347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kuaförümü henüz seçemedim bileee bi türlü karar veremiyorum nerde yaptıracağıma, gerçi çok doğal ve basit bir saç istiyorum ama ya güzel yapamazlarsa diye de çok korkuyorum. makyaj için de abartı olmasın doğal olsun istiyorum, boya küpüne batırılmış gibi olmak istemem hiç o yüzden de bi türlü kafama göre bi kuaför bulamadım
Merci çook çok güzel olmuşsun Tam isabet bir model.Çok zayıf görünüyosun.Çok güzel olmuşsun canım

çok teşekkürler chelzymmm darısı başına canım benimmm

Gunaydinlarrrrr

Bu aksam anneme gidiciiizzzz cok olmustu gitmeyeli :))) gitmisken kuaforede gidicem insana doneyim elim yuzum acilsin

Günaydınlar güzellikler. Ankara'dan arkadaşıma aldırıp kargo yaptırdığım halılarım dün elime ulaştı ama maalesef koridoruma 75*150 ölçüsü kısa geldi. Bende birini yatak odama koydum diğerini kaldırdım. Kısmet böyleymiş.

Aa cok uzuldum canim. Akaam aklima geldi benimde halilar geldimi noldu diye. Yatak odasina da guzel olmstr. Baya cok mu kisa geldi. Belki yazin falan serilebilir sicak oluyo ya. Mutfak halin nasil oldu. Kisa grlicek yanlis olcmusum galiba gibi bisey soylemistin yanls hatrlamiyorsam

Ben geldim ben geldimmmm bana kizmayin valla bu siylte kafayi yemis ne eski kulanici adimi kullanambilyrm nede sfremi baksaniza en eski kulqnci adimla acti offf sinir oldum bide ise basladm cok yogun oluyrm hepinzi ozledikos neler oluyr mercinn dugune bsy kalmadi ,ohhh eglence varrr stanki dogurdumu ardayi napti gizos ne alemlerde ve her zamnki gbi lovelyli yine halimi alms bsyler alio habire masallah allah daha cok versn :)))dierleri nasllar alde chelzy incicicegm iyimsnz atladgm yok insallahhh... kizlar basima ne geldi asla tahmin edemzsnz varya soylesem hepinzzz once bi aaaaaa dersnz:))

Nenaaa hoşgeldin bebişim nerelerdesin yahu?

Hamilemisin yoksam??? Hadi inşallah öyledir. Yaz hemen.

Ben evlenirken almadığım halıları şimdi alıyorum minnoş. Bu arada senin koridordaki halılara bayılmıştım ama internetten bakınca hiç öyle gözükmüyor şu koridorun resimleri bana bir daha at sonra.

Bu arada o şifreyi telefonuna kaydet. Kullanıcı adım şifrem diye bir daha gelemezsen döverim seni.

Yok daha birakmam burayi valla hasretlik cektin hepinzi cok ozledm canlarmmm... he senn eksik halinmi vardi kuzum bnm halilar cok guzel duruo ya cekerm fotolari aybasi yikaticmda ole cekim bari mis gbi dursun fotoda :))valla esimin doktoru soyle mumkun degil boyle olmaz tipben olmaz cocgnuz dedi dedi bzde korunmayi biraktik bide ne olsun alin size bebia 1.5aylik hamileym hepinizi teyzos yaptm yavularrr:)))

anammmm gerçekten miiii :))))) çok sevindim kiiiii

Neeeeee çok mutlu oldum çok mutlu oldum Nena. İnan kendim hamileymişim gibi sevindim canım benim. Tahmin etmiştim. Sağsalim alın kucağınıza inş. kuzum. Bundan daha güzel haber olamaz.

Halılarım eksik değildide geçiştirmiştim ben idare etmelik almıştım şimdi ciciş ciciş halılar bakıyorum. Zaten sırf koridorum kaldı. Bir kaç model beğendim kaşmirde az renklensin koridorum.

Yaaa bizde cok mutluyuz ogrendgmzde ilk bir hafta sevinemedk cok yadirgadik okadr emindikki normal yolla cocugumzn olmcgna ogrendgmzde esimde bnde noluyoruz ne alaka falan olduk smdi bir haftadr masallah cok alistk hc beklemynce insan tuhaf oluo ama smdi gayet keyfmz yernde heecanla cinsiyetni beklyrz.... he biliyrm eksik haln yoktu :)) bnde diyrm hic htrlamyrm bu kizin evnin neresnde hali yoktu die:))renkli bsy al bncede cok acik olmasin loridor dedgn cok qyak alti biyer valla les gbi olurlar

Ay bu cok tatli lovelylisss acaba markasi ne ki :))) rengi super bnm yatak odama da gder aslnda:))

Markasını bilmiyorum googleda aratırken çıktı karşıma. Tam country tarzı. Gizoş bunu nasıl kaçırmış.

Ben kaşmir de şu modelleri beğendim koridora. Taşlarım bembeyaz renklenir biraz diye düşündüm.

Yaaa bizde cok mutluyuz ogrendgmzde ilk bir hafta sevinemedk cok yadirgadik okadr emindikki normal yolla cocugumzn olmcgna ogrendgmzde esimde bnde noluyoruz ne alaka falan olduk smdi bir haftadr masallah cok alistk hc beklemynce insan tuhaf oluo ama smdi gayet keyfmz yernde heecanla cinsiyetni beklyrz.... he biliyrm eksik haln yoktu :)) bnde diyrm hic htrlamyrm bu kizin evnin neresnde hali yoktu die:))renkli bsy al bncede cok acik olmasin loridor dedgn cok qyak alti biyer valla les gbi olurlar

Bunlarda fena değilde bn ilkini begendm dedgn gbi tam country cok hos

Ay bu cok tatli lovelylisss acaba markasi ne ki :))) rengi super bnm yatak odama da gder aslnda:))

Kuzum evde yokuz ki çoğunlukla akşamları bile 23:00 falan oluyor gidiyoruz hergün bir yerdeyiz. Benim ev toz ve saç olması dışında pek kirlenmiyor. O saç ve tozlarda adamı canından bezdiriyor gerçekten.

Ya insan sevinmez mi ben çok planlı bir hamilelik istiyorum. Allah nasip ederse... Temmuz gibi doktora gideceğim. Şimdiden doktor bile araştırıyorum. Hatta buldum gibi. Dünde görüştüm. Doğum kontrol hapını bırakmadan gelmelisiniz dedi. Temmuz gibi gidicem. 3 ay kullanıcam ondan sonra doktorun uygun bulduğu ay başlıcaz bizde kısmetse çalışmalara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…