347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

albümlere girip albüm ekle diyorsun ordan gizlilik ayarları falan var ordan ayarlayıp ekliyorsunn

ben de koyamadım resim :S ipad den koymaya çalıştığım için olmuyor sandım , belki evdeki laptop dan koyarım diye düşünmüştüm,

kastamonu dün topluca bayaa ağır bi eğitim yaptı snrm, benim eşim aradığında bayılıcam şimdi sanırım, gidip uyucam bi an önce dün aramadım diye bgn arym dedim merak etme die demişti, bgn arar inş... benim bgn için umudum yok,,beyefendi gittiğinden beri gün aşırı arama adeti geliştirdi :) amann ii olsun da isterse haftada 1 arasın..

yok bebiş yok biizm :) bebeğim dediğim asker işte :) sevgiliyiz biz henüz 2buçuk yıldır evlenmeyi beceremedik :)

az önce telefonla konuştuk dün gece çok ağladığımdan sesim kısılmıştı grıp oldum sandıda yırttım :)
kastamonulular dikkat saat 7 gibi gece eğitimine gidiceklermiş 11de döneceklermiş haberniz olsun.

bir günüde hayırlısıyla bitirdik allahıma şükürler olsun askerımden hala haber alamadım umarım aksam arar manısa kırkağaçta askeri olanlar var mı aramızda kızlar

evet , bizim son 2 .. sizin de gelicek inş çarçabukkk o günler,, çok heyecanlı ..
gece eğitime üzüldüm, ama güneşin altında olmasından biraz daha iyidir belki çok sıcakmış çnkü..
bgn de yağmurluydu naptılar acaba. merak ediyorumm,, haber arayan bilgi versin heyecanla bekliyormm

yok bebiş yok biizm :) bebeğim dediğim asker işte :) sevgiliyiz biz henüz 2buçuk yıldır evlenmeyi beceremedik :)

o saatte okursam anca o kadar anlarım, şükür i bişiler anlayabilmişimmm :)
biz de sevgiliyiz, evlenmeye daha var tabii, acelesi yok benceee :)
ama gece nasıl eğitim olur anlamadımm

o saatte okursam anca o kadar anlarım, şükür i bişiler anlayabilmişimmm :)
biz de sevgiliyiz, evlenmeye daha var tabii, acelesi yok benceee :)
ama gece nasıl eğitim olur anlamadımm

Bizimkinin de bu gece eğitimi varmış. Şimdi aradı söyledi.

Kastamonudan habetleri vereyim kizlar size
Hava yagisli degilmis yagmur yok ama hafifce serinmis,esiyormus.
Birde baya baya ust rutbeli biri gelmis soyledide aklimda kalmadi.izimkilerle beraber ogle yemegu yemis hatta.herkes temkinlik dedi.
Yorulmuslar .torene hazirlik yapmislar.oglen konustugum kadar bu kadar kizlar.
Bu gece mi cikicaklarmis? Hic bahsetmedi bana.belki. Bu gece deildir belkide unutmustursoylemeyi bakalim.aramazsa aksama gittiler demektir.

Aman serinlemişse çok sevindim dün çok üzüldüm burnum kanadı sıcaktan deyince
Hadi bakalım ,,aksam haberlerini de bekliyoruz :)

sizinkilerde yemeklerden sikayetçimi yaa her konusmamzda yemekleri sikayet ediyor benim yemeklerimi ózledigndndir die düşünüyordum başlarda ama bugün yemekleri anlatirken midem bulanyor kurtlu seyleri yiyorum diyo çok üzülüyorum.

kurt muuuuu iytyyyy(
yemekler cok kotu diyor hep ama kurttan bahsetmemistiii (

Evet kizlar gece egitimi varmis.
Uzun kollu gomlek vermisler.1.90 lik adamada 1.65 lik adamada buyuk geldi.cok komik diyo:)
Egitim alanina gidiceklermis.yemek yemisler.bu gece kamptalar yani:)

kızlar malesef mutsuz geldim nişanlım kurada van ı çekmiş ya
sesi mutlu geliyodu ben üzülmeyeyim die. dayanamayıp ağladım üzme bak beni dedi kıyamam yaa üfffffffffffffff

kızlar malesef mutsuz geldim nişanlım kurada van ı çekmiş ya
sesi mutlu geliyodu ben üzülmeyeyim die. dayanamayıp ağladım üzme bak beni dedi kıyamam yaa üfffffffffffffff

Canim olsun ama en azindan merkezde olucak oyle dusun.hem yedek subay degil mi? Yaninda telefonu olucak,isterse kendi evinde bile oturucak.oyle dusun canim.nerelere gidiyolar...bize bak bingole gidiyor.hem jandarma.gerektigi yerde koye,ilceye onlar bakicak.sen sanslisin canim yine .oyle dusun.

van merkez dedi ama ne bileyim ya çok uzak
evet yedek subay canım

van merkez dedi ama ne bileyim ya çok uzak
evet yedek subay canım

ya seni o kadar iyi anladım ki şu an,, benim van ı görünce ilk gecem uykusuz geçmişti...
benim kocacımın yanına gidecek yanii,, gerçi aynı yerde olmazlar belki ama , o da il merkezde olcak jandarmaa

şimdiden hayırlı uğurlu olsun,,
Allah kavuştursun hepimizi sağ salim

Evet kizlar gece egitimi varmis.
Uzun kollu gomlek vermisler.1.90 lik adamada 1.65 lik adamada buyuk geldi.cok komik diyo:)
Egitim alanina gidiceklermis.yemek yemisler.bu gece kamptalar yani:)

hhaha :))) benimkide aynı şeyi söyledi çok komık görunuyorum dıyo hersey kocaman kocaman buyuk gelıyomus gitsinler azıcık eğitilsinler sıpalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…