347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar yazamadım valla çok salladı burda birde biz Kordon'dayız zaten denizin üstünde. Kalakaldık, hatlarımızda kitlendi. Sonra yolcularla birlikte attık kendimizi dışarı. Eşimde çalışıyor bugün onlarıda dışarı çıkarmışlar. Burda herkes sokaklara döküldü. 7.2 olarak veriyorlar büyüklüğünü. Allahım hepimizi korusun korkunçtu, bir de ben zaten çok korkarım. Kimseye de ulaşamadım hatlar yüzünden çıldırcaktım.:14:

Son düzenleme:
Bu akşam giyinik uyucam ben allah korusun ne olur ne olmaz öyle cıbıl cıbıl yatmıcam vala hatta belki hiç yatmam. Nefret ediyorum depremden.:41:

lovelyli sizi düşünemıyorum ki biz burda cok sallandk merkez üssü ege olmasna ragmen kalakaldm :50:çok kötüydü.... bnde cıbıl uyumıcam bu gece esofman takımıyla uyuyayım ne olur ne olmaz bıde kocısım uyuodu ev 5. kat ya deli gbi sallandm dıo:50:allahım korusun herkesı

Kizlarr cok kotu sallandik fena korktum valla. Annemler bendeydi gitmeyin diyorum gidecez diye tutturdular. Az sonra otogara goturucez

Bizim bahcede kurtarma ekipleri araclar toplandi heran gidebilirlermis

Cok korkuyorum... annemler de gitti... otogardan donerken esime telefon geldi butun birlik toplanacak afad baskani geldi diye.. esim apar topar giyindi gitti.. araclar falan hazir.. simdilik bekliyorlar bakalim

kızlar çok geçmiş olsun herkes iyi sanırım çok şükür,depremden çok korkarım 99 da Adana'da depremi yaşamış biri olarak.Allah'ım herkesi korusun

Esim geldi sukur korkulacak birsey yokmus ekiplerde gitmemis. Allahim beterinden korusun.. iyi korkuttu..

Bizde biraz benim kafam dagilsin die park bornovaya geldik. Annisim evimi temizleyip gitti sagolsun.. evimiz bos bos kaldi 5 gun alismistik

bu arada mercim aldıkların çok güzelmiş içine de sinmiş mutlulukla kullan inşallah.. kına sepetin ve tepsin beninkiyle aynı :))

Kızlar ben geldim artık bikini bölgem cillop bir tane tüy yok. Canım kuaförüm çok uğraştı ama değdi. Canımıda kıyamam yakmamak için elinden geleni yaptı. Eliyle bastırdı, üfledi, vantilatör çalıştırdı. Bende biraz sıçraya, biraz kıkırdaya aldırdım.

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Gece hic uyuyamadim. Esime gorev yazmislar haberimiz yoktu. Kopege ilac vermeye gitmistik arkadaslari sen nie giyinik degilsin dediklerinde ogrendik. Normalde esim dis gorevlere gitmez cok sasirdim. Hazirlan cantani topla tetikte ol demisler. Gece arayipta cagiracaklar diye korkudan uyuyamadim. Umarim bolgede kotu bisey yoktur da gitmezler

Sabah 9.30 da uyandım. Eşim uyuyordu, 10 dk evin içinde dolaştım canım sıkıldı. Hazırlandım, eşime seslendim ben sahile kahvaltıya gidiyorum istersen gelebilirsin diye:1::9: Uyandı, dur bekle geliyorum dedi. Hızlı olmalısın dedim:1::27: Baya bir yürüdük, iyi hissediyorum kendimi. Kasılmalarım yok şu an.

herkesin kandili mübarek olsun...
Kızlar size bi sorum var gelinliklerin içine ne giydiniz? külotlu çorap çok mu terletir? :44:

herkesin kandili mübarek olsun...
Kızlar size bi sorum var gelinliklerin içine ne giydiniz? külotlu çorap çok mu terletir? :44:

Mercim ben gydm kilotlu corap ayakabim dier turlu olmazdi kisa coraplarn lastkleri iz yapii ve cok sikio hic terch etme derm kilotlu corap ideal cok naylonlu bsy almayablrsn pentinn bambu koleksiyonu var yanlis htrlamiosam adini cik gyzel onlar 10tlydi fiyati belki ordan bulablrsn bn maltepe parktn almstm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli kandiller canlar

Mercim bende ince kulotlu corap giymistim ayakkabi vurmasin die bi sikinti yasamadim terletmedi cok yani giyebilirsin

Mutfagimizi az birazcik su basti az once halinin ucu islandi .. sinirden aglicaktim mutfak dolaplarinin altini actik ne kadar pislik varsa altinda kalmis. Esim sagolsun sildi temizledi iyice

Mercim ben gydm kilotlu corap ayakabim dier turlu olmazdi kisa coraplarn lastkleri iz yapii ve cok sikio hic terch etme derm kilotlu corap ideal cok naylonlu bsy almayablrsn pentinn bambu koleksiyonu var yanlis htrlamiosam adini cik gyzel onlar 10tlydi fiyati belki ordan bulablrsn bn maltepe parktn almstm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli kandiller canlar

Mercim bende ince kulotlu corap giymistim ayakkabi vurmasin die bi sikinti yasamadim terletmedi cok yani giyebilirsin

Mutfagimizi az birazcik su basti az once halinin ucu islandi .. sinirden aglicaktim mutfak dolaplarinin altini actik ne kadar pislik varsa altinda kalmis. Esim sagolsun sildi temizledi iyice

sağolun kızlar bende çok tereddütte kaldım çok terletirmi naylon çorap diye en iyisi pentiye gidiyim. bambuya da bakarım ordan elbet bi tavsiyeleri de olur. geçmiş olsun inciçiçeğim Allah daha kötüsünden korusun hiç bozma moralini

Bugün iş yerinde son günüm, yarın raporumu alıyorum Allah kısmet ederse. Sabah ezanından sonra uyuyamadım, Arda'nın kıyafetlerini ayırıp çantaya koyacaklarımı makinaya atıp astık. Dalinin sıvı detarjanı ve yumuşatıcısıyla yıkadık evi mis gibi kokuttu.

Günaydınlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun kızlar.

Mercim ben iç çamaşırı dışında hiç bir şey giymemiştim. Yine de çok terlemiştim eylül ayında üstelik ben giyme derim zaten ayakkabıların vuracak bir ayakkabı değil gördüğüm kadarıyla çok rahat. Üstelik gelinlikten görünmüyor bile çoraba gerek yok derim.

Back
X