Gunaydin. Az once kalktim esim gittikten sonra uyuyakalmisim daha uyurdum ama yeter dedim :))
Ahh lovelym gecmis olsun. Dikkat etmiyolar hic. Benimkide oyle sade bi gomlekle cikiyor sanki ceketi hirkasi yok gibi. Valla benim bogazim hala yaniyo. Geceleri bende cok usuyorum
Benimde camlarim mutfak dolaplarim fena. Tek basima ellemiyorum simdi esim laf soyler annem bi ara geldigimde yapariz birlikte dedi onu bekliyorum
Kuzum çok zor valla içini dışını silip yerleştirmek zamanım yok zaten o nedenle annem halettirecek artık. Camlarımda leş gibi oldu.
Dogru canim calisinca zor tabi. Insan kac parcaya bolunecegini sasiriyor. Bende calisiyo olsam alirdim bi yardimci. Ama simdi annemle hallederiz diye dusunduk. Benim camlari gecenki yagmur biraz yikamis az daha gider boyle
Valla kuzum çalışırken zor gerçekten gene görsen derli toplu pırıl pırıl ama dip köşe istiyorum. Camlarım hep çamur. Anneme 2 haftada bir yarım gün geliyor çok iyi oluyor bende alayım dedim bundan böyle.
Selam kızlarrrr :)
Bu hafta yatak odam geliyo carsamba gunu heyecan dorukta , bide gelinlik provam var ikiside carsambaya denk geldi. O yüzden annem durucak galiba adamlarin basinda ben sonradan gorebilicem. Mudurumuz de goz muayenesi raporu istedi dosyamiza koyacakmis ona gitmisken diger doktora da gireyim bari ertelemiyim artik
Selam kızlarrrr :)
Bu hafta yatak odam geliyo carsamba gunu heyecan dorukta , bide gelinlik provam var ikiside carsambaya denk geldi. O yüzden annem durucak galiba adamlarin basinda ben sonradan gorebilicem. Mudurumuz de goz muayenesi raporu istedi dosyamiza koyacakmis ona gitmisken diger doktora da gireyim bari ertelemiyim artik
Kızlar benim nişanlımda askerde çok uzun zaman var gelmesine sizinkiler geldi sanırım
Ay evet ya 8 gün sonra 1 ay yazıcak ordaaagittikçe heyecanlanıyorum galiba çok tuhaf hissediyorum kendimi
canım bizimkiler geleli çok uzun zaman oldu darısı senin de başına inşallah. biz sayarken sayılı gün çabuk geçer diyenlere sinir olurdum ama cidden çabuk geçiyo sonradan inanamıyosun bittiğine
Günaydın kızlar birşey sormam lazım size ben bir hafta önce regl oldum doğum kontrol olarak yasmin kullanma başladım ama 25 yıllık hayatım da salı günü mide ağrısı çektim hadi stres dedim Çarşamba hap kullanmaya başladım ama gel gör ki geçmiyor doktor geçen hafta ilaç verdi öylesine kullanım dedim geçmedi dünden beri düzenli mide ilacı da alıyorum
Bu ağrıyo doğum hapı tetiklemiş olabilir mi ben napacam yahu
Kuzum yan etki yapmış olabilir mi? Doktor niye yasmin'i önerdi ki sana. Son teknolojiyi takip edenler genelde hep yeni çıkan ürünleri tavsiye ediyorlar. Şuan en yan etkisiz olanı yazz bunu bilmeyen kalmadı. Bende ufacık bir şey yapmadı. Bu arada herkesin midesi çeşit çeşit ben ne kullanırsam kullanayım midem çok kuvvetlidir hiç bir şeycik olmaz. Dediklerine göre hamileliğimde kolay geçecekmiş çünkü ilaçlar hiç dokunmaz bana. Belki seninki de gelip geçicidir. Yine de doktorunla bir görüş derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?