347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

teşekkür ederim canım
inşallah sağ sağlim gidip gelirler
12 ay nasıl dayanıcam ya off

Van hakkında hep iyi seyler duydum ben ins da öyle olur..
Çok bunaldın mı atlar uçağa gider kalırsın haftasonu..1 uçaklık mesafe.. Uzme sakın kendini

bende şimdi forumlara bakıyodum kötü bişey yazmamışlar hiç
nişanlımda öyle dedi batıdan daha rahat olucam üzülme sakın dedi ama ne bileyim dıuyduğum gibi ağlamaya başladım zaten
hayırlısı böyleymiş kısmetimizde burası varmış

inciciceği canım en hayırlısı dedik orası oldu merak etme sen canım rahat olcak emin ol van iyidir bizim tanıdıklardan biri van cezaevi biride merkezde askerlik yapmıştı emin ol rahatlardı van öyle kötü biryer değil kuzenlerim öğretmen o şehirde hattaha evlenip kaldılar o yüzden sen bu gündemdeki olaylara bakma vanda kötü bişi binde bir oluyor o yüzden sıkma ve üzme kendini çok güzel görüşceksin

ankara mebsli kızlar sevgililerinize ulaşabildinizmi bugün 3 kez aradı ama son aradğnda 5:30 da yemeğe gidiyordu malesef bende şirketten çıkıp metroya biniyordum 5 dakka duyabldim sesini netice itibariyle ulaşamayan olduysa herşey yolunda sıradan bir gün geçmiş

teşekkür ederim canım
nişanlım aradğında sesi o kadar neşeli geliyodu ki yakın bi yer oldu sandım van deyince şakamı yapıyosun dedim 6 arkadaşıda orayı çekmiş. inşallah rahat rahat bitirip gelir
herkes üzülme korkulcak biyer değil çok gğzel diyor ama çok uzak. izmir nere van nereee

canım bende 2 kere konustum bı sıkıntıları yok benımkı hep burda kalsam keşke bile diyor, aynen dediğin gibi sıradan bi günmüş benimki gene revir bekledi bu gün bide tören provaları falan varmış,pek bişe yapmıyoruz aşkım diyodu. ha bide beni bugün aradığında gazinoya yakınmış gazino dediği yerde tv izledikleri yer falan yani son ses müzik sesi geliyodu aşkımın sesini zor duydum valla. ferhat göçer ayrılsak ölürüz biz şarkısı çalıyodu benimkide bu şarkı sana gelsin aşkım diyo fırsattan istifade romantik takıldık iki dakikada olsa:) he he.

bugün kendimi çok kötü istiyorum sürekli ağladım şirkette bile çok özledim onu 2 gün sonra görüceğimi düşünmek bile sakinleştiremiyo beni ben 5 ay onsuz kalmak istemiyorum daha 17 gün oldu
Sizinde keyfinizi kaçırdığım için özür dilerim

herşeyin hayırlısı canım inşallah çok rahat yapar askerliğini sende üzme kendini
arada bir o gelir uçakla arada bir sen gidersin

incicicegi canım hayırlısı olsun van kötüğ biyer değil merkezdeymiş üstelik. Rahatta olucak telefonu olucak yedek subay isterse evede çıkar ohh misss. hemencecik geçer o 1 yıl :)

benimde hiç keyfim yok bugün canım ya sıkıntıdan dudağımda uçuk çıktı çenemde iki tane sivilce çıktı. halbuki ergenlikte bile sivilcem olmamıştı benim. yarın kayınvalideme gidicem onunla oturmak iyi geliyo, odasına giricem tişortlarını koklıcam. çok özledim onu çokk

kızlar malesef mutsuz geldim nişanlım kurada van ı çekmiş ya
sesi mutlu geliyodu ben üzülmeyeyim die. dayanamayıp ağladım üzme bak beni dedi kıyamam yaa üfffffffffffffff

bende seni merak etmiştim. hayırlısı olsun canım. inşallah sağ salim gidip gelirler. sen sıkma canını van iyidir. rahat eder inşallah...

kızlar malesef mutsuz geldim nişanlım kurada van ı çekmiş ya
sesi mutlu geliyodu ben üzülmeyeyim die. dayanamayıp ağladım üzme bak beni dedi kıyamam yaa üfffffffffffffff

üzülme canım bende van hakkında iyi şeyler duydum hep gidip gelenlerden sen dua et nerde olsalar aynı uzak bize zaten.. ağlama bak şimdi o da uzağa gitcek diye morali bozulmuş olabiilir sen destek olmalısın. sayılı gün bak 16.günü bitirdik içini ferah tut.

aksam üzeri sahile indim yürüyüş yaptım rüzgarlı havada iyi geldi deniz sularıyla ıslandım düşündüm birazz müzik dinledim biraz kendime geldim gibi.sizler neler yaptınız kızlar*

bugün sıkıtımız ortakmış demek canım iyi yapıyosun ya bende tanıyo olsaydım bende giderdim odasına yastığını koklardım ama tanımıyorum ailesini. İnşallah cuma günü tanışıcam.

aksam üzeri sahile indim yürüyüş yaptım rüzgarlı havada iyi geldi deniz sularıyla ıslandım düşündüm birazz müzik dinledim biraz kendime geldim gibi.sizler neler yaptınız kızlar*

ohh iyi yapmışsın canm benim bugün geçtii kendimi çok kötü hissediyorum içimde kocaman bi boşluk ve sıkıntı var.

ohh iyi yapmışsın canm benim bugün geçtii kendimi çok kötü hissediyorum içimde kocaman bi boşluk ve sıkıntı var.

Kizcelerim canlarım... İciniz sıkılınca mutlu seyler düşünmeye çalışın üzülmemeye çalışın ,,derriiiin derin nefes alın sukurrrler olsun seviyorum seviliyorum deyin...
Tam bunları yazdım 80ler dizisinde dugun ilk dans şarkımız bizim şarkımız çalmaya başladı ,, dedim ne yapıyorsun sen,, kimi nasıl ne hislerde avutmaya çalışıp tavsiye veriyorsun( çok özledim cok cok cok

Bkniz: Özdemir Erdoğan -pervane ((

Oooofffffff

Son düzenleme:

İnşallah iyi anlaşırsınız canım son 4 ay birbirinize destek olursunuz daha çabuk geçer zaman

bende onu izliyodum hüzünlendim birden ya geçsin artık şu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…