Lovelym benm de midem aşırı sağlamdır 25 yılda mide ağrım olmadı onu geçtim stres yapmış olabilirim ama hapı bırakıyorum mecburum hayatım fa bir ilaç bana yan etki yapmadı daha önce üç ay yasmin kullandım ama bişi olmamış tı bildiğim bir hap die istedim ama bırakıyorum artık
Günaydınlar bende gündüz sıkılıyorum sizsiz. Mercim hayırlısı olsun nasıl bir heyecan bilirim. Benimde halılarım gelecek bugün bende o yüzden çok heyecanlıyım ama sanıyorum mutfak ölçüsünü yanlış verdim kısa gelecek sanki istediğim halı neyse akşam göreceğim artık. O hapı hiç duymadım bu arada. Bende Eylül'e kadar içip bırakacağım. Dün annemede söyledik bebiş istediğimizi. O da tam olarak ne zaman istiyorsunuz dedi. Bu yıl sonuna planlıyorum kısmetse dedim. Allahım hepimizin gönlüne göre versin. Yılbaşına hamiş girebilirim.
İşte gelinliğimin sondan bir önceki provası kızlar , ufak tefek eksikleri kaldı. kol detaylarını bugun ekledik inşallah bitince çok daha güzel olacak
Eki Görüntüle 1072761
iyi akşamlar fıstıklar
2 gecedir uyuyamıyorum. döne döne bi hal oldum yatakta. uyuyamayınca sinirden ikide bir wc ye kalkıyorum. başka zaman olsa başımı yastığa koyduğum gibi uyurum. dersane zamanı böyle olunca deliriyorum
mercim ne güzel olmuşsun senn bayıldım gelinliğine de maşallah canımyatak odanda içine sindiği gibi olmuştur inşallah fotoları merakla bekliyoruz
Canım inşallah sende hayırlısıyla sınavı atlatırsın da rahat rahat günlerin keyfini çıkartırsın.
İşte gelinliğimin sondan bir önceki provası kızlar , ufak tefek eksikleri kaldı. kol detaylarını bugun ekledik inşallah bitince çok daha güzel olacak
Eki Görüntüle 1072761
Evet lovelym mdf heryeri elve den aldım izmirde de vardir belki hic bilmiyorum. Gelinligimi begenmenize cok sevindim hep aklimda bu model vardi vucut tipime de uydugunu düşünüyorum insallah guzel olurum ogun
Eki Görüntüle 1072761
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?