- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
ya seni o kadar iyi anladım ki şu an,, benim van ı görünce ilk gecem uykusuz geçmişti...
benim kocacımın yanına gidecek yanii,, gerçi aynı yerde olmazlar belki ama , o da il merkezde olcak jandarmaa
şimdiden hayırlı uğurlu olsun,,
Allah kavuştursun hepimizi sağ salim
teşekkür ederim canım
inşallah sağ sağlim gidip gelirler
12 ay nasıl dayanıcam ya off
Van hakkında hep iyi seyler duydum ben ins da öyle olur..
Çok bunaldın mı atlar uçağa gider kalırsın haftasonu..1 uçaklık mesafe.. Uzme sakın kendini
inciciceği canım en hayırlısı dedik orası oldu merak etme sen canım rahat olcak emin ol van iyidir bizim tanıdıklardan biri van cezaevi biride merkezde askerlik yapmıştı emin ol rahatlardı van öyle kötü biryer değil kuzenlerim öğretmen o şehirde hattaha evlenip kaldılar o yüzden sen bu gündemdeki olaylara bakma vanda kötü bişi binde bir oluyor o yüzden sıkma ve üzme kendini çok güzel görüşceksin
ankara mebsli kızlar sevgililerinize ulaşabildinizmi bugün 3 kez aradı ama son aradğnda 5:30 da yemeğe gidiyordu malesef bende şirketten çıkıp metroya biniyordum 5 dakka duyabldim sesini netice itibariyle ulaşamayan olduysa herşey yolunda sıradan bir gün geçmiş
inciciceği canım en hayırlısı dedik orası oldu merak etme sen canım rahat olcak emin ol van iyidir bizim tanıdıklardan biri van cezaevi biride merkezde askerlik yapmıştı emin ol rahatlardı van öyle kötü biryer değil kuzenlerim öğretmen o şehirde hattaha evlenip kaldılar o yüzden sen bu gündemdeki olaylara bakma vanda kötü bişi binde bir oluyor o yüzden sıkma ve üzme kendini çok güzel görüşceksin
ankara mebsli kızlar sevgililerinize ulaşabildinizmi bugün 3 kez aradı ama son aradğnda 5:30 da yemeğe gidiyordu malesef bende şirketten çıkıp metroya biniyordum 5 dakka duyabldim sesini netice itibariyle ulaşamayan olduysa herşey yolunda sıradan bir gün geçmiş
teşekkür ederim canım
nişanlım aradğında sesi o kadar neşeli geliyodu ki yakın bi yer oldu sandım van deyince şakamı yapıyosun dedim 6 arkadaşıda orayı çekmiş. inşallah rahat rahat bitirip gelir
herkes üzülme korkulcak biyer değil çok gğzel diyor ama çok uzak. izmir nere van nereee
bugün kendimi çok kötü istiyorum sürekli ağladım şirkette bileçok özledim onu 2 gün sonra görüceğimi düşünmek bile sakinleştiremiyo beni ben 5 ay onsuz kalmak istemiyorum daha 17 gün oldu
Sizinde keyfinizi kaçırdığım için özür dilerim
kızlar malesef mutsuz geldim nişanlım kurada van ı çekmiş ya
sesi mutlu geliyodu ben üzülmeyeyim die. dayanamayıp ağladım üzme bak beni dedi kıyamam yaa üfffffffffffffff
kızlar malesef mutsuz geldim nişanlım kurada van ı çekmiş ya
sesi mutlu geliyodu ben üzülmeyeyim die. dayanamayıp ağladım üzme bak beni dedi kıyamam yaa üfffffffffffffff
benimde hiç keyfim yok bugün canım ya sıkıntıdan dudağımda uçuk çıktı çenemde iki tane sivilce çıktı. halbuki ergenlikte bile sivilcem olmamıştı benim. yarın kayınvalideme gidicem onunla oturmak iyi geliyo, odasına giricem tişortlarını koklıcam. çok özledim onu çokk
aksam üzeri sahile indim yürüyüş yaptım rüzgarlı havada iyi geldi deniz sularıyla ıslandım düşündüm birazz müzik dinledim biraz kendime geldim gibi.sizler neler yaptınız kızlar*
ohh iyi yapmışsın canm benim bugün geçtii kendimi çok kötü hissediyorum içimde kocaman bi boşluk ve sıkıntı var.
bugün sıkıtımız ortakmış demek canımiyi yapıyosun ya bende tanıyo olsaydım bende giderdim odasına yastığını koklardım ama tanımıyorum ailesini. İnşallah cuma günü tanışıcam.
Kizcelerim canlarım... İciniz sıkılınca mutlu seyler düşünmeye çalışın üzülmemeye çalışın ,,derriiiin derin nefes alın sukurrrler olsun seviyorum seviliyorum deyin...
Tam bunları yazdım 80ler dizisinde dugun ilk dans şarkımız bizim şarkımız çalmaya başladı ,, dedim ne yapıyorsun sen,, kimi nasıl ne hislerde avutmaya çalışıp tavsiye veriyorsun( çok özledim cok cok cok
Bkniz: Özdemir Erdoğan -pervane((
Oooofffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?