347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canımcım işte bu yardım kampanyasına destek olduk ya pro uyelık verdiler.Valla özel mesajlarda dk sınırlaması yok diye biliyorum bide görünmez yapabılıyomussun kendini.Baska da bilmiyorum avantajlarını yazıyordu ama dediğim gibi kampanya olmasaydı olmazdım ben pro mro.

hala var mı bende olayım

Ne yazışmışsınız maşallah, kadıköyden tuzlaya kadar okudum bitiremedim. İş çıkışı iş arkadaşlarıyla yemek yedik canlı müziğe gittik eve yeni geldik. Modumuz düşmüştü kaç gündür Arda Bey'le eğlendik.

Hüm hayırlı olsun canım, çok sevimdim. Ben geçenlerde senden böyle bir haber beklediğimi söylemiştim:27:

Merciii neler çıkıyor ya, nar kapları felan. Çok güzeller davetlilerin çok şanslılar.

sağol canım benim :16::16::16::16::16::16:

Günaydın kızlar :3::3::3::3:

haftasonu annemler ve eşimin ailesi öğrendi bebeğimizi herkes de bi heyecan :52::52::52: annem canın bişey çekerse diye arayıp duruyor :16::16:

deprem geçirenlere çok geçmiş olsun kuzenim balıkesir de küçük bebekleri var çok korkmuşlar bebiş ağlamış falan
dün kandildi ben hepiniz için dua ettim siz de bize ettiniz inşallah :16::16::16::16::16:

Günaydın kızlar :3::3::3::3:

haftasonu annemler ve eşimin ailesi öğrendi bebeğimizi herkes de bi heyecan :52::52::52: annem canın bişey çekerse diye arayıp duruyor :16::16:

deprem geçirenlere çok geçmiş olsun kuzenim balıkesir de küçük bebekleri var çok korkmuşlar bebiş ağlamış falan
dün kandildi ben hepiniz için dua ettim siz de bize ettiniz inşallah :16::16::16::16::16:

Benimde kayınvalidem ile annem öğrendi dün bebek için cts doktor randevum olduğunu. Herkes şimdiden heyecan yaptı.

Ağda da korkulacak bi yer yoktu demi bak :1::1::1::1:

Canım benim kıl köklerim zayıfmış bayağıdır geliyor olsaydın çoktan bitmişti dedi. Krem hiç uyuşturmadı zaten. Acıdan utanmayı da unutuyor insan. Doktordan da hiç utanmam artık bebek totosu gibi oldu bir tane kıl tüy yok çünkü. Çok büyük rahatlıkmış. Evet biraz acıyor ama benimki ilk diyeydi muhakkak. Daha önce yaptıranlara göre tabiki daha fazla acımıştır zamanla daha azalacağını düşünüyorum bundan sonra her ay gideceğim. 5 kere falan sıkı hoplattı ama alan kişi süper bir insan ufacık ufacık yapıştırıp çekiyor. Bir yer var orayı hepiniz biliyorsunuzdur orası bayağı acıyor. Dün bile dokundukça sızlıyordu. Ama ne morardı ne bir şey oldu sadece kızardım o da bir kaç gün sürdü geçti.

Canım benim kıl köklerim zayıfmış bayağıdır geliyor olsaydın çoktan bitmişti dedi. Krem hiç uyuşturmadı zaten. Acıdan utanmayı da unutuyor insan. Doktordan da hiç utanmam artık bebek totosu gibi oldu bir tane kıl tüy yok çünkü. Çok büyük rahatlıkmış. Evet biraz acıyor ama benimki ilk diyeydi muhakkak. Daha önce yaptıranlara göre tabiki daha fazla acımıştır zamanla daha azalacağını düşünüyorum bundan sonra her ay gideceğim. 5 kere falan sıkı hoplattı ama alan kişi süper bir insan ufacık ufacık yapıştırıp çekiyor. Bir yer var orayı hepiniz biliyorsunuzdur orası bayağı acıyor. Dün bile dokundukça sızlıyordu. Ama ne morardı ne bir şey oldu sadece kızardım o da bir kaç gün sürdü geçti.

Evet benim de öyle canım çok hassas hemen kabarıyor maalesef ama alıştı tenlerimiz hassas bizim beyaz olunca

1.5 yıldır ağda benim de bayağı azalma var eskisibne göre makine hep batık yapmıştı onlar falan kalmadı hiç süper bişey ağda

Selamlar canlar

Az once doktordan geldim. Dun koltukta ders calisirken omzum acimis uzun sure kosede oturup test cozmustum. Bi kalktim kolum kalkmiyo havaya. Gecer demistim ama gece yatamadim agridan omzum geriye gitmiyo. Esimde olmucak boyle gidip gosterelim dedi. On bag zedelenmesi olmus. Dikkat et zorlama kendini dedi bu tur zedelenmler yirtiklar uzunn sure agrirmis.

Esimde koltukta otururken kolunu acitan tek insan sensindir die dalga geciyo

Evet benim de öyle canım çok hassas hemen kabarıyor maalesef ama alıştı tenlerimiz hassas bizim beyaz olunca

1.5 yıldır ağda benim de bayağı azalma var eskisibne göre makine hep batık yapmıştı onlar falan kalmadı hiç süper bişey ağda

Ben zaten hiç kökten almıyordum canım ilk defa alındı ve tutum bayram etti resmen.:32: Yanımda yedek külot getirmiştim o en çok acıyan yer kanamış birazcık. Öyle çok kabarmadı ama kızardı bayağı, bacaklarımı makinayla aldığım gibi olmadı yani. Birde dün su toplamış sabah bazı yeler onları patlattım. Şimdi kırmızı kırmızı duruyor ama geçer yine de çok çok memnunum. Büyük rahatlıkmış. Bundan sonra her ay aldırıcam. İnş. bu cts'ye kadar çıkan bir kıl olmazda rahat rahat kontrolümü olurum.

Selamlar canlar

Az once doktordan geldim. Dun koltukta ders calisirken omzum acimis uzun sure kosede oturup test cozmustum. Bi kalktim kolum kalkmiyo havaya. Gecer demistim ama gece yatamadim agridan omzum geriye gitmiyo. Esimde olmucak boyle gidip gosterelim dedi. On bag zedelenmesi olmus. Dikkat et zorlama kendini dedi bu tur zedelenmler yirtiklar uzunn sure agrirmis.

Canım doğru söylemiş eşin. Geçmiş olsun ama çok güldüm sana. Durduk yerde olacak şey mi? Sende benim gibi çok yoruyorsun kendini. Bende bir gün düşüp bayılcam. Dün annem geldi Ankara'dan bugünde Kıbrıs'a gidiyor 1 günümüz vardı yani kadın doğru düzgün yüzümü göremedi. Bir dakka çay koyayım, bir dakka kahve yapayım, bir dakka şurayı toplayım hemen geleyim dedim dedim durdum.

Lovelym o rahat olanlar benim dans ayakkabilarim bide komple tas kapli yuksek topuklular var onlar vurabilir diye korkuyorum. Ben galiba bi corap alsam daha rahat edicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende onumuzdeki hafta bi seans lazere gidicem ya da lazere gitmeyip agdaya mi gitsem ya. Cabuk cikmasinlar kinadan balayi donusune kadar rahat ediyim istiyorum

Bende onumuzdeki hafta bi seans lazere gidicem ya da lazere gitmeyip agdaya mi gitsem ya. Cabuk cikmasinlar kinadan balayi donusune kadar rahat ediyim istiyorum

Ben lazer derim merci.Boyle bir rahatlik yok.En az 1 ay hic cikmiyor ve cok rahat.O telasli donemde hic ugrasmazsin.Lazerden sonra agda cok zor geliyor bana.Bacaklarimi aylardir almiyorum tek tuk kaldi onlarda diz kapagimda.Diod u deniycem bende alexle yaptiriyordum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol lovelym valla boyle komik isler hep benim basima geliyo zaten. Ama ben simdiye kadar boyle agri gormedim ne yatabildim ne banyo edebildim durdugum yerde bile agriyo

Ayrica agda harika bisey 1 ay rahat benimde baya aalma oldu simdiye kadar alismadigima yaniyorum valla

Selamlar canlar

Gecmis olsun canim ya ama cok guldm esine :) hay allah nese bir an once toparlarsn insallah canim :)

Fistik lazer iyi olurdu ama bu donemde yapmaya blrler birde balaynda guneslenceksen eger leke yapar aman dikkat diyim ben 1.5 ay uzatmstm 2gun kala dip kose agda yaptrdm sende eger agda yaptrcksa son bi kac gune kadr bekle derim :)

Bu hafta bi gidip konuscam lazerle cunku leke falan olmasin diye hic gunes gostermedim simdiye kadar olur derse ona giderim olmaz derlerse de agdaya giderim artik. Zaten ben komple lazerliyim cok az cikiyo olanlar da cok ince hangisi olsa farketmez heralde ama hic agda yaptirmadim morarir diye korkuyorum şahsen cok cabuk kizarip morariyo cildim

Lovelym o rahat olanlar benim dans ayakkabilarim bide komple tas kapli yuksek topuklular var onlar vurabilir diye korkuyorum. Ben galiba bi corap alsam daha rahat edicem

Aaa şimdi hatırladım canım çok pardon. Benimde topuklularım vardı akşam ayaklarım dinlensin diye bir ara babetlerimi giydim. Sonra yine topuklu giydim zaten kalabalıkta oynarken kimse farketmiyor bile. Acıtırsa değiştirir düzlerini giyersin sende sıcaklarda naylon çoraplar yakıyor ayaklarına çözüm var ama o sıcakta ter çok çirkin bir görüntü yaratıyor yine de sen bilirsin canım.

Saol lovelym valla boyle komik isler hep benim basima geliyo zaten. Ama ben simdiye kadar boyle agri gormedim ne yatabildim ne banyo edebildim durdugum yerde bile agriyo

Ayrica agda harika bisey 1 ay rahat benimde baya aalma oldu simdiye kadar alismadigima yaniyorum valla

Valla mis oldu mis tutumla gurur duydum o an. Meğersem jinekologtan tertemiz olmadığım için bu kadar çekiniyormuşum artık erkek diye o kadar da kasmam nasılsa cillop gibi.:1:

Mercim ben lazer derdim yaz olmasaydı şimdi ağda derim lazerin zamanı değil. Ağdayı bildiğin tanıdığın bir yere yaptır. Çok duydum hatta o yüzden çok korkuyordum komple yapıştırıp çeken manyak insanlar varmış. Bende ufacık ufacık çubukla sürüp çekti. Kalan küçükleri roll-on ve cımbızla çekti. Benim bacakta denediğim bildiğim sevdiğim biriydi ondan başkasına da yaptıramam zaten. Başkaları gözünün yaşına bakmaz tanımadığım bir yere gitsem.

Son düzenleme:
Ben zaten hiç kökten almıyordum canım ilk defa alındı ve tutum bayram etti resmen.:32: Yanımda yedek külot getirmiştim o en çok acıyan yer kanamış birazcık. Öyle çok kabarmadı ama kızardı bayağı, bacaklarımı makinayla aldığım gibi olmadı yani. Birde dün su toplamış sabah bazı yeler onları patlattım. Şimdi kırmızı kırmızı duruyor ama geçer yine de çok çok memnunum. Büyük rahatlıkmış. Bundan sonra her ay aldırıcam. İnş. bu cts'ye kadar çıkan bir kıl olmazda rahat rahat kontrolümü olurum.

Canım doğru söylemiş eşin. Geçmiş olsun ama çok güldüm sana. Durduk yerde olacak şey mi? Sende benim gibi çok yoruyorsun kendini. Bende bir gün düşüp bayılcam. Dün annem geldi Ankara'dan bugünde Kıbrıs'a gidiyor 1 günümüz vardı yani kadın doğru düzgün yüzümü göremedi. Bir dakka çay koyayım, bir dakka kahve yapayım, bir dakka şurayı toplayım hemen geleyim dedim dedim durdum.

Olmaz olmaz :16::16::16: benim de ilk kanadı falan şimdi kanamıyor hiç zamanla alışıyor

Back
X