347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sigara içen birinin yanından geçtim midem kalkar gibi oldu normalde hiç sevmem sigarayı zaten şimdi işkence olacak bana yakın oturduğum arkadaşlarım içmiyor Allah tan

sigara içen birinin yanından geçtim midem kalkar gibi oldu normalde hiç sevmem sigarayı zaten şimdi işkence olacak bana yakın oturduğum arkadaşlarım içmiyor Allah tan

Ayyy bizim IT'de çalışanlar, bilgisayarlara bakmaya geldiğinde o nefes kokuları beni mahvederdi böyle bir sigara kokmak yok. İğrençti.

Ay o kokular benide mahvediodu ama artk okadar etkilenmyrm cok sukur :) zaten evmde kokmuo biz kari koca olarak icmioruz gelenlerde mutfak camindan iki püfpüfff yapiolar sonduuolar saolsnlar aslnda hiv icirmemde balkonum yok mecburen mutfak camnda iciriyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Umarım eşleriniz sigara içmiyordur.

Ay bnmmki icmio zaten icilen ortamda da bulunmaz ustu basi kokucak die ben arkdslarm icince yanlarnda duruorm ama esim durmaz biraz fazla temkinli :)

Ay bnmmki icmio zaten icilen ortamda da bulunmaz ustu basi kokucak die ben arkdslarm icince yanlarnda duruorm ama esim durmaz biraz fazla temkinli :)

Şanslısın canım, ne güzel.

Umarım eşleriniz sigara içmiyordur.

Benimde eşim içmiyor canım biz yeşilaycı bir aileyiz çok şükür. Sigaradan ikimizde nefret ediyoruz. Benim ailemde hatta ve hatta daha öncede bahsetmiştim galiba sülalemde yok içen böyle tek tük büyük teyzem içer o kadar. Eşimin ailedede sadece annesi içiyor. İçenin yakınında durmamaya çalışıyorum. Bir kayınvalidem yanımda içer o da dumanı bana gelmicek şekilde oturur çok rahatsız olduğumu biliyor. Kendi evinde mutfakta içiyor. Bize gelince hep balkonda. Daha bir kere içerde içtiğini görmedim. Bana sigara içen misafirler gelirse onlarada yolu gösteririm balkon diye. Kimseye evimde sigara içirtmem.

Bizde aynıyız canım. İçene tahammülümüz yok. Dün kardeşimin kep töreni vardı bir adam pöfür pöfür içiyordu çok rahatsız oldum el kol hareketi yaptım öff diye anladı çekildi. Hiç ama hiç sevmiyorum kokusunu.

Ne güzel canım, bizdede içen yok. Evimdede ya teras da ya balkonda içiriyorum misafirlere. Bu arada kardeşinin mezuniyeti hayırlı olsun. Üniversite mezuniyetini de görürsünüz inşallah.

Ne güzel canım, bizdede içen yok. Evimdede ya teras da ya balkonda içiriyorum misafirlere. Bu arada kardeşinin mezuniyeti hayırlı olsun. Üniversite mezuniyetini de görürsünüz inşallah.

İnşallah kuzum hayırlısı ile bir kazansında. En iyisini yapıyorsun çünkü gerçekten perdelere falan herşeye siniyor. Çok pis bir koku. Biz yatak odasına güneşlik yaptırmayalım demiştik sonra baktık perdelerimin renkler solacak günş giriyor kayınvalidem benim hiç kullanmadığım güneşlik var o buraya tam uygun dedi. Bir getirdi perdenin kokusundan boğuluyorduk hemen annemle attık makinaya yıkadık mis gibi oldu.

Kardesin liseden mi mezun oldu benimki de bu yil mezun oldu hayrlisyla her sy gonullernce olsn insallah ama bzmkiler daha toren yapmadi bu ara yaparlar heralde :)

sigaradan da kokusunda nefret ediyorum. birisi yanımda içse hemen kaşınmaya kızarmaya başlıyorum. eşimde içmiyor Allahtan yoksa çok zorlanırdık. şimdiye kadar evime gelen misafirler hep balkonda içti benim söylememe gerek kalmadan ama biri içmeye kalksa asla izin vermem mutfakta bile balkona çıkmalı

lovelym kardeşinin mezuniyeti hayırlı olsun. hava çok sıcak bunaltıcı o yüzden olabilir benimde bu aralar öyle gözlerime ağırlık biniyor sanki

Kardesin liseden mi mezun oldu benimki de bu yil mezun oldu hayrlisyla her sy gonullernce olsn insallah ama bzmkiler daha toren yapmadi bu ara yaparlar heralde :)

Evet canım bizim miniğimiz liseden mezun oldu. Çok güzel bir geceydi çok duygulandım.

Sağol canım benim. Benimde göz kapaklarım, kulaklarım, başım ağrıyor istemeye istemeye mecbur kalıyorum ağrı kesici içmeye.

sen çalışıyorsun bide ayakta olman lazım. ben de regli olmuşum üstüne kolumu kaldıracak halim yok bütün kemiklerim sızlıyor resmen ama hala ilaç içmedim direniyorum şuan :))

Bu arada dünkü devletteki kadın doğumcu tahlil hüsranından sonra pes etmedim. Bu sabah erkenden direk aile hekimine gittim, iyi karşıladı sağolsun. Tahlilleri girdi sisteme 11 tane tahlilden sadece 2 tanesi orda yapılmıyormuş. Kan verdim yarın öğlen sonuçları alıcam. Kayınvalidemlerden dönerken evimin yakında bir özel hastane var, o 2 tahlili oraya sordum fiyatı 46 TL dedi. Düşünsenize hepsini orda yaptırsam 200-300'ü bulacak demekki. Ona vereceğim paraya Arda'ya birşey alırım. Yazık yani resmen soygun. 2 tanesini de yarın orda özelde yaptırıcam bitecek.

hava bikac gündür çok sıcaktı bizde dikiliye denize gideriz diyorduk eşimle hafta sonu şansımıza hava bozdu sağanak yağmur geliyormuş

Ayy ben çok mu heyecansızım. 2014 Haziran Annelerine bakınca, herkes çok heyacanlı.

hava bikac gündür çok sıcaktı bizde dikiliye denize gideriz diyorduk eşimle hafta sonu şansımıza hava bozdu sağanak yağmur geliyormuş

Oyy oyy bu sene denize giremiycem, eşim diyor sabah'dan uçağa binelim Arda'yı anneme bırakırız, sen süt sağıp bırakırsın. Denize gireriz o günün gecesi uçakla geri döneriz diyor ama bakalım.

Oyy oyy bu sene denize giremiycem, eşim diyor sabah'dan uçağa binelim Arda'yı anneme bırakırız, sen süt sağıp bırakırsın. Denize gireriz o günün gecesi uçakla geri döneriz diyor ama bakalım.

niye giremeyesin canım girersin. eşin çözümü bulmuş bile :)) ardacık bi kaç aylık olunca yaz sonuna doğru anneni de alıp bi yere gidersiniz olmazsa yardımcı olur sana tatilini yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…