Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinlar
Benim kocacikimda dersane gunleri hazirlar. Biraz fazla kap kacak batirir gecen biraz soylenmistim bi hafta hazirlamadi bugun gene ben giyinirken hazirlamis kiyamam
ErkektiSenin randevun ne zaman canım, siz kesede bebeği gördünüz mü? Kalp atışlarına bakıldımı? Bu haftalar bebeğin tutunması için önemli. Yüksek yerlere uzanmaya çalışma, ağır kaldırma, ani hareketler yapma dikkatli ol. Gebelik tek mi çoğul mu? O belli mi?
yarın gidiyorum canım kalp atışı yoktu... kese vardı ama çok küçük yarın gidince bakacaz ne olduğuna artık ağır falan kaldırmıyorum evet
Vayyyy canım yarın giderken kalp atışını duyacağım diyerek beklentiyle gitme. Çünkü ilk kontrollerde doktor sadece kalbinin attığını gösterebiliyor. Ben ilk kalp atış sesini 12. haftada ikili test sırasında duymuştum. Gözlerimden yaşlar gelmişti. Çok güzel bir duygu, Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.
Saat 13'de halıları almaya gelecekler, yıkatmaya veriyorum. Metresi 3 TL miş.
Etüdler başlıyor mu canım dershanede? Sana'da bol bol dua ediyorum canım. Sadece bu topic de 3 hamile olduğu düşünürsek 70 puan bizden gerisini sen tamamla![]()
Evet canım halı yıkatmak ucuz.
Nena can dünkü miğde bulantıların geçti mi?
Ben ilk sene hevesle halıları terasta kendim yıkadım, eşim yorgunluğuna değmez dedi. 2 senedir veriyoruz halıları mis gibi geliyor.
Lovely sende hazirliklara basladin insallah istediginiz zamanda bebeginiz bekletmeden gelir😊😍
Stanki doguma ne kadar az kaldi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aminnn canımSiz düğün günü almış mıydınız?
Lovely sende hazirliklara basladin insallah istediginiz zamanda bebeginiz bekletmeden gelir😊😍
Stanki doguma ne kadar az kaldi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz insallah.
Evet canim aldik 2 dugun olacak 14 eylul ve 21 eylul.
Evet canim aldik 2 dugun olacak 14 eylul ve 21 eylul.
Eskiden biri senin mesajını alıntılayınca bildirim geliyordu, artık gelmiyor![]()