347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım ilaç yerıne sana papatya çayı içmenı adaçayı içmeni önerebilirim bitkiler bu durumlarda daha çok işe yarıyor :)

kızlar şimdi askerlerimiz urta birlğine gidcekler ya ayın 2 sinde biraz gecikseler sorun olurmu acaba ya bi fikriniz bilginiz var mı? şöyle bi saat falan gecikse mesela teslim olmaya?

kızlar şimdi askerlerimiz urta birlğine gidcekler ya ayın 2 sinde biraz gecikseler sorun olurmu acaba ya bi fikriniz bilginiz var mı? şöyle bi saat falan gecikse mesela teslim olmaya?

1 saat bile güzel, kar kardır diyosun yani :):)):
ya bilmiyorum ama saat 5 e kadar teslim olmaları gerekiyor ya, ben yine de şansa bırakmayıp zamanında içeri girsinler taraftarıyım. takarlar makarlar gıcıklık yaparlar... izin isteyebilir ama verirler belki?
askerlikle ilgili hiç bi konuda hiç bi fikrimin olmamasına çok sinir oluyorum :/

canım kar olayı değil aslında burdan saat dokuzda otobüs var en erken yol 7 saatmiş sivereğe saat 4 te anca varır oraya yetişemzse diye tedirgin oluyorum yoksa bende erken girsin istiyorum birliğine.

ya aslında ilaç ne biliyim.... çok iyi değil belki ama, uzak da yani mesafen.. kullanman iyi olabilir,, rahat edersin yani, rahat rahat uyursun.. bi ilaç vardı benim arkadaşım izmir den eskişehir e gelirken midesi çok bulandığı için alıyodu sürekli, bi de o uyutuyordu onu ama,, adını bilemedim şimdi, dur bi öğrenmeye çalışıym ben

canım kar olayı değil aslında burdan saat dokuzda otobüs var en erken yol 7 saatmiş sivereğe saat 4 te anca varır oraya yetişemzse diye tedirgin oluyorum yoksa bende erken girsin istiyorum birliğine.

yaa ben yanlış anlamışım pardonn, ben de sandım ki yemin törenine gidiceksiniz, onu 2 eylül de bırakırken birliğine 5 de bırakmak istemiyosun...
bence bildirsin şimdiki yerine,, onlar bi çözüm bulur, gerekirse gideceği yere bilgi verir erkenden böyle böyle diye,,

ya dediğin gibi gıcıklık falan yaparlar diyede tedirgin oluyorum yani askeriye bu bide yer doğu olunca

ya dediğin gibi gıcıklık falan yaparlar diyede tedirgin oluyorum yani askeriye bu bide yer doğu olunca

hbr versin bisicik olmasss
sadce simdi bulundugu yerde birine soylesi o diger kisimla irtibata gecer hallolur..
uzulme senn.. mutlaka birinin basina gelmistir bu tarz bi durum cozumu vardir kesin

Gunaydın bayanlarr.
Doktordan geldim şimdi..2hafta once falan yazmıştım.Cildimde çenemin alt tarafından pütür pütür nokta nokta kabarcıklar cıktı dıye.Gittim cildiyeye.Doktor baktı.Noldu 2 hafta önce.Büyük bir stres yaşadın mı dedi.İçimden ne sen sor ne ben söyleyeyim doktor bey dedim( Meğersem stresten olmuş ve hala boynuma sanki yayılıyor gibi.Krem,sabun bir de hap verdi.Bakalım inşallah işe yarar.Öğlen ararsa dersem stresten üzülecek sevgilim Güneşten olmuş falan diyeceğim.Off..

geçmiş olsun canımm(

geçmiş olsun canımm(

Çok sağol canım ya.

melekcadı

Sagolasın canım.İnşallah geçer.Kafamdan yazmaya başladım bile ya hiç geçmezse diye..Bir an önce geçsin ya.Moralim bozuluyor görünce..

Geçmiş olsun canım benim. İnş. geçer bir an önce. Benimde yanağımın kulağa yakın kısımlarında sivilceler çıktı ki çok pürüzsüz bir cildim var ufacık bir leke iz yok. Bir kaç tane attı çok sinir bozucu. Stresten bence hepsi.

chelzy canım çok ama çok geçmiş olsun geçer inşalllah hemen geldiği gibi geçsin canım

Canlarım çok teşekkür ederim.Bekledim geçer diye 2 haftadır ama sanki daha da arttı.Ben kafama taktıkça daha da artacak sanki.İnşallah düzelir ilaçlarla..Çok sagolun..

geçmi,ş olsun canım bu kadar cok stres yapmakndıne zarar verıosun bnden sana tavsıye bu günlerde gececek hersey cok güzel olacak sakın üzülme özlemler bitecek stres yapma rahat olmaya calıs sen ii ol ki askerinde ii olsun kendını bırakma güçlü ol askerının sana ihtiyacı var bunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…