- 25 Nisan 2013
- 11.288
- 9.165
- 448
lovelymmmm kk pro mu olsak bizde 30 tlymiş 31 mayısa kadar olanlar Soma ya gidecekmiş
Ben ofiste katıldım diye burdakine katılmamıştım canım sen yap istersen hem yardım etmiş olursun hemde kk pro olmuş olursun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lovelymmmm kk pro mu olsak bizde 30 tlymiş 31 mayısa kadar olanlar Soma ya gidecekmiş
Ben bebekten sonra gidecem lazere![]()
Vakit bulursan inşallah canım.
İnşallah şarkülümüz kaymaz.
Benim evde bir bebek var zaten.![]()
Hümüş eve gidince eşimin karttan yardıma katılacağım onun adına olmuş olsun. Sende yap istersen.
eve gitmeyecem ben şimdi de pc yi kapatıyorum çıkacaz yarın sabah yaparım olmadı sen bana özelden yazarsın yapabilirsen
Ben denedim de benim kartı kabul etmedi. Eşiminkinden deneyeceğim akşam.
tamam tatlım kazen e nasıl mesaj atacağız yalnız
Kazeni arkadaş olarak ekledim. Ordan yazsak görmez mi Kazen??
heee o zaman olur bende ekleyeyim o zaman
Kazeni arkadaş olarak ekledim. Ordan yazsak görmez mi Kazen??
Ordan gorur ve yeterlı aslında Lovelycım eşinin kredi kartıyla ödeme yap ve konuya ödeme yaptım de.
Eğer ismini bulamazsa yazarsın aldenin öyleydi ben hallettim.
Canım halletmiş bile hemen ben zaten ödemeyi yaparken soma için diye belirtmiştim paypalda satıcıya not düşme bölümüne de.
Oh superr canım çok sevindim.Hem pro oldun hem de yine yardımda bulunduk.Ben yine okulda yapılana da katıldım tekrardan.Bu defa elden birine para yardımı yaptık.Okulda hizmetli abinin akrabası.Kadıncagız 2 aylık hamile.Madende vefat edenlerden eşi.En azından bebeği için harcasın.