kuaförümü henüz seçemedim bileeeBen hatırlamıyorum hangi mağazada baktığıma ama burda mobilyacıların olduğu Kısıkköy ya da Gaziemir'deydi. Aynısına bakmıştım çünkü beyaz istediğim için ama sonra içime daha çok sinen kahve aldım o ayrı. O gün de çok güzel olacaksın inş. Kuaföründe saç makyaj provanı yaptır mutlaka.
Merci çook çok güzel olmuşsunTam isabet bir model.Çok zayıf görünüyosun.Çok güzel olmuşsun canım
Günaydınlar güzellikler. Ankara'dan arkadaşıma aldırıp kargo yaptırdığım halılarım dün elime ulaştı ama maalesef koridoruma 75*150 ölçüsü kısa geldi. Bende birini yatak odama koydum diğerini kaldırdım. Kısmet böyleymiş.
Nenaaa hoşgeldin bebişim nerelerdesin yahu?
Hamilemisin yoksam??? Hadi inşallah öyledir. Yaz hemen.
Ben evlenirken almadığım halıları şimdi alıyorum minnoş. Bu arada senin koridordaki halılara bayılmıştım ama internetten bakınca hiç öyle gözükmüyor şu koridorun resimleri bana bir daha at sonra.
Bu arada o şifreyi telefonuna kaydet. Kullanıcı adım şifrem diye bir daha gelemezsen döverim seni.
Bu halıyı çok beğendim ne marka bu acep?
yok daha birakmam burayi valla hasretlik cektin hepinzi cok ozledm canlarmmm... He senn eksik halinmi vardi kuzum bnm halilar cok guzel duruo ya cekerm fotolari aybasi yikaticmda ole cekim bari mis gbi dursun fotoda :))valla esimin doktoru soyle mumkun degil boyle olmaz tipben olmaz cocgnuz dedi dedi bzde korunmayi biraktik bide ne olsun alin size bebia 1.5aylik hamileym hepinizi teyzos yaptm yavularrr:)))
anammmm gerçekten miiii :))))) çok sevindim kiiiii
Yok daha birakmam burayi valla hasretlik cektin hepinzi cok ozledm canlarmmm... he senn eksik halinmi vardi kuzum bnm halilar cok guzel duruo ya cekerm fotolari aybasi yikaticmda ole cekim bari mis gbi dursun fotoda :))valla esimin doktoru soyle mumkun degil boyle olmaz tipben olmaz cocgnuz dedi dedi bzde korunmayi biraktik bide ne olsun alin size bebia 1.5aylik hamileym hepinizi teyzos yaptm yavularrr:)))
Neeeeee çok mutlu oldum çok mutlu oldum Nena. İnan kendim hamileymişim gibi sevindim canım benim. Tahmin etmiştim. Sağsalim alın kucağınıza inş. kuzum. Bundan daha güzel haber olamaz.
Halılarım eksik değildide geçiştirmiştim ben idare etmelik almıştım şimdi ciciş ciciş halılar bakıyorum. Zaten sırf koridorum kaldı. Bir kaç model beğendim kaşmirde az renklensin koridorum.
Ay bu cok tatli lovelylisss acaba markasi ne ki :))) rengi super bnm yatak odama da gder aslnda:))
Neeeeee çok mutlu oldum çok mutlu oldum Nena. İnan kendim hamileymişim gibi sevindim canım benim. Tahmin etmiştim. Sağsalim alın kucağınıza inş. kuzum. Bundan daha güzel haber olamaz.
Halılarım eksik değildide geçiştirmiştim ben idare etmelik almıştım şimdi ciciş ciciş halılar bakıyorum. Zaten sırf koridorum kaldı. Bir kaç model beğendim kaşmirde az renklensin koridorum.
Markasını bilmiyorum googleda aratırken çıktı karşıma. Tam country tarzı. Gizoş bunu nasıl kaçırmış.
Ben kaşmir de şu modelleri beğendim koridora. Taşlarım bembeyaz renklenir biraz diye düşündüm.
Ay bu cok tatli lovelylisss acaba markasi ne ki :))) rengi super bnm yatak odama da gder aslnda:))
Yaaa bizde cok mutluyuz ogrendgmzde ilk bir hafta sevinemedk cok yadirgadik okadr emindikki normal yolla cocugumzn olmcgna ogrendgmzde esimde bnde noluyoruz ne alaka falan olduk smdi bir haftadr masallah cok alistk hc beklemynce insan tuhaf oluo ama smdi gayet keyfmz yernde heecanla cinsiyetni beklyrz.... he biliyrm eksik haln yoktu :)) bnde diyrm hic htrlamyrm bu kizin evnin neresnde hali yoktu die:))renkli bsy al bncede cok acik olmasin loridor dedgn cok qyak alti biyer valla les gbi olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?