- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Evet canım bizim miniğimiz liseden mezun oldu. Çok güzel bir geceydi çok duygulandım.
Sağol canım benim. Benimde göz kapaklarım, kulaklarım, başım ağrıyor istemeye istemeye mecbur kalıyorum ağrı kesici içmeye.
sen çalışıyorsun bide ayakta olman lazım. ben de regli olmuşum üstüne kolumu kaldıracak halim yok bütün kemiklerim sızlıyor resmen ama hala ilaç içmedim direniyorum şuan :))
Bu arada dünkü devletteki kadın doğumcu tahlil hüsranından sonra pes etmedim. Bu sabah erkenden direk aile hekimine gittim, iyi karşıladı sağolsun. Tahlilleri girdi sisteme 11 tane tahlilden sadece 2 tanesi orda yapılmıyormuş. Kan verdim yarın öğlen sonuçları alıcam. Kayınvalidemlerden dönerken evimin yakında bir özel hastane var, o 2 tahlili oraya sordum fiyatı 46 TL dedi. Düşünsenize hepsini orda yaptırsam 200-300'ü bulacak demekki. Ona vereceğim paraya Arda'ya birşey alırım. Yazık yani resmen soygun. 2 tanesini de yarın orda özelde yaptırıcam bitecek.
hava bikac gündür çok sıcaktı bizde dikiliye denize gideriz diyorduk eşimle hafta sonu şansımıza hava bozdu sağanak yağmur geliyormuş
Bizimki de oldu valla ama henuz parti ve kep toreni olmadi o da yana yakila elbise ario ablacm cok sik olmam lazm diyip duruodu :)hayatlari boyunca istedkleri her sey yolunda gtsn insallah ne guzel :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım çalışırken daha zor dinlenme imkanın yok hele bugün çok yoğunuz. Önüm dolu bir yandan önümdekileri halledip bir yandan buraya yetişiyorum.
Bakalım bana doktorum cts günü ne tetkikler yapacak.
Canım bende haziran'da yıllık izne çıkıyorum, eşimde ağustos'ta çıkıyor. Biz denk gelemiyoruz bu sene. Bende dedimki İstanbul'a atlayıp gideyim şöyle büyük ada falan gezerim hatta bizim kızları görürüm belki, buluşuruz bir yerde dedim.
Bizimki çok sade siyah bir elbise aldı canım sanıyorum Bershka'dı çünkü kep falan giydikleri için gözükmüyor zaten. Herkes çok sadeydi dün akşam.
çok yorgunum ben bugun niye böyleyim yaagözlerim kapanıyo oturduğum yerde. eve geldim kına narlarımın altlarına etiketlerini yapıştırdım şimdi de çocukların gelişim raporlarını doldurmaya başlamam gerekiyo ama yatıp uyumak geliyo içimden kına için de hala uygun bi elbise bulamadım sade kısa bi elbise istiyorum , koton dan çok umutluydum ama oda bu sene hiç güzel modeller çıkarmamış napıcam bilmiyorum internetten falan mı alsam
çok yorgunum ben bugun niye böyleyim yaagözlerim kapanıyo oturduğum yerde. eve geldim kına narlarımın altlarına etiketlerini yapıştırdım şimdi de çocukların gelişim raporlarını doldurmaya başlamam gerekiyo ama yatıp uyumak geliyo içimden kına için de hala uygun bi elbise bulamadım sade kısa bi elbise istiyorum , koton dan çok umutluydum ama oda bu sene hiç güzel modeller çıkarmamış napıcam bilmiyorum internetten falan mı alsam
aksam yemegimiz tamam arda beyin utuleri tamam
aksam yemegimiz tamam arda beyin utuleri tamam
Bebiş olunca en çok merak ettiğim biz nasıl düzenli ve sağlıklı beslenicez?
Mesela bugün ben mesaideyim. 19:30 çıkıcam ve eve gitmem rahat 20:15 olur. Menüde çiğköfte var. Bebek olunca böyle geçiştirebilcekmiyiz ki? Nasıl yetişcem hiç bilmiyorum.
Mercim kısa elbise için forever new'e bak canım bu sene harika renkler ve modeller var ben bayıldım her sene ordan 2-3 elbise alıyorum. Daha giyilmemiş tonla elbisem var ordan.
Umarım eşleriniz sigara içmiyordur.
Kizlar iyi geceler doktora gittim azıcık moralim bozuldu annemle geldi bize falan ates basti uyuyamiyotum
Önce bebehe baktı geçen hafta 5.6 milimdi bu hafta 14 milim gelismesi cok iyi
Rahim ağzındaki polip hamileyken yakilamazmis bebege bi zarari yokmus ama ara ara kanama yapabilir. Dedi
Asil sorun vajinal akintim yani bakteriyel vajinozis(((( düşük tehlikesini Yükseltiyormus riskli gebeliğe girdi su an
Igne verdi onu azaltmak içinde sabah annemle.bashekim akrabamiza gidecez devket hastanesine ona göre hareket edecez
Dua edin lütfen sabah erken gidecez hastaneye bakalım o ne diyecek sonuclara
Kalp sesi 2 hafta sonra gelir dedi doktor işte böyle
Kizlar iyi geceler doktora gittim azıcık moralim bozuldu annemle geldi bize falan ates basti uyuyamiyotum
Önce bebehe baktı geçen hafta 5.6 milimdi bu hafta 14 milim gelismesi cok iyi
Rahim ağzındaki polip hamileyken yakilamazmis bebege bi zarari yokmus ama ara ara kanama yapabilir. Dedi
Asil sorun vajinal akintim yani bakteriyel vajinozis(((( düşük tehlikesini Yükseltiyormus riskli gebeliğe girdi su an
Igne verdi onu azaltmak içinde sabah annemle.bashekim akrabamiza gidecez devket hastanesine ona göre hareket edecez
Dua edin lütfen sabah erken gidecez hastaneye bakalım o ne diyecek sonuclara
Kalp sesi 2 hafta sonra gelir dedi doktor işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?