347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bugün tüm gün tarih çalışmayı planlamıştım sabahtan 2 saatçik coğrafya çalıştım sadece. şuan yatıyorum kalkabilsem çalışacam vicdanım sızlıyor şuan

Bizimki de oldu valla ama henuz parti ve kep toreni olmadi o da yana yakila elbise ario ablacm cok sik olmam lazm diyip duruodu :)hayatlari boyunca istedkleri her sey yolunda gtsn insallah ne guzel :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen çalışıyorsun bide ayakta olman lazım. ben de regli olmuşum üstüne kolumu kaldıracak halim yok bütün kemiklerim sızlıyor resmen ama hala ilaç içmedim direniyorum şuan :))

Evet canım çalışırken daha zor dinlenme imkanın yok hele bugün çok yoğunuz. Önüm dolu bir yandan önümdekileri halledip bir yandan buraya yetişiyorum.

Bakalım bana doktorum cts günü ne tetkikler yapacak.

hava bikac gündür çok sıcaktı bizde dikiliye denize gideriz diyorduk eşimle hafta sonu şansımıza hava bozdu sağanak yağmur geliyormuş

Canım bende haziran'da yıllık izne çıkıyorum, eşimde ağustos'ta çıkıyor. Biz denk gelemiyoruz bu sene. Bende dedimki İstanbul'a atlayıp gideyim şöyle büyük ada falan gezerim hatta bizim kızları görürüm belki, buluşuruz bir yerde dedim.

Bizimki çok sade siyah bir elbise aldı canım sanıyorum Bershka'dı çünkü kep falan giydikleri için gözükmüyor zaten. Herkes çok sadeydi dün akşam.

Son düzenleme:

bizimkide sade alcak cnm da sıyah almaz cunku sıyah elbısesı cok fazla var daha yasına uygun cıvıl cıvıl bsy alıcak dıe tahmın edıorum bulursa eger bulamazsa evdekıelre talıp olablr genc kız ıste heveslı her seye bızde bsy demıyoruz gonlunce takılsn

çok yorgunum ben bugun niye böyleyim yaa gözlerim kapanıyo oturduğum yerde. eve geldim kına narlarımın altlarına etiketlerini yapıştırdım şimdi de çocukların gelişim raporlarını doldurmaya başlamam gerekiyo ama yatıp uyumak geliyo içimden kına için de hala uygun bi elbise bulamadım sade kısa bi elbise istiyorum , koton dan çok umutluydum ama oda bu sene hiç güzel modeller çıkarmamış napıcam bilmiyorum internetten falan mı alsam

Yaaa kiyamam kuzum bifaz dinlenip uyusan bi ara uyandgnda doldursan raporlari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mercim kısa elbise için forever new'e bak canım bu sene harika renkler ve modeller var ben bayıldım her sene ordan 2-3 elbise alıyorum. Daha giyilmemiş tonla elbisem var ordan.

İstanbul için yerimi ayırttım yarına kadar opsiyonu var. Eşim aradı aramışken sesi de iyi geliyordu söyleyim çıksın aradan dedim. Aşkım işte Müge çağırdı biraz büyükadada falan gezeriz diye düşündük, gideyim mi dedim. Akşam evde konuşuruz Lovely dedi kapattı. Sinirlendi galiba.

aksam yemegimiz tamam arda beyin utuleri tamam

Bebiş olunca en çok merak ettiğim biz nasıl düzenli ve sağlıklı beslenicez?

Mesela bugün ben mesaideyim. 19:30 çıkıcam ve eve gitmem rahat 20:15 olur. Menüde çiğköfte var. Bebek olunca böyle geçiştirebilcekmiyiz ki? Nasıl yetişcem hiç bilmiyorum.

Musss sana bir tel daha buldum canım.

Sentido Zeynep Golf ve Spa'ya da bakarmısın canım? Burası da çok güzel ve herkes memnun.

Fiyatıda 1.972 lira.

Hemen cevap vereyim lovely kuzum.Cagan pasa cumadan beri bizde.Annem babam ben ve bebiş.Önce o doyuruluyor.Sonra biz.Muhtemelen ya annen ya da bakıcı tutacaksın ve yemegını yapacaklar.Boyle olmasa bile her aksam ertesi günün bebek yemeğini yapacaksın hazır olsun.Isıtıp hemen yediresin.Butun düzen ona baglı.Bir haftadır oğluşla uyuyorum.Zombi gibiyim.Gece 3-4 defa uyanıyor onu pışpışla,sütünü ver acıkmışsa.Valla zormuş hemde çok zorrr.

Mercim kısa elbise için forever new'e bak canım bu sene harika renkler ve modeller var ben bayıldım her sene ordan 2-3 elbise alıyorum. Daha giyilmemiş tonla elbisem var ordan.

dün baktım oraya canım ordaki elbiseler çok şıkır şıkır ben daha sade bişeyler istiyorum o yüzden pek uymadı bana. bide genelde hep tül etekler var kısa elbiselerde o da beni daha şişman gösteriyo diye sevmiyorum

Kizlar iyi geceler doktora gittim azıcık moralim bozuldu annemle geldi bize falan ates basti uyuyamiyotum
Önce bebehe baktı geçen hafta 5.6 milimdi bu hafta 14 milim gelismesi cok iyi
Rahim ağzındaki polip hamileyken yakilamazmis bebege bi zarari yokmus ama ara ara kanama yapabilir. Dedi
Asil sorun vajinal akintim yani bakteriyel vajinozis (((( düşük tehlikesini Yükseltiyormus riskli gebeliğe girdi su an
Igne verdi onu azaltmak içinde sabah annemle.bashekim akrabamiza gidecez devket hastanesine ona göre hareket edecez
Dua edin lütfen sabah erken gidecez hastaneye bakalım o ne diyecek sonuclara
Kalp sesi 2 hafta sonra gelir dedi doktor işte böyle

Canım tabiki risk içeren herşey önemlidir ve ihmail edilmemelidir. Bakteri değerlerini yazsana , doktor bakteriyi idrar tahlilinde mi gördü? Çünkü her akıntı bakteri içermez. Düşük tehlikesi var diyebilmesi için tahlil de görmesi lazım. Benim idrar tahlilinde çıktı, bir doz suyun içine katılan ilaç içtim. Bakteri değerleri düşük olduğu için doktor üzeinde durmadı. Öncelikle bakteri değerlerini yazda netten bir bakalım.

Son düzenleme:

Doktor progesreron verdi mi? Mutlaka 2. bir doktora git. Ve sen daha yolun başındasın tamam bu doktor benim doktorum diyene kadar iyi bir doktor seç. Bebeğin iyimiş çok şükür. Bebekler annelerin duygularından etkileniyorlar, sakın sakın morelini bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…