347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Planladığım gibi giderse bizim bebiş ilk yurt dışı deneyimini de anne karnında tadacak. İlerde fotoğrafları gösterip bak annecim biz gezerken sende bizleydin dicez.:1:

Bu arada ben Alde kuşumu özledim ya okuyup okuyup yazmıyor bizim kız.

Bu arada Çağlasammı'nın Neşe'si ne kadar güzel değil mi? Facebooktan hep bakıyorum fotoğraflarına. Çok güzel bir bebiş. Allahım onu nazarlardan korusun.:nazar:

Hümüş ve Nena nerelerde? Yoklukları belli oluyor. Bende senin gibi kendi kendime konuşmaya başladım Stanki allah sonumuzu hayır etsin.:9:

Bu arada ben Alde kuşumu özledim ya okuyup okuyup yazmıyor bizim kız.

Bu arada Çağlasammı'nın Neşe'si ne kadar güzel değil mi? Facebooktan hep bakıyorum fotoğraflarına. Çok güzel bir bebiş. Allahım onu nazarlardan korusun.:nazar:

Çok tatlı ya, her seferinde maşallah diyerek bakıyorum. Ben olsam nazar değecek diye korkarım.

Çok tatlı ya, her seferinde maşallah diyerek bakıyorum. Ben olsam nazar değecek diye korkarım.

Bende öyle, eşimle hastasıyız biz onun. Çok güzel kaşı gözü, kirpikleri. Her yeri güzel her yeri. Maşallah kırk bin kere.:nazar::nazar::nazar: Dün kayınvalideme de gösterdim o bıdığı. O da aynı şeyi söyledi ben nazar değecek diye korkarım valahi koydurmam dedi. İnş. öyle güzel bebekimiz olsunda koymayalım varsın.

14 eylulde benim yasadigim yerde kina dugun olucak. 21 eylulde ise nikah ve dugununuz istanbul da olacak. Daha once konusmustuk canim. Mobilden baglaniyorum stanki eger yapabilirsem yapayim takvim cok az kaldi gercekten.

Biz ev almayi dusunduk stanki ama pesinati eve verince dugun yapmak cok zor olacagi icin kiralik tutacagiz. Onun icinde agustos ayinda arayislara baslayacagiz insallah.
Dugun salonlari tutuldu nikah gunu alindi. Gelinlik icin 14 haziranda bakabilecegim farkli sehirlerde oldugumuz icin yavas yavas ilerleyebiliyoruz. 😍💞😆

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

14 eylulde benim yasadigim yerde kina dugun olucak. 21 eylulde ise nikah ve dugununuz istanbul da olacak. Daha once konusmustuk canim. Mobilden baglaniyorum stanki eger yapabilirsem yapayim takvim cok az kaldi gercekten.

Biz ev almayi dusunduk stanki ama pesinati eve verince dugun yapmak cok zor olacagi icin kiralik tutacagiz. Onun icinde agustos ayinda arayislara baslayacagiz insallah.
Dugun salonlari tutuldu nikah gunu alindi. Gelinlik icin 14 haziranda bakabilecegim farkli sehirlerde oldugumuz icin yavas yavas ilerleyebiliyoruz. 😍💞😆

Canım benim geç olsun güç olmasın boşver. Allah içinize sindirsin inş. herşeyi. Varsın kira olsun bizde kiradayız ama çok mutluyuz evimizi çok seviyoruz inş. imkanlar el verirse bu ilk göz ağrısı evimizi almak bile istiyoruz.

Bende öyle, eşimle hastasıyız biz onun. Çok güzel kaşı gözü, kirpikleri. Her yeri güzel her yeri. Maşallah kırk bin kere.:nazar::nazar::nazar: Dün kayınvalideme de gösterdim o bıdığı. O da aynı şeyi söyledi ben nazar değecek diye korkarım valahi koydurmam dedi. İnş. öyle güzel bebekimiz olsunda koymayalım varsın.

Çok ilginç birşey, bebeği ilk gördüğümdeki hislerimi çok merak ediyorum. Düşünsene eşin ve senden bir parça. Nasıl birşey çıkacak bakalım ortaya:9: Öncelikle eli ayağı sağlığı yerinde olsunda.

İş yoğun ve benim çok uykum var :1::1::1::1::1:

Benimde.

Çok ilginç birşey, bebeği ilk gördüğümdeki hislerimi çok merak ediyorum. Düşünsene eşin ve senden bir parça. Nasıl birşey çıkacak bakalım ortaya:9: Öncelikle eli ayağı sağlığı yerinde olsunda.

Bizde eşimle hep onu konuşuyoruz. Birbirimize hiç benzemeyen bir çiftiz bizim karışımımız nasıl bir şey olur ki... Mesela bizim ofiste 5 aylık hamile arkadaşım var eşi de o da kara kaşlı kara gözlü birbirlerine kardeş gibi benziyorlar bizim ise ten renklerimizin beyaz olması dışında bir yerimiz benzemiyor çok merak ediyorum sonuç nasıl bir şey olacak?:1:

Canım benim geç olsun güç olmasın boşver. Allah içinize sindirsin inş. herşeyi. Varsın kira olsun bizde kiradayız ama çok mutluyuz evimizi çok seviyoruz inş. imkanlar el verirse bu ilk göz ağrısı evimizi almak bile istiyoruz.

Haklisin canim zaten acele etmiyoruz ama planli hareket ediyoruz vaktimiz sinirli oldugundan daha iyi degerlendirmeye calisiyoruz. Ben zaten simdiden ev alip konut kredisi yuku altina girmek isteniodum ama nişanlım çok istedi bir tane begendik ev ama dugun icin butce az kalio ve maas krediye baglandigi icin esyalari taksit ole alalim die bir durumda olmuyordu malesef. İnsallah lovely bizde sizin gibi uyumlu mutlu bir cift oluruz bu tarih bizede iyi gelir.

Benim sana danismak istedigim bir konu var eylulun son haftasi balayi icin neresi guzel olur. Biz yunan adalari istiyorduk ama butun yaz ve ramazan ayinda cok kosturacagimiz icin dinlenelim istiyoruz o yuzden antalya bodrum kemer akdenizde nereyi onerirsin? Birde tur sirketinden almak mi iyi olur yoksa internetten mi?

Haklisin canim zaten acele etmiyoruz ama planli hareket ediyoruz vaktimiz sinirli oldugundan daha iyi degerlendirmeye calisiyoruz. Ben zaten simdiden ev alip konut kredisi yuku altina girmek isteniodum ama nişanlım çok istedi bir tane begendik ev ama dugun icin butce az kalio ve maas krediye baglandigi icin esyalari taksit ole alalim die bir durumda olmuyordu malesef. İnsallah lovely bizde sizin gibi uyumlu mutlu bir cift oluruz bu tarih bizede iyi gelir.

Benim sana danismak istedigim bir konu var eylulun son haftasi balayi icin neresi guzel olur. Biz yunan adalari istiyorduk ama butun yaz ve ramazan ayinda cok kosturacagimiz icin dinlenelim istiyoruz o yuzden antalya bodrum kemer akdenizde nereyi onerirsin? Birde tur sirketinden almak mi iyi olur yoksa internetten mi?

Canım biz geçen sene eylül ayında bodrumda üşüdük. Ben o tarihlerde Antalya taraflarını öneririm yaz daha uzun sürüyor. Yunan adaları yapmadığınız iyi olmuş çünkü dinlenemezdin. Bir çıkıyorsun orda akşam yatmadan yatmaya geliyorsun balayı çifti için uygun olmadığını düşünüyorum.

Bir tur şirketinden almanız bilgi almanız açısından yararlı ama booking.com üzerindende rahatça daha uygun fiyata alma şansınız var. Bazen tur şirketlerinde booking'tende ucuz oluyor nadir de olsa booking.com'a da bakmanı öneririm. Ben de ordan çok bakarım.

Antalya'da yeni açılan Titanic Deluxe Belek'i kesinlikle tavsiye ederim adamlar yapmış yani. Hepsini sallamış geçmiş. Bu sene infoya giden tüm tur operatörleri orayı tavsiye ediyor.

Canimm booking.com dan karsilastirma yapip ona gore tur sirketinden aliriz o zaman. Hemen titanic deluxe bakiyorum. Su balayi isini de kesinlestirsek iyi olucak. Cok tesekkur ediyorum canim yardimlarin icin.

❤😍💞💙👍😘💕💕

Canimm booking.com dan karsilastirma yapip ona gore tur sirketinden aliriz o zaman. Hemen titanic deluxe bakiyorum. Su balayi isini de kesinlestirsek iyi olucak. Cok tesekkur ediyorum canim yardimlarin icin.

❤😍💞💙👍😘💕💕

Rica ederim canım. Aklına takılan birşey olursa sorarsın. Booking'tende gönül rahatlığıyla alabilirsin bu arada aman aman bir fark çıkarsa tur şirketiyle. Ben oteli beğeneceğini düşünüyorum şahsen seneye yunan adaları yapmaz isem ki bebekle zor olabilir buraya gitmek istiyorum. Bebişle daha rahat ederim.

Tamam canim sorarim ☺ bebis ile yunan adalari zorlar gibi biraz ama neden olmasin.

❤😍💞💙👍😘💕💕

Bu arada gemili olan eskisi canım google görsellerde aratırsan gemili olan değil bilgin olsun. Burda resmini paylaştığım.

titanic-deluxe-belek--8.jpg

28-Titanic%20Deluxe%20Belek-435.jpg

Son düzenleme:
Hümüş ve Nena nerelerde? Yoklukları belli oluyor. Bende senin gibi kendi kendime konuşmaya başladım Stanki allah sonumuzu hayır etsin.:9:
burdayim burda :)

Muss nerelerdsn naslsn kuzum? Sennde masallah bsy kalmamis hyrlisiyla... ev alirsnz ya bizde kiradayz napalim allah saglik versn ev olur araba olur olmasada canimz sagolsn kiradakiler olmuyo ya yasayip gdyrz iste sizde her syn keyfni cikari :)

Lovely oteli cok cok ama cok begendim. Sanirim balayi almak icin cok gec kaldik bu otel bizi aşar ozellikle tam dugun arifesinde bu kadar butce ayiramayiz ki.😢

❤😍💞💙👍😘💕💕

Back
X