Öncelikle normalde bu saatte burda olmak adetim değildir. Genelde sıcak yatağımda olmayı tercih ederim lakin siz çok kaynatmışsınız tutamadım kendimi.
Evet Nenacım ben ilk göz ağrısı derler ya onlardanım 9 sene sonra olduğum için acayip kıymetliyimdir hala. Bizim kuzen yarın doğuma gidiyor diye bugün saçlarını kestirmiş, boyatmış bakıma girmiş. Ben yerinde olsam bu akşam heyecandan normal yolla doğururdum zaten.
Canım günler çok çabuk geçiyor sende o günleri göreceksin elbette. Geçmez dediğimiz günlerin üstünden ne sular aktı bunları en iyi bizler biliriz dimi? Bu arada fotoğraflarım için teşekkür ediyorum. Daha iyisi olacak inş.
Stankim planlı bir hamilelik olursa ben seneye eylül, ekim gibi doğum yapmayı planlamaktayım.
Az kaldı gerçekten ama sen heyecan yapma Stanki biz senin yerine de yaparız.
Kuzum eğer 14 Eylül olursa aynı gün evlenmiş olacağız artık her sene aynı gün yıldönümü kutlarız.
Gizzzz ben bayıldım herşeyine canım hele salondaki o halın yok mu??? Çok çok güzel olmuş canım benim. Tamamını görmeyi merakla bekliyorum. Ne zaman paylaşmayı düşünüyorsun? Evin içine girdikten sonra dağılıyor etraf. Evlenmeden bir kaç gün önce paylaş bari. Bu arada halılara bakıcam şimdi.
Canım çok teşekkür ederim bende senin yatak odası halına bayıldım ama. Maşallah zevkli hatunlarız vesselam.
Kuzum bence yatak odana asma, sözüm meclisten dışarı ama bana kıro işi geliyor. Biz koridora astık. Çokta güzel oldu. Kalorifer peteğinin üstünde duruyor. Öyle çok çok büyükte değil, hoş olsa da gene yeri orasıydı.
Kuzum o bebek arabalarının markası Stokke ve bende onlardan alacağım. Alsancak'ta bol bol görüyorum herkeste onlardan var bu kadar tercih edildiğine göre mutlaka konforlu olmalı. Birde Bugaboo markasını çok beğeniyorum yinede tercihim kesinlikle Stokke olacak.