347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hümüş eve gidince eşimin karttan yardıma katılacağım onun adına olmuş olsun. Sende yap istersen.

eve gitmeyecem ben şimdi de pc yi kapatıyorum çıkacaz yarın sabah yaparım olmadı sen bana özelden yazarsın yapabilirsen

Benim mesai başladı bugün ben artık ekime kadar 18:00'de çıkamayacağım daha doğrusu pzts perşembe günleri 19:30, çalıştığım ctsler ise 17:00'de çıkacağım ühüüüü.:50:

Aldeee nasıl yaptınız canikom gelde anlat. Bak Hümüş Kazen'e nasıl ulaşırız diye soruyor. Yardım please.

Ordan gorur ve yeterlı aslında Lovelycım eşinin kredi kartıyla ödeme yap ve konuya ödeme yaptım de.
Eğer ismini bulamazsa yazarsın aldenin öyleydi ben hallettim.

Canım halletmiş bile hemen ben zaten ödemeyi yaparken soma için diye belirtmiştim paypalda satıcıya not düşme bölümüne de.

Canım halletmiş bile hemen ben zaten ödemeyi yaparken soma için diye belirtmiştim paypalda satıcıya not düşme bölümüne de.

Oh superr canım çok sevindim.Hem pro oldun hem de yine yardımda bulunduk.Ben yine okulda yapılana da katıldım tekrardan.Bu defa elden birine para yardımı yaptık.Okulda hizmetli abinin akrabası.Kadıncagız 2 aylık hamile.Madende vefat edenlerden eşi. :14: En azından bebeği için harcasın.

Oh superr canım çok sevindim.Hem pro oldun hem de yine yardımda bulunduk.Ben yine okulda yapılana da katıldım tekrardan.Bu defa elden birine para yardımı yaptık.Okulda hizmetli abinin akrabası.Kadıncagız 2 aylık hamile.Madende vefat edenlerden eşi. :14: En azından bebeği için harcasın.

Offf kıyamam canım ya çok üzülüyorum onlar için. Keşke elimizden daha çok şey gelse.

Gunaydin doktordayiz sira bekliyoruz. Her defasinda cogalan bir heyecanla bekliyoruz bugun her zamankinden daha kalabalik.

Su an burdakilerin hepsi benim gibi son aylarindalar. Onlara bakinca ben yedi aylik gibi duruyorum.

Back
X