sınav olucak, onları çok istiyorum o yüzden ders çalışıyodum hep, bankanın sınavına da girmiştim devlet diye ama bu kpss ile almıyo kendi sınav yapıyo sonra mulakat işte sonuç bekliyodum oldu şükürbanka istiyorsn ilan veriyolar takip et mutlaka sen de, ben gördüğümde mutlaka haber veririm sana
kızlarr merhaba...
kazanmışımmm
İşte malesef yapım böyle.Her an herşeye kafamı takıyorum.Söz konusu erkek arkadaşım olunca çok hassas oluyorum.Bak şimdi çaldırdı ben geri döndüm ve cevap gelmedi.Şimdi de buna taktım kafamı.Bişey mi oldu diyeAllah Allah.Hiç böyle olmazdı.Çaldırırdı bende geri dönerdim.Şimdi açılmadı.
kızlarr merhaba...
kazanmışımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?