- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
sigara içen birinin yanından geçtim midem kalkar gibi oldunormalde hiç sevmem sigarayı zaten şimdi işkence olacak bana yakın oturduğum arkadaşlarım içmiyor Allah tan
sigara içen birinin yanından geçtim midem kalkar gibi oldunormalde hiç sevmem sigarayı zaten şimdi işkence olacak bana yakın oturduğum arkadaşlarım içmiyor Allah tan
Umarım eşleriniz sigara içmiyordur.
Ay bnmmki icmio zaten icilen ortamda da bulunmaz ustu basi kokucak die ben arkdslarm icince yanlarnda duruorm ama esim durmaz biraz fazla temkinli :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şanslısın canım, ne güzel.
Umarım eşleriniz sigara içmiyordur.
Ay bnmmki icmio zaten icilen ortamda da bulunmaz ustu basi kokucak die ben arkdslarm icince yanlarnda duruorm ama esim durmaz biraz fazla temkinli :)
Benimde eşim içmiyor canım biz yeşilaycı bir aileyiz çok şükür. Sigaradan ikimizde nefret ediyoruz. Benim ailemde hatta ve hatta daha öncede bahsetmiştim galiba sülalemde yok içen böyle tek tük büyük teyzem içer o kadar. Eşimin ailedede sadece annesi içiyor. İçenin yakınında durmamaya çalışıyorum. Bir kayınvalidem yanımda içer o da dumanı bana gelmicek şekilde oturur çok rahatsız olduğumu biliyor. Kendi evinde mutfakta içiyor. Bize gelince hep balkonda. Daha bir kere içerde içtiğini görmedim. Bana sigara içen misafirler gelirse onlarada yolu gösteririm balkon diye. Kimseye evimde sigara içirtmem.
Bizde aynıyız canım. İçene tahammülümüz yok. Dün kardeşimin kep töreni vardı bir adam pöfür pöfür içiyordu çok rahatsız oldum el kol hareketi yaptım öff diye anladı çekildi. Hiç ama hiç sevmiyorum kokusunu.
Ne güzel canım, bizdede içen yok. Evimdede ya teras da ya balkonda içiriyorum misafirlere. Bu arada kardeşinin mezuniyeti hayırlı olsun. Üniversite mezuniyetini de görürsünüz inşallah.
Benimde eşim içmiyor canım biz yeşilaycı bir aileyiz çok şükür. Sigaradan ikimizde nefret ediyoruz. Benim ailemde hatta ve hatta daha öncede bahsetmiştim galiba sülalemde yok içen böyle tek tük büyük teyzem içer o kadar. Eşimin ailedede sadece annesi içiyor. İçenin yakınında durmamaya çalışıyorum. Bir kayınvalidem yanımda içer o da dumanı bana gelmicek şekilde oturur çok rahatsız olduğumu biliyor. Kendi evinde mutfakta içiyor. Bize gelince hep balkonda. Daha bir kere içerde içtiğini görmedim. Bana sigara içen misafirler gelirse onlarada yolu gösteririm balkon diye. Kimseye evimde sigara içirtmem.
Bizde aynıyız canım. İçene tahammülümüz yok. Dün kardeşimin kep töreni vardı bir adam pöfür pöfür içiyordu çok rahatsız oldum el kol hareketi yaptım öff diye anladı çekildi. Hiç ama hiç sevmiyorum kokusunu.
Kardesin liseden mi mezun oldu benimki de bu yil mezun oldu hayrlisyla her sy gonullernce olsn insallah ama bzmkiler daha toren yapmadi bu ara yaparlar heralde :)
sigaradan da kokusunda nefret ediyorum. birisi yanımda içse hemen kaşınmaya kızarmaya başlıyorum. eşimde içmiyor Allahtan yoksa çok zorlanırdık. şimdiye kadar evime gelen misafirler hep balkonda içti benim söylememe gerek kalmadan ama biri içmeye kalksa asla izin vermem mutfakta bile balkona çıkmalı
lovelym kardeşinin mezuniyeti hayırlı olsun. hava çok sıcak bunaltıcı o yüzden olabilir benimde bu aralar öyle gözlerime ağırlık biniyor sanki
Evet canım bizim miniğimiz liseden mezun oldu. Çok güzel bir geceydi çok duygulandım.
Sağol canım benim. Benimde göz kapaklarım, kulaklarım, başım ağrıyor istemeye istemeye mecbur kalıyorum ağrı kesici içmeye.
hava bikac gündür çok sıcaktı bizde dikiliye denize gideriz diyorduk eşimle hafta sonu şansımıza hava bozdu sağanak yağmur geliyormuş
Oyy oyy bu sene denize giremiycem, eşim diyor sabah'dan uçağa binelim Arda'yı anneme bırakırız, sen süt sağıp bırakırsın. Denize gireriz o günün gecesi uçakla geri döneriz diyor ama bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?