Hemen cevap vereyim lovely kuzum.Cagan pasa cumadan beri bizde.Annem babam ben ve bebiş.Önce o doyuruluyor.Sonra biz.Muhtemelen ya annen ya da bakıcı tutacaksın ve yemegını yapacaklar.Boyle olmasa bile her aksam ertesi günün bebek yemeğini yapacaksın hazır olsun.Isıtıp hemen yediresin.Butun düzen ona baglı.Bir haftadır oğluşla uyuyorum.Zombi gibiyim.Gece 3-4 defa uyanıyor onu pışpışla,sütünü ver acıkmışsa.Valla zormuş hemde çok zorrr.
dün baktım oraya canım ordaki elbiseler çok şıkır şıkır ben daha sade bişeyler istiyorum o yüzden pek uymadı bana. bide genelde hep tül etekler var kısa elbiselerde o da beni daha şişman gösteriyo diye sevmiyorum
Kizlar iyi geceler doktora gittim azıcık moralim bozuldu annemle geldi bize falan ates basti uyuyamiyotum
Önce bebehe baktı geçen hafta 5.6 milimdi bu hafta 14 milim gelismesi cok iyi
Rahim ağzındaki polip hamileyken yakilamazmis bebege bi zarari yokmus ama ara ara kanama yapabilir. Dedi
Asil sorun vajinal akintim yani bakteriyel vajinozis(((( düşük tehlikesini Yükseltiyormus riskli gebeliğe girdi su an
Igne verdi onu azaltmak içinde sabah annemle.bashekim akrabamiza gidecez devket hastanesine ona göre hareket edecez
Dua edin lütfen sabah erken gidecez hastaneye bakalım o ne diyecek sonuclara
Kalp sesi 2 hafta sonra gelir dedi doktor işte böyle
Lovelym baktriyel vajinosisle ilgili birsey görürsen nette falan Paylaş tamam mi burda
Kizlar iyi geceler doktora gittim azıcık moralim bozuldu annemle geldi bize falan ates basti uyuyamiyotum
Önce bebehe baktı geçen hafta 5.6 milimdi bu hafta 14 milim gelismesi cok iyi
Rahim ağzındaki polip hamileyken yakilamazmis bebege bi zarari yokmus ama ara ara kanama yapabilir. Dedi
Asil sorun vajinal akintim yani bakteriyel vajinozis(((( düşük tehlikesini Yükseltiyormus riskli gebeliğe girdi su an
Igne verdi onu azaltmak içinde sabah annemle.bashekim akrabamiza gidecez devket hastanesine ona göre hareket edecez
Dua edin lütfen sabah erken gidecez hastaneye bakalım o ne diyecek sonuclara
Kalp sesi 2 hafta sonra gelir dedi doktor işte böyle
Musss sana bir tel daha buldum canım.
Sentido Zeynep Golf ve Spa'ya da bakarmısın canım? Burası da çok güzel ve herkes memnun.
Fiyatıda 1.972 lira.
Canim bu konuda herhangi bir fikrim yok ama moralini bozma başka bir doktorada gitmelisin.
Canim bu otelede baktim fiyatlari bizim icin uygun. Tavsiyelerini nişanlımla birlikte degerlendiriyoruz. Bu arada bir arkadasim da Akka Alinda'yı tavsiye etti. Bu otel hakkinda ne düsunuyorsun?
Musss bizim otelle anlaşmamız yok. O yüzden bu oteli bilmiyorum fakat biraz baktığımda düşük puan aldığını gördüm. Daha önceki senelerde iyi ama sonra kendini bozduğunu söylemişler hep. İyi araştır canım.
Kizlar ya tum gece uyuz gbi kasindm uyuyamdm halbuki dus alip yatmstm nevresmm beyaz oyle gorunrde bocrk falanda yoktu sivrisinek dicem ama hc bieyrmde isirikta yok huylandm hep kasindm esimide uyutmadm bnde uyumamdm en son tum vucuduma kolonya surdum sanki o biraz rahatlatti aam smdide hastane gbi kokuyrm bol kolonyali ve midem bulanio
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ya tum gece uyuz gbi kasindm uyuyamdm halbuki dus alip yatmstm nevresmm beyaz oyle gorunrde bocrk falanda yoktu sivrisinek dicem ama hc bieyrmde isirikta yok huylandm hep kasindm esimide uyutmadm bnde uyumamdm en son tum vucuduma kolonya surdum sanki o biraz rahatlatti aam smdide hastane gbi kokuyrm bol kolonyali ve midem bulanio
Canım kolonya kaşıntıyı alıyor ama bu gibi durumlarda rahatlatıcı vücut losyonlarından sürebilirsin. Kokularıda güzel oluyor rahat uyursun. Ben kolonyayı genellikle sivrisinek ısırıp kocaman şişirdiyse üzerine hem mikrobunu kırması hemde kaşıntımı alması için soğuk soğuk dökerim iyi gelir ama böyle bir şey yoksa vücuduna kullanmanı önermem. Burnunda çok hassas şuan senin için dediğim gibi kremler daha yatıştırıcı olur.
Oyle bir losyonum yoktu kolonya surmemek icin cok debelendm normaldede sevmem onun kokusunu ama dayanamdm resmen yirttim kendmi en son surdumde uyuyabldm
Lovelycim valla soyle diyim babanne ananne her halukarda seve seve bakiyorlar ama bir yere kadar.Annemin babamin su 2 senelik surecte cok yipraniklarina yorulduklarina bizzat sahit oldum.Ben anneme kiyamam artikAnnem son bi gucumu sana sakliyorum diyor ama ben istemeyecegim.Her anlamda cocuk iletisimi,beslenme,bakim anlaminda prof derecesinde en iyi anasinifciyim diyen yanina yaklasamaz.Caganin hayalgucunu u kadar genisleten kesinlikle annemdir.Her dakika konusuyor,oyunlar oynatiyor,kitaplar okutuyor,sarkilar soyletiyor bundan eminim ama daha fazla yorulmasina izin vermem.Kadincagiz eridi resmen.He napilir? Ben abime soylemistim bunu.tutun bir bakici annem basinda dursun en azindan yorulmasin demistim ki senin yaz tatilinde falanda yok onlar 2 ay kendilerindelerdi bide...Cok buyuk sorumluluk.Hele ki bizimki gibi hiperaktifse.Eylulde nasipse krese vericekler versinler artik yani..En ideal yas calisan anneler icin 2 bucuk yas.Artik kresler tuvalet egitimi olmadan da aliyorlar.cocuklarla hepberaber ogreniyorlar bezden kurtulmayi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar geldik doktordan tekrar yapıldı idrar tahlili cok iyi bi doktor inceleyecek sonuclari
Stankim benden vajinal kültür alındı ben zateb çekiyorum.bunu Evlendigimden beri azalmisti tekrar başladı is yerinde ki lavabolar falan aldım herhalde yanimda tuvalet kağıdı taşıyorum klozet örtüsü taşıyorum yakinda domastos taşıyacam onu sikacam sonrs yapacam tuvaletimi yani
Cok kapsamli bakıldı pazartesi çıkacak sonuçlar sabah gidecez ona göre verecek ilac iğne beni rahatlatti yani o doktor cok net dedi riskli diye iltihabi kurutslim hiçbir sorun yok dedi bakalim ne cikacak bu sefwr
Tum ilk kanlarim alındı. Kan alırken bayıldım bi de bufun çok atraksiyonluydu
Ama en güzel haber bebegimin kalp atislarini duydu doktor :) deneyima başka birsey
Hadi gözünüz aydın canım, Allah'ım şifa versin. İnşallah herşey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?