347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kuzum işte benimde öyledir arkadaşım vitamin hapı içiyor midesi bulanıyor aynısını ben içiyorum bende hiç bir şey yok. Yazz da hiç dokunmadı bana. Çok güzel bir ilaç ben çok memnunum. Ufacık bir rahatsızlık vermedi zaten dedim ya benim midem sağlamdır genelde hiç bir şey dokunmaz. Zaten bu sene Ekim'e kadar içip bırakacağım kısmetse seneye bebiş istiyoruz.

Merabalar kizlar

Bugun dersaneden geldigimde elektrikler yoktu. 2 saate yakin gelmedi. Bende dun gece uyuyamadim hic uyuyakalmisim. Kalktim anca yemekleri ocaga koydum. Esimde kuzenimle spora gitti daha gelmediler neyseki onlar gelene kadar piser :))

selam kızlarrrr
bugün gittim sonunda doktora kurtuldum stresten Ultrasona da girdim hiçbişey çıkmadı çok şükür, hiçbir sıkıntı yok dedi doktorum. o yüzden kan testi falan yapmaya da gerek görmedi. hamile kalmayı düşününce 3-4 ay önce gel de folik asite başlayalım dedi. doğum kontrol hapı olarak da myralon yazdı bende ilk defa ondan duydum bu ismi. en hafif hapı yazıyorum yinede 2 yıldan fazla kullanmanı önermem dedi. şimdi araştırıcam hapı biraz

offf akşama kimseler olmuyo sıkılıyorum ben burda tek başıma yaaa :44:
yarın gelinlik provam varrr, yatak odam geliyooo birsürü heyecan bir arada

Günaydınlar bende gündüz sıkılıyorum sizsiz. Mercim hayırlısı olsun nasıl bir heyecan bilirim. Benimde halılarım gelecek bugün bende o yüzden çok heyecanlıyım ama sanıyorum mutfak ölçüsünü yanlış verdim kısa gelecek sanki istediğim halı neyse akşam göreceğim artık. O hapı hiç duymadım bu arada. Bende Eylül'e kadar içip bırakacağım. Dün annemede söyledik bebiş istediğimizi. O da tam olarak ne zaman istiyorsunuz dedi. Bu yıl sonuna planlıyorum kısmetse dedim. Allahım hepimizin gönlüne göre versin. Yılbaşına hamiş girebilirim.

gelinliğim tam istediğim gibi oldu kızlarr resimler az sonra geliyor yatak odamı daha henüz göremediğim için yorum yapamıcam. akşam görmeye gidicez ben provadayken gelip kurdular annem durdu başlarında sağolsun.

Herşeyin hayırlısı canım benim çok istiyosanız neden olmasın, hem bir seneyi geçmiş oluyosunuz bende koridor halısı için kısa verdim sanki ölçüyü , halılar da bugun gelmiş annem kısa olmadı falan dedi ama gidince görcez bakalım

İşte gelinliğimin sondan bir önceki provası kızlar , ufak tefek eksikleri kaldı. kol detaylarını bugun ekledik inşallah bitince çok daha güzel olacak

iyi akşamlar fıstıklar

2 gecedir uyuyamıyorum. döne döne bi hal oldum yatakta. uyuyamayınca sinirden ikide bir wc ye kalkıyorum. başka zaman olsa başımı yastığa koyduğum gibi uyurum. dersane zamanı böyle olunca deliriyorum

mercim ne güzel olmuşsun senn bayıldım gelinliğine de maşallah canım yatak odanda içine sindiği gibi olmuştur inşallah fotoları merakla bekliyoruz

Canım inşallah sende hayırlısıyla sınavı atlatırsın da rahat rahat günlerin keyfini çıkartırsın.

Canım inşallah sende hayırlısıyla sınavı atlatırsın da rahat rahat günlerin keyfini çıkartırsın.

inşallah canım. o kadar çok değişiklik olmuş ki nereye yetişicem şaşırıyorum, kendimi hiç hazır hissetmiyorum. arada karamsarlığa kapılıyorum içimden çalışmak gelmiyor hiç

yok stankim yerımden kıpırdayamadıgım ıcın anca bu kadar yakından cekebıldım bide resimleri buraya koyarken kucultmek zorunda kalıyorum o yuzden cozunurlugu dusuyo iyice. beğendiğinize çok sevindim kızlarrr
inciçiçeğim karamsarlık yok çalışmaya devamm ben ne karamsarlıklar yasadım zamanında ama calısmayı hıc bırakmazsan karsılıgını emınım alacaksın
Bu arada az once yatak odamı gordum geldım harıka olmus aynı hayallerımdekı gibiii resımlerını en kısa zamanda yuklerım

Günaydın kızlarrrr :)
Bugun sayfayi ben aciyim dedim, okula gidiyorum su anda otobusteyim hepinize iyi günlerrr :))

İşte gelinliğimin sondan bir önceki provası kızlar , ufak tefek eksikleri kaldı. kol detaylarını bugun ekledik inşallah bitince çok daha güzel olacak
Eki Görüntüle 1072761

Kuzum çok güzel olmuşsun maşallah o gün daha da güzel olacaksın. Güle güle giy gelinliğini.

Yatak odasını görünce bir an şaşırdım bende bakmıştım bu modelin aynısına. Mdf bu takımın her yeri hatırladığım kadarıyla, ağır kaliteli bir takım. Güzel bir seçim yapmışsın. Hayırlısı olsun canım benim. Çok hoş gözüküyor oda.

Selamlar

Ayy sabahtan beri nete giremedim omrumu yedi bu net benim valla

Mercim cok guzel olmus yatak odanda beyaz ferah ferah iyi gunlerde kullanin canim

Evet lovelym mdf heryeri elve den aldım izmirde de vardir belki hic bilmiyorum. Gelinligimi begenmenize cok sevindim hep aklimda bu model vardi vucut tipime de uydugunu düşünüyorum insallah guzel olurum ogun

Evet lovelym mdf heryeri elve den aldım izmirde de vardir belki hic bilmiyorum. Gelinligimi begenmenize cok sevindim hep aklimda bu model vardi vucut tipime de uydugunu düşünüyorum insallah guzel olurum ogun

Ben hatırlamıyorum hangi mağazada baktığıma ama burda mobilyacıların olduğu Kısıkköy ya da Gaziemir'deydi. Aynısına bakmıştım çünkü beyaz istediğim için ama sonra içime daha çok sinen kahve aldım o ayrı. O gün de çok güzel olacaksın inş. Kuaföründe saç makyaj provanı yaptır mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…