347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Oğlumla pepee izliyoruz, sabah Arda'nın hıçkırığına uyandım. Eşim uyuyordu elini karnıma tuttum oda korktu birden Su getirdi muz getirdi biraz kalk yürü dedi. Bazen bana evham yaptığımı söylüyordu, Arda'nın hıçkırdığını söylemeden elini koyunca ne olduğunu anlamadığı için korktu panik yaptı bende baya güldüm dedim sadece hıçkırıyor

Çocuğu kendi taşısa demek benim evham yaptığım herşeyde doktora koşacak

Son düzenleme:
Selamlar kuzular

Bugun pek bi hamaratligim ustumde masallah. Sabah kahvaltiya krep simdi de susamli simit yaptim cay bos gitmiyo die.

An itibari ile de ders calismak icin masaya oturmus bulunuyorum ama hava miss gunes piril piril hic canim istemiyo (

ohhh bugun hava superdi istanbuldaaa annemle bi çıktık vapura bindik eminönüne gittik gezdik. kirli sepeti aldım kendime, sonra da göztepe parkına gittik dolaştık ohh bol bol temiz hava aldım stres attım. yeni haftanın stresine hazırım

Günaydınlar kuzular. Ben cumartesi günü çalıştım 14:00'e kadar. Sonra geldim evi temizledim, fırın makarna yaptım. Pazarda fotoğrafçılık kursum vardı bol bol fotoğraf çektik bir kısmını da instagram da paylaştım. Pazar günü ben kurstayken kayınvalidem gelip ütülerimi yapmış sağolsun. Kurstan sonrada arkadaşlarla oturduk biraz yemek falan yedik. Eve gidince herşey hazırdı ne güzel. Bu hafta değil önümüzdeki haftada annem temzlikçisini getirecek bana mutfak dolaplarımın içi dışı ve camlarım silinecek.

Bu arada eşim çok hasta bütün gece uyumadı beni de uyutmadı. Ateşi var ve çok üşüyor. Bugün işten izin aldı eve gidiyor şimdi. Aklım onda. Hiç sözümü dinlemiyor incecik giyiniyor sonra hasta oluyor. Çocuk gibi bu erkekler hiç büyümüyor.

Gizocum şimdi mutfak halısı yazınca buldum kaşmirmiş seninkinin markası.

Bende bunu çok beğendim hatta kaşmir bulup alayım bu akşam.

Eşimin en yakın arkadaşının halı mağazası var demiştim. Halettim bile onlardan alacağım kısmetse akşama bir uğrayacağım.

Bir tane daha çok beğendim. Üzerinde love yazıyor.

Son düzenleme:
Gunaydin. Az once kalktim esim gittikten sonra uyuyakalmisim daha uyurdum ama yeter dedim :))

Ahh lovelym gecmis olsun. Dikkat etmiyolar hic. Benimkide oyle sade bi gomlekle cikiyor sanki ceketi hirkasi yok gibi. Valla benim bogazim hala yaniyo. Geceleri bende cok usuyorum

Benimde camlarim mutfak dolaplarim fena. Tek basima ellemiyorum simdi esim laf soyler annem bi ara geldigimde yapariz birlikte dedi onu bekliyorum

Kuzum çok zor valla içini dışını silip yerleştirmek zamanım yok zaten o nedenle annem halettirecek artık. Camlarımda leş gibi oldu.

Kuzum çok zor valla içini dışını silip yerleştirmek zamanım yok zaten o nedenle annem halettirecek artık. Camlarımda leş gibi oldu.

Dogru canim calisinca zor tabi. Insan kac parcaya bolunecegini sasiriyor. Bende calisiyo olsam alirdim bi yardimci. Ama simdi annemle hallederiz diye dusunduk. Benim camlari gecenki yagmur biraz yikamis az daha gider boyle

Dogru canim calisinca zor tabi. Insan kac parcaya bolunecegini sasiriyor. Bende calisiyo olsam alirdim bi yardimci. Ama simdi annemle hallederiz diye dusunduk. Benim camlari gecenki yagmur biraz yikamis az daha gider boyle

Valla kuzum çalışırken zor gerçekten gene görsen derli toplu pırıl pırıl ama dip köşe istiyorum. Camlarım hep çamur. Anneme 2 haftada bir yarım gün geliyor çok iyi oluyor bende alayım dedim bundan böyle.

Al canim tabi. Herzaman silip supuruyoruz ama dip kose sureklo olmuyo. Rahat edersin

Selam kızlarrrr :)
Bu hafta yatak odam geliyo carsamba gunu heyecan dorukta , bide gelinlik provam var ikiside carsambaya denk geldi. O yüzden annem durucak galiba adamlarin basinda ben sonradan gorebilicem. Mudurumuz de goz muayenesi raporu istedi dosyamiza koyacakmis ona gitmisken diger doktora da gireyim bari ertelemiyim artik

Çok az kaldı Mercim 2 ay sonra evli mutlu huzurlu olacaksınız inş. bizim gibin.

Bizimde bugün 7. ayımız doldu. Eskiyoruz gari.

Ohh carsamba senin icin cifte heycanli bi gun olacak desene canim :))
Aynen canim ertelemebgotmisken digerinide cikar aradan. Hem aklini mesgul etmez artik

Ay evet ya 8 gün sonra 1 ay yazıcak ordaaa gittikçe heyecanlanıyorum galiba çok tuhaf hissediyorum kendimi

Kızlar benim nişanlımda askerde çok uzun zaman var gelmesine sizinkiler geldi sanırım

canım bizimkiler geleli çok uzun zaman oldu darısı senin de başına inşallah. biz sayarken sayılı gün çabuk geçer diyenlere sinir olurdum ama cidden çabuk geçiyo sonradan inanamıyosun bittiğine

Günaydın kızlar birşey sormam lazım size ben bir hafta önce regl oldum doğum kontrol olarak yasmin kullanma başladım ama 25 yıllık hayatım da salı günü mide ağrısı çektim hadi stres dedim Çarşamba hap kullanmaya başladım ama gel gör ki geçmiyor doktor geçen hafta ilaç verdi öylesine kullanım dedim geçmedi dünden beri düzenli mide ilacı da alıyorum

Bu ağrıyo doğum hapı tetiklemiş olabilir mi ben napacam yahu

Ayy inşallah yaa bitmeyecek gibime geliyor çok takıyorum kafaya Seninde hayırlı olsun cnm Allah mesut etsin

Kuzum yan etki yapmış olabilir mi? Doktor niye yasmin'i önerdi ki sana. Son teknolojiyi takip edenler genelde hep yeni çıkan ürünleri tavsiye ediyorlar. Şuan en yan etkisiz olanı yazz bunu bilmeyen kalmadı. Bende ufacık bir şey yapmadı. Bu arada herkesin midesi çeşit çeşit ben ne kullanırsam kullanayım midem çok kuvvetlidir hiç bir şeycik olmaz. Dediklerine göre hamileliğimde kolay geçecekmiş çünkü ilaçlar hiç dokunmaz bana. Belki seninki de gelip geçicidir. Yine de doktorunla bir görüş derim.

Lovelym benm de midem aşırı sağlamdır 25 yılda mide ağrım olmadı onu geçtim stres yapmış olabilirim ama hapı bırakıyorum mecburum hayatım fa bir ilaç bana yan etki yapmadı daha önce üç ay yasmin kullandım ama bişi olmamış tı bildiğim bir hap die istedim ama bırakıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…