347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İşte malesef yapım böyle.Her an herşeye kafamı takıyorum.Söz konusu erkek arkadaşım olunca çok hassas oluyorum.Bak şimdi çaldırdı ben geri döndüm ve cevap gelmedi.Şimdi de buna taktım kafamı.Bişey mi oldu diye Allah Allah.Hiç böyle olmazdı.Çaldırırdı bende geri dönerdim.Şimdi açılmadı.

Geçmiş olsun canım. Umarım geçer kısa zamanda. Ya hemen geri dönmediysen işi çıkmıştır bekleyememiştir. Şimdi aradı benimki yemek yedik, eğitime gitcez dedi. Acil gitmesi gerekmiştir mutlaka.Akşama konuşursunuz.

kızlar şimdi askerlerimiz urta birlğine gidcekler ya ayın 2 sinde biraz gecikseler sorun olurmu acaba ya bi fikriniz bilginiz var mı? şöyle bi saat falan gecikse mesela teslim olmaya?

canım 341. dönemde bi yazı okumuştum asker 1 saat geç kaldı diye 1 aylık çarşı izinlerini iptal etmiş komutanı aman sakın izin almadan bişey yapmayın

geçmiş olsun canım inşallah çabucak geçerler

kızlarr merhaba...
ben genelde bu saatlerde ders çalışıyo olurdum ama bugün değişik bi gün oldu benim için..
bi devlet bankasının sınavını kazanmıştım mulakat sonuçları belli olucaktı, bugün belli oldu,
kazanmışımmm

çok değişik duygular içindeyim, sevinsemmi üzülsemmi bilemedim, sizlerle de paylaşmak istedimmm

başka sınavlara hazırlanıyodum ne hissedicem bilemedim

Kızlar forumda albüm nerden yapılıyor? Ben de yapmak istiyorum da. Baktım göremedim.

Canım çok sevindim senin adına. Çok mutlu oldum. Tebrik ediyorum canım. Darısı başıma ben de banka çok istiyorum.

hayırlı olsun canımmm

hayırlı olsun canım diğer kurum sınavlarınaada gir yinede :))

canım çok tebrik ederim kpss ilemi kazandın yoksa onların kurum sınavlarınamı girdin benim çalıştığım kurumda devlet ama sınava girmedi kadroluyum herşeyim çok iyi allaha şükür ama bankada çalışmak istiyorum bende

hayırlı olsun canım

Cokkkk gecmis olsun...

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.

musss inşallah senin de banka olur girersin en yakın zamanda devlet bankası istiyorsan sınav açıyo arada takip et mutlaka..

giz ben temmuzda kpss ye girdim a grubundan puanlarım iyi geldi çok şükür,bakanlıkların uzmanlık sınavlarına hazırlanıyorum ekim kasım gibi sınav olucak, onları çok istiyorum o yüzden ders çalışıyodum hep, bankanın sınavına da girmiştim devlet diye ama bu kpss ile almıyo kendi sınav yapıyo sonra mulakat işte sonuç bekliyodum oldu şükür
banka istiyorsn ilan veriyolar takip et mutlaka sen de, ben gördüğümde mutlaka haber veririm sana

Tebrik ederimmmmmm:) görüşmeye git muhakkak garantile ,, diğer beklediğin yerler olmassa burası olsun..
Gerçi bir bankacı olarak bankadancalismani çok da istemem ama:))) kabussss.. Yine de Guzel yanları da var tabii

canım çok ama çok saol bilgilendirme yaparsın bende hep bankacı olmak isterdim ama sonra olmadı şartlarım iyi 3 ayda 1 çift maaş özel sağlık sigortam bireysel emekllliğim var ama bankada çalışmak istiyorum bende bu siteyi gördüm şimdi bir ara bakayım tavsiye edebilceğin bir kitap varmı canım sınavlara çalışmak için

BANKA İLANLARI

canımm çok tebrik ederimm hayırlısı olsun :)

böle düşünme kötü bişey olmaz muhtemelen bı iş çımıştır komutan falançağırmıştır yoksa nıye acmasın iyi düşünelim ii olalım tamam mı :)

canım tebrik ederim hayırlı olsun

kızlarrrr çatlamak üzereyim az kaldı ellerim falan titriyo
bugün bizim ustalık yeri belli olucaktı hala aramadı yaa(
yarım saat önce bi arkadaşı aradı belli oldumu yerler beni bursadan bi numara aramış ama görmedim die nie beni aramadı ki offfffffffffffffffffffffffffffffff

az önce aradı daha belli olmamış yürüyüş yaptık tören için birazdan kura çekmeye gidicez dedi
Allahım sen hakkımızda hayırlısını ver, inşallah bana yakın bi yer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…